DPI Guide Forums-viewtopic-نحوه دريافت مدرك فارغ‌التحصيلي از دانشگاه 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

Private Teaching English - Nima Afshar
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 7 مرداد 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - نحوه دريافت مدرك فارغ‌التحصيلي از دانشگاه

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

yase-sepid
Gold User
Gold User

عضو شده در: 20 شهریور 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: سه‌شنبه 18 اسفند 1388 - 08:30 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

با سلام به همه دوستان عزيز
من چند روز پيش به مدرك فارغ‌التحصيلي‌ام نياز پيدا كردم، اين شد كه رفتم دانشگاه و فهميدم كه براي دريافت مدرك اصلي بايد از هفت خوان رستم گذشت. براي همين گفتم مراحل رو براي اطلاع دوستان اينجا بنويسم تا اگه به مدركشون احتياج داشتن در جريان باشند كه حداقل يك ماه قبل اقدام كنند.

1- كپي كارت ملي هر دو طرفش
2- اصل كارت دانشجويي
3- فرم معروف به «فرم ده امضا» را از واحد تكثير (طبقه همكف) دريافت نماييد و قسمت مربوط به مشخصات فردي را تكميل نماييد.
4- مدارك رو به آقاي شفتي (طبقه دوم- آموزش) تحويل دهيد.
5- بعد از حدوداً دو روز (البته به شرطي كه تمام دروس خود را با موفقيت گذرانده باشيد) اون فرم ده امضايي را از آقاي شفتي تحويل مي‌گيريد.
6- سخت‌ترين مرحله همين مرحله هستش، پس آماده باشيد. اين فرم را بايد همه مسئولين اعم از كتابخانه (كتابي پيش شما امانت نمي‌باشد)، سايت (وسيله‌اي از سايت نزد شما نمي‌باشد)، امور مالي (بدهكار نمي‌باشيد)، امور دانشجويي (وام دانشجويي خود را تسويه كرده‌ايد)، مدير آموزش (دروس خود را با موفقيت گذرانده‌ايد)، معاون آموزش (پروژه خود را با موفقيت دفاع كرده‌ايد) و ... امضا نمايند. Rolling Eyes
7- فرم را به امور فارغ‌التحصيلان (طبقه دوم) تحويل مي‌دهيد و صبر مي‌كنيد تا مدرك شما از طرف دانشگاه جامع آماده شود.
8- بعد از مدت زماني كه امور فارغ‌التحصيلان به شما اعلام مي‌كنند مدرك شما آماده است. Very Happy

موفق باشيد

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکرها از این تاپیک
yase-sepid از این تاپیک تشکر میکنم 
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.06 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::