| نویسنده |
پیام |
|
Stunt
Administrator

عضو شده در: 18 مرداد 1386
|
تاریخ:
یکشنبه 25 آذر 1386 - 19:55 |
|
نصب Apache ، PHP و MySQL روی کامپیوتر شخصی :
مشکلات شخصی باعث شده تا در چند روز اخیر فرصت زیادی برای ارسال تاپیک در سایت نداشته باشم . البته فکر می کنم ظرف 2 روز آینده مشکلاتم حل بشه و دوباره مثل سابق فعالیت کنم
برای استفاده از PHP و Apache از IIS هم میتوان کمک گرفت
اما با توجه به اینکه ما نیاز به امکانات MySQL و PhpMyAdmin در آموزش های آینده خود داریم
از برنامه EasyPHP برای ایجاد یک سرور مجازی روی ویندوز کمک می گیریم
هرچند برنامه های قدرتمند تری نیز برای ایجاد سرور مجازی روی Localhost وجود دارند که شما توسط آنها به امکانات بیشتری دسترسی دارید
اما به دلیل پیچیدگی اینگونه برنامه ها ، برنامه EasyPHP را براتون انتخاب کردم، که در عین سادگی کلیه امکانات مورد نیاز برای راه اندازی یک سایت با زبان PHP را برای در خود دارد
با استفاده از این برنامه شما محیط PhpMyAdmin را به همان شکل که در یک سرور واقعی لینوکس در اختیار دارید ، روی کامپیوتر شخصی ایجاد می کنید
شما حتی می توانید Apache و .. را خود تنظیم کنید و همچنین توابع پیشرفته PHP را نیز نصب کنید
که همه اینها را در ادامه توضیح خواهم داد
برای دریافت این برنامه به آدرس زیر مراجعه کنید ، و از لیست دانلود ، نسخه EasyPHP 2.0 beta1 را دریافت کنید
http://easyphp.org/telechargements.php3
در صورتی که لینک بالا مشکل داشت ، از این لینک استفاده کنید :
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=14045
در بیشتر سایت های ایرانی نسخه قدیمیتر که نسخه 1.7 می باشد ، آموزش داده شده است
اما با توجه به اینکه در این نسخه قدیمی از PHP 3 استفاده میشود ، ما در اینجا نسخه جدیدی تر که از PHP 5 استفاده می کند را آموزش می دهیم
از جمله امکانات این نسخه جدید :
Apache 2.2.3 - PHP 5.2.0 - MySql 5.0.27 - phpMyAdmin 2.9.1.1 - SQLiteManager 1.2.0
نکات ابتدایی استفاده از برنامه :
پس از نصب یک بار کامپیوتر خود را Restart کنید
سپس بعد از اجرای برنامه EasyPHP
برای دسترسی به Home Directory ( جایی که شما باید فایل های PHP خود ، مانند index.php را در آن قرار دهید ) به آدرسی که برنامه را نصب کرده اید بروید و وارد شاخه www شوید
مثال : C:\EasyPHP 2.0b1\www
برای دسترسی به PhpMyAdmin و کار با MySQL از لینک های زیر می توانید استفاده کنید
http://localhost/mysql
و یا
http://localhost/home/mysql
به زودی آموزش های تکمیلی کار با PhpMyAdmin و برنامه را به صورت کامل داخل سایت براتون میزارم
در صورتی که قصد استفاده از ASP.NET و SQLServer را دارید ، نیازی به استفاده از این برنامه ندارید ! با این حال پیشنهاد می کنم ، دلایلی که من برای استفاده از PHP و MySQL در ادامه متن لیست کردم و یکبار مطالعه کنید...
چرا باید از این برنامه استفاده کنیم ؟!
1- با توجه به اینکه به زودی باید روی پروژه SQL کار کنید ، در صورتی که قصد دارید PHP و MySQL را انتخاب کنید ، به این برنامه نیاز دارید
2- تقریبا می توان گفت ، قدرتمند ترین CMS ها و Portal های موجود ، مانند Nuke , MT , Joomla و ... از PHP و MySQL استفاده می کنند . از طرفی دنیای اینترنت تحت سلطه همین Portal ها و CMS ها قرار گرفته ، پس در صورتی که قصد ورود به بازار کار به صورت حرفه ای را دارید ، بهتر است کار با PHP و MySQL را هرچه سریعتر شروع کنید
3- در حال حاضر سرور های لینوکس جای سرور های ویندوز را گرفته اند و برای ایجاد وب سایت معمولا از سرور های لینوکس استفاده میشود
4- قدرت و سرعت PHP جایی برای ASP بافی نگذاشته است . اگر کتاب های مرجع PHP را مطالعه کنید . تقریبا بیش از 50 صفحه در مورد مزایای PHP نسبت به ASP و ASP.NET بحث کرده است
5- توابع پیشرفته PHP که بعدا با آنها آشنا خواهید شد قدرت انجام کارهایی را دارند که توسط ASP غیر ممکن و یا بسیار مشکل و پیچیده میباشد. امروزه هم شاهد استفاده سایت های بزرگی مانند Google و Yahoo از PHP هستیم. همچنین PHP به دلیل OpenSource بودن ، هماهنگی بیشتری با سایر تکنولوژی ها و رسانه ها دارد . برای مثال قدرت Flash در کنار PHP باور نکردنی است . و یا استفاده از قدرت Ajax که با زبان PHP کاملا سازگار میباشد
6- PHP و فناوری های مرتبط با آن OpenSource میباشند ، و تجربه نشان داده که قدرت پیشرفت فناوری های OpenSource همیشه بیشتر از فناوری های دیگر میباشد
7- متن بسیار جالبی که توسط یکی از سایت های معتبر و بزرگ خبری منتشر شد : " متأسفم از اينكه همچنان شاهد سيطره زياد استفاده از محصولات ناامن، مسئله دار، ضعيف و داراي مشكلات حق كپي شركت مايكروسافت در مهمترين سامانه هاي فناوري اطلاعات كشورم هستم. در حاليكه بسياري از كشورهاي پيشرفته و مهم جهان همچون آلمان، فرانسه، روسيه، چين، كره جنوبي، هند و ... براي افزايش ضريب امنيتي و همچنين كم كردن ميزان وابستگي خود به آمريكا در حال حركت به سمت فناوري هاي باز همچون Apache , Linux , PHP , FreeBSD , J2EE , Firefox و ... هستند، چرا شما به استفاده از فناوري هاي مسئله داري همچون IIS, ASP, IE و ... اصرار داريد؟!! "
8- بزرگترین سایت های امنیتی جهان از قدرت PHP و Linux استفاده می کنند و امنیت آنها ثابت شده و غیر قابل انکار میباشد
9- امروزه استفاده از FORUM در میان بسیار زیاد شده است ، و ایجاد انجمن های گفتگو و تالارهای گفتمان بسیار مفید بوده است . با توجه به اینکه بزرگترین سیستم های ایجاد Forum با استفاده از PHP ایجاد شده اند . در صورتی که بخواهید به صورت حرفه ای در زمینه طراحی وب فعالیت کنید شما نیز به یادگیری این زبان قدرتمند احتیاج خواهید داشت
10- فعال ترین و محبوب ترین سایت های ایرانی از PHP استفاده می کنند !
با همه این دلایل حق انتخاب با شماست ، و من فقط و فقط نظر شخصی خودم و بر اساس حقایق و تجارب خودم عنوان کردم
در مورد پروژه SQL در صورتی که قصد استفاده از PHP و MySQL را دارید ، مطالبی را آماده می کنم که برای شما قرار می دم
در مورد اون دسته از دوستانی هم که قصد استفاده از ASP و SqlServer را دارند هم ، دوستان خوبم : Coward و Talashoor از ترفداران و استفاده کنندگان ASP هستند ، احتمالا همراه با من آموزش های مربوط به کار با Database و براتون داخل سایت میزارن
با اینحال در هر دو مورد پاسخ گوی سوالات شما هستم
در پروژه ای که در حال آماده سازی اون هستم ( به همراه Behzad ) از PHP , MySQL , HTML , JavaScript , XML , Ajax , RSS و ... استفاده شده است
که سورس کامل اونو برای اعضای برتر و اعضای فعال سایت به همراه توضیحات مورد نیاز ارسال می کنم
البته همون طور که گفتم به صورت جداگانه آموزش های لازم و برای شما قرار خواهم داد
و به سوالات شما هم در مورد آنها به صورت کامل پاسخ خواهیم داد
ضمنا قبلا قول آموزش دادن کار با CMS ها و Portal های قدرتمند و داده بودم ، که یکی از دوستان یکی از آنها را در انجمن وب پرتال ها معرفی کرده بودند . در صورتی که منتظر آن آموزش ها بودید ، این برنامه را نصب کنید . زیرا برای کار با CMS ها به PHP و MySQL نیاز خواهیم داشت
منتظر آموزش های بعدی باشید
لینک های مرتبط :
http://forum.dpiguide.com/forum-15.html
http://forum.dpiguide.com/forum-9.html
خوش باشید و موفق ...
احمد سمیعی |
_________________ احمد سميعي
iPixar.Com
این مطلب آخرین بار توسط Stunt در شنبه 19 بهمن 1387 - 21:54 ، و در مجموع 4 بار ویرایش شده است. |
|
|
 |
| تشکرها از این تاپیک |
|
elahe(یکشنبه 25 آذر 1386 - 22:08), Stunt از این تاپیک تشکر میکنم |
|
|
Stunt
Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 25 آذر 1386 - 20:11 |
|
|
|
 |
|
blueboy
Active Member

.gif)
عضو شده در: 19 شهریور 1386
|
تاریخ:
یکشنبه 25 آذر 1386 - 20:40 |
|
stunt,جون ممنون از تاپیکت ,اطلاعات خوبی بود.  |
|
|
|
 |
|
Stunt
Administrator

|
تاریخ:
دوشنبه 26 آذر 1386 - 13:17 |
|
در انتهای کتاب مرجع PHP که در بالا لینک اونو قرار دادم ، در مورد کار با Database و MySQL توضیح داده شده است |
iPixar.Com
|
|
|
 |
|
blueboy
Active Member

.gif)
عضو شده در: 19 شهریور 1386
|
تاریخ:
پنجشنبه 29 آذر 1386 - 14:20 |
|
stunt,جون اگه esye php 1.8 باشه ایرادی داره؟یا می شه با همین کار کرد؟  |
|
|
|
 |
|
Stunt
Administrator

|
تاریخ:
پنجشنبه 29 آذر 1386 - 14:31 |
|
blueboy,
هیچ مشکلی نداره . فقط ورژن امکانات نصب شده روی اون فرق داره
مثلا در ورژنی که در بالا معرفی شده نسخه PHP5 هست ، ولی روی 1.8 نسخه Php4 وجود داره
مشخصات کامل نسخه 1.8 :
Apache 1.3.33 - PHP 4.3.10 - MySql 4.1.9 - phpMyAdmin 2.6.1
مشخصات نسخه 2 :
Apache 2.2.3 - PHP 5.2.0 - MySql 5.0.27 - phpMyAdmin 2.9.1.1 - SQLiteManager 1.2.0
فقط ورژن ها فرق کرده و SQLite اضافه شده که ما با اون کاری نداریم و نیازی به استفاده از اون نیست
از نظر عملکرد فرق چندانی نداره
شما از همین آموزش هایی که برای نسخه 2 خواهیم گذاشت بدون هیچ مشکلی می توانید استفاده کنید
هر جا هم تفاوتی احساس کردید ، بگید تا من توضیحات و نسبت به 1.8 هم در آموزش ها اضافه کنم
ضمنا در مورد کلیه برنامه هایی که داخل سایت قرار داده میشه ، هر کدام از دوستانی که دسترسی به اینترنت با سرعت مطلوب را ندارند و نمی توانند فایل ها را دانلود کنند ، توسط ایمیل و یا پیغام شخصی عنوان کنن تا فایل های مورد نیازشون و روی CD بدون هیچ هزینه ای در محیط دانشگاه تحویل بگیرن
خوش باشید و موفق ...
احمد سمیعی |
iPixar.Com
|
|
|
 |
|
momo
New User

عضو شده در: 12 مرداد 1388
|
تاریخ:
دوشنبه 12 مرداد 1388 - 11:17 |
|
خیلی دوست دارم نحوه مخفی نمودن نام آدرس هر صفحه پس از Load در آدرس بار(مانند yahoo و google ) را یاد بگیرم.
میگن تغییراتی در فایل htaccess باید انجام داد.
متشکرم................................................ |
|
|
 |
 |
|
Stunt
Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 25 مرداد 1388 - 17:59 |
|
momo,
این کار روی سرور قابل انجام هست . در حالت Local با این ابزاری که در این تاپیک معرفی شده عملی نیست . با این حال اگر روی سرور میخواهید براتون مثال بزنم
از لینک زیر هم میتوانید استفاده کنید
یک ابزار جالب در مورد Mod Rewrite هست
http://www.generateit.net/mod-rewrite |
iPixar.Com
|
|
|
 |
|
|
|