DPI Guide Forums-viewtopic-بالاخره Pro Evolution Soccer 7 اومد 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

DpiGuide.com
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 7 مرداد 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - بالاخره Pro Evolution Soccer 7 اومد

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

Ghachaghchi
Active Member
Active Member

عضو شده در: 6 مهر 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: سه‌شنبه 10 مهر 1386 - 13:08 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

DpiGuide.Com

PES 7 که توی بازیهای فوتبال از همه بهتره ( از نظر من ) کلی هم طرفدار داره ( بازم مثل من ) محصول شرکت KONAMI فعلا به صورت Demo اومده به بازار که 5 تا تیم داره با 1 استادیوم فقط واسه اینه که استیل و قلق بازی دستت بیاد.
چیزهای جدیدی که توی این بازی استفاده شده یکی لباس کشیدنه , وقتی یه بازیکن بد بازی میکنه مربی رو در حالت عصبانیت نشون میده , روی داور بیشتر دقت شده ( چون قبلا داور سوت که میزد اصلا دستش به سمت دهنش نمیرفت) و نکته مهم که چرا اصلا Demo ی این بازی اومد اینه که هواداران در PES7 Forum تصمیم گرفتن که تماشاگرهای این بازی هم سه بعدی بشن , بعضی موقع ها هم نشونشون میده که دارن پپسی می خورن Smile به خاطر همین این بازی به نسبت PES های قبلی گرافیک بالاتری داره .

DpiGuide.Com

Ghachaghchi از این تاپیک تشکر میکنم 
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.30 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::