DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - آموزش ساخت ID Number در یاهو آموزش ساخت ID Number در یاهو

DPIGuide.Com -> یاهو و گوگل

نویسنده: Stuntمحل سکونت: Tehran پستتاریخ: سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387 - 15:58    عنوان:  آموزش ساخت ID Number در یاهو

آموزش ساخت ID Number در یاهو :
البته من توبه کرده بودم که دیگه در مورد یاهو مطلب ننویسم
اما از اونجایی که دیدم عده ای دارن از این طریق سوء استفاده میکنن ، گفتم توضیح بدم بلکه با پخش شدن این مطلب جولوی اینکارشون گرفته بشه

یاهو در ابتدای کارش هیچ نوع محدودیتی برای ایجاد ID نداشت
و میشد مدل های مختلف ID و ایجاد کرد
پس از گذشت مدتی محدودیت های جدیدی ایجاد کرد . برای مثال عدم اجازه برای استفاده از نقطه . یا استفاده از چند _ کنار هم و یا استفاده از علائم مثل + و ...

یکی از این محدودیت ها این بود که کسی نمیتوانست ID خودشو با عدد شروع کنه . و حتما میبایست ID با حروف انگلیسی شروع بشه
این محدودیت ها باعث شد تا ID هایی که پیش از اعمال این محدودیت ها ساخته شده بودن به عنوان ID Illegal نامیده بشن
این ID ها به این دلیل که خاص بودن توسط یوزر های یاهو معامله هم میشدن و یا اونهارو Trade میکردن . خیلی ها به دنبال Crack کردن اونها بودن و خلاصه سر اونها جنگ در میگرفت و ماجراهای زیادی که اینجا جای توضیح در مورد اونها نیست . البته این مسائل مدتی هست که کمرنگ شده و مثل گذشته نیست ... از بازماندگان دوره جنگ های هسته ای یاهو هم جناب Bikar و چند تا دیگه از دوستان در DpiGuide حضور دارند ...

یکی از مدل های محبوب Illegal آی دی های Number بودن . یعنی ID هایی که به صورت کامل عدد هستند و هیچ حرف انگلیسی در اونها استفاده نشده بود

پس مدتی یاهو قسمت Yahoo Mobile خودش و ایجاد کرد . در این قسمت یک موبایل شبیه سازی شده توسط جاوا هم وجود داشت . توسط این قسمت میشد ID های Number ایجاد کرد . برای مثال 09121111111 و یا هر ID Number ای که بین 4 تا 16 حرف باشه ...

با توجه به اینکه Illegal ارزش زیادی داشت . این موضوع هم مثل خیلی از راز ها و ترفند های خاص یاهو پخش نشد و اونهایی هم که بلد بودن به کسی یاد ندادن ... ( البته این مسئله خیلی ساده هست و یاهو شیطنت ها و ترفند های خیلی زیادی داره ... )

تا اینکه چند وقت پیش تعدادی از اونهایی که روش ساخت id number از طریق Yahoo Mobile و میدانستن شروع به سوء استفاده کردن و پیغام میدادن که : با وجود اینکه یاهو اجازه ساخت ID Number و نمیده شما میتوانید با پرداخت 5$ ID Number داشته باشید . به همین بهانه از دیگران پول میگرفتند و ID Number می ساختن ( می سازند ! )
من هم با دیدن این موضوع تصمیم گرفتم آموزش ایجاد این نوع ID ها را آماده کنم تا دیگه کسی از این طریق سوء استفاده نکنه !

اولین نکته این هست که شما نیاز به Java Runtime دارید . در صورتی که قبلا جاوا نصب نکرده اید برای دریافت اون اینجا کلیک کنید

بعد از اینکه جاوا و نصب کردید وارد لینک زیر بشید :
http://mobile.yahoo.com/go/emulator

چند لحظه صبر کنید تا موبایل شبیه سازی شده یاهو Load بشه ...
پس از اینکه کامل شد ، شما یک موبایل شبیه سازی شده خواهید دید که کلید های عادی موبایل و داره

شما با استفاده از موس میتوانید از این کلید ها استفاده کنید

از اینجا به بعد روش کار ساده هست. تصاویر زیر و به ترتیب دنبال کنید ( روش کار به صورت کامل در تصاویر زیر به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است )

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

هر قسمت که مشکلی داشتید داخل همین تاپیک سوال کنید

داشتن ID Number ارزش خاصی نداره اما خب مزایایی هم داره
برای مثال شما میتوانید با دادن ID خودتون همزمان شماره تلفن و ایمیل خودتون هم داده باشید . یکی دیگه از ویژگی های ID Number هم این هست که حفظ کردن اون برای دیگران ساده تر هست...
امیدوارم مفید بوده باشه
منبع هم فراموش نکنید
خوش باشید و موفق ...
احمد سمیعی

نویسنده: aliali256 پستتاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 17:29    عنوان:  کمک !!!

http://www.tinypic.info/files/i58rjfcbrl4907n3ybld.jpg
برا من این اخطار میده لطفن بگین چیکار کنم Crying or Very sad Crying or Very sad

نویسنده: Calm پستتاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 18:08    عنوان:  

دوست عزیز شاید به خاطر اینکه از dot استفاده کردین بهتون اخطار می ده

نویسنده: aliali256 پستتاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 18:23    عنوان:  

دوست عزیز dot چی ؟؟؟ Question

نویسنده: Calm پستتاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 18:25    عنوان:  

نقطه

نویسنده: aliali256 پستتاریخ: یکشنبه 24 آذر 1387 - 19:27    عنوان:  

نه استفاده نکردم Confused

نویسنده: aliali256 پستتاریخ: دوشنبه 25 آذر 1387 - 20:06    عنوان:  

لطفاُ بگید چیکار کنم Crying or Very sad Confused

نویسنده: Stuntمحل سکونت: Tehran پستتاریخ: چهار‌شنبه 27 آذر 1387 - 01:21    عنوان:  

aliali256, تعداد کاراکتر های کمتری استفاده کن

نویسنده: abay پستتاریخ: جمعه 16 اسفند 1387 - 14:43    عنوان:  

سلام خسته نباشد چرا عكسها واسه من باز نمي شه؟

نویسنده: Stuntمحل سکونت: Tehran پستتاریخ: شنبه 17 اسفند 1387 - 00:31    عنوان:  

abay, مشکل حل شد

نویسنده: abay پستتاریخ: جمعه 7 فروردین 1388 - 16:10    عنوان:  

سلام سال نو همگي مبارك يه سوال داشتم چرا نه سايت نصب جاوا باز نمي شه؟ چرا وقتي اينhttp://mobile.yahoo.com/go/emulator سايتو باز ميكنم عكس سمت راست باز نمي شه؟ مشكل از چي هست؟

نویسنده: ArashP30 پستتاریخ: جمعه 4 دی 1388 - 23:55    عنوان:  

سلام خسته نباشید - دوستان عزیز عکس ها موجود نیست - هر چند تاپیک مال خیلی وقت پیش هیت ولی میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم

نویسنده: Calm پستتاریخ: شنبه 5 دی 1388 - 12:07    عنوان:  

لینک عکس ها اصلاح شد

نویسنده: memsoft پستتاریخ: شنبه 3 بهمن 1388 - 00:14    عنوان:  

Stunt, سلام عزیز جان ببین عزیز من که این سایتو میزنم اصلا شکل موبایل نمیاد می خواستم بگم اگه زحمتی نیست یه آیدی واسم بساز. 1363 همینو برام بساز پسشم هر چی دادی دادی فقط بهم بگو . اگرم وقت نداری بگو چرا ماله من که میزنم سایت سایت یاهو میاد نه این موبایله >

نویسنده: Stuntمحل سکونت: Tehran پستتاریخ: شنبه 3 بهمن 1388 - 01:40    عنوان:  

memsoft,
سلام
دوست عزیز مثل اینکه این امکان برای ما و یا کلا به صورت کامل حذف شده.
اگر هم باشه با یک شماره موبایل واقعی از امریکا میشه این کارو کرد. چون برای شروع شمارو و درخواست میکنه برای ارسال لینک

DPIGuide.Com -> یاهو و گوگل

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند

صفحه 1 از 1