| نویسنده |
پیام |
|
melisa
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386
|
تاریخ:
دوشنبه 4 آبان 1388 - 17:00 |
|
«گوگل ویو»، پایان عصر حکمرانی ایمیل
تا به امروز ایمیل، اصلیترین راه ارتباط ما در اینترنت بود، اما به نظر میرسد که رفتهرفته این دوره، در حال سپری شدن است. در این پست، ابتدا ایمیل را با شیوههای نوین ارتباطی مقایسه میکنم و سپس در مورد گوگل ویو Google Wave و تفاوت آن با سایر شیوههای ارتباط آنلاین صحبت خواهم کرد.
نسل جدیدی از سرویسهای اینترنتی، عرصه را بر ایمیل تنگ کردهاند، شاخصترین آنها فیسبوک و توییتر هستند. چنین تغییر رویکردی در عرصه ارتباطات آنلاین، شیوه ارتباط ما را به اندازه زیادی دستخوش تغییر کردهاند.
گرچه در حال حاضر هنوز هم بر تعداد کاربران ایمیل افزوده میشود، اما شتاب رشد کاربران سرویسهای دیگر ارتباطی، آهنگ سریعتری دارد. در آگوست سال ۲۰۰۹، بیش از ۲۷۶ میلون نفر در آمریکا، چند کشور اروپایی، استرالیا و برزیل از ایمیل استفاده میکردند که نسبت به آگوست سال ۲۰۰۸، ۲۱ درصد بیشتر بود. اما در مقام مقایسه، میزان رشد کاربران شبکههای اجتماعی، در همین بازه زمانی، ۳۱ درصد بود و به بیش از ۳۰۱ میلیون نفر رسید.
نیازها و توقعات بشر، محدوده خاصی ندارند. چند سال پیش ممکن بود، نیم ساعت طول بکشد، تا ایمیل به گیرنده، برسد. اما امروز، اگر پیامکی، با تأخیر چند ثانیهای به دست گیرندهاش برسد، شاکی میشویم. چند سال بعد هم ممکن است شکایت ما این باشد که چرا وقتی در مکانی نزدیک دوستمان قرار داریم، از موبایلمان پیامکی به طور خودکار فرستاده نمیشود، مبنی بر اینکه ما همان نزدیکی هستیم!
ویژگیها و کاربردهای سرویسهای جدی ارتباطی:
۱- ارتباط در همه جا و هر زمان: شاید ایمیل بیشتر مناسب روزهایی بود که همیشه و همه جا به اینترنت متصل نبودیم، در آن روزها که خبری که از اینترنت موبایلی نبود، ما هر روز، در ساعت مشخصی به اینترنت متصل میشیدم، وارد حساب کاربری ایمیل خود میشدیم و بعد از خواندن و جواب دادن به ایمیلها، دیسکانکت میشدیم. اما اتصال بیوقفه کاربران به اینترنت، مستلزم ایجاد سرویسهای جدیدتری بود، سرویسهایی که رفتهرفته سرو کلهشان پیدا شد.
۲- ارتباط بیدرنگ: زمانی برای اینکه بفهمیم دوستمان کجاست، در حال انجام چه کاری است و یا چه حال و هوایی دارد، مجبور بودیم، ایمیلی بزنیم و منتظر پاسخ بمانیم، اما حالا به یاری فیسبوک و توییتر، حتی لازم نیست، چنین سؤالهایی پرسیده شود، چون میشود، پاسخ این سؤالهای ذهنی را در status یا توییتهای دوستان دید.
۳- سرویسهای جدید ارتباطی، هم بر کمیت ارتباط میافزایند و هم ارتباط را از حالت خشک و رسمی در میآورند. چند وقت پیش اگر به سفری میرفتیم، ممکن بود با ایمیل برای تعداد محدودی از دوستانمان در مورد چیزهایی که دیدهایم و تجربه کردهایم، توضیحاتی بدهیم و احیانا عکسهایی برایشان بفرستیم. اما امروز در همان لحظه، تعداد بیشتری از دنبالکنندگان ما در توییتر، میتوانند بخوانند که کجا هستیم و چقدر با مقصد نهایی فاصله داریم، آنها حتی میتوانند عکسی را که چند ثانیه پیش با موبایل گرفتهایم و به اشتراک گذاشتهایم، ببینند! البته همین فاشگویی جمعی ، ممکن است مجبورمان کند که اندکی ملاحظهگری را هم وارد نوشتهها و اشتراکاتمان کنیم.
۴- سرریز اطلاعات: اما یک جنبه منفی سرویسهای جدید ارتباطی، سرریز اطلاعات است. وقتی شما در توییتر یا فرندفید بیش از ۲۰۰ – ۳۰۰ نفر را دنبال کنید، به خوبی متوجه این قضیه میشوید. گاهی پیدا کردن پیامهای مهم در میان انبوهی از پیامهای کم اهمیتتری که مثلا در آنها محتوای نهار و صبحانه یا قطعه شعری توییت شده است، ناممکن میشود. اینجاست که گاهی نیاز میشود، کاربر به دنبال صافیهایی بگردد که پیامهای باارزشتر را برایش جدا کنند، مثلا در توییتر میتوان تگ خاصی را جستجو کرد، به زودی هم کاربران این سرویس امکان خواهند یافت که کسانی را که دنبال میکنند، در گروههای مرتب کنند و نظم بدهند.
اما شاید کمتر کسی باشد که از ترس یک سونامی اطلاعاتی، بر وسوسه دسترسی به دریای اطلاعات ارزشمندی که سرویسهای جدید ارتباطی در اختیارمان قرار می دهند، فائق آید.
۵- هویتبخشی: من کی هستم؟! در زمانه ایمیل، ما تنها اسمی بودیم، قبل از یک دات کام. اما در عصر توییتر، فیسبوک و فرندفید، کاربران دیگر میتواند از کوچکترین علایق و سلایق ما مطلع شوند: چه چیز میخوریم و چقدر؟! شببیداری را دوست داریم؟ گیک عشقکامپیوتر هستیم یا طرفدار مشتاق یک تیم فوتبال؟ کدام شاعر را دوست داریم؟ ولخرج هستیم یا خسیس؟ انزواطلب و محتاط هستیم یا اجتماعی و رفیقباز؟ چه نوع خبرهایی را دنبال میکنیم؟ اینها چیزهایی هستند که در عصر ایمیل، هرگز در مورد دوستان آنلاینمان کشف نمیکردیم.
۶- وقتگیر یا ابزارهایی برای تلف کردن وقت؟ بسته به نحوه استفاده ما از ابزارهای جدید ارتباطی، آنها هم میتوانند وسیلهای برای صرفهجویی در وقت باشند و هم ابزارهایی برای تلف کردن وقت.
تصور کنید که مشکل فنی در مورد کامپیوتر یا یک سوال درسی دارید. با پرسیدن سؤالتان در یک شبکه اجتماعی، به احتمال زیاد یک پاسخ مناسب دریافت خواهید کرد و تازه میتوانید به صورت زنده، سؤال و جواب هم بکنید. به این ترتیب دیگر لازم نیست، به چند نفر ایمیل بزنید و چند ساعت منتظر بمانید، اما از سوی دیگر همین شبکههای اجتماعی میتوانند، خیلی راحت، هر روز دو سه ساعت از وقت با ارزشتان را بگیرند.
———————-
گوگل ویو، تجسم الگوی جدید ارتباط:
از حدود ۱۰ روز پیش، دعوتنامههای سرویس جدید گوگل، یعنی گوگل ویو Google Wave، که البته هنوز در مراحل ابتدایی خود به سر میبرد، برای تعدادی از کاربران فرستاده شده است و کاربران ایرانی محدودی هم به آن دعوت شدهاند. کار برجسته گوگل ویو، مهیا کردن امکان ارتباط بیدرنگ کاربران و تسهیل اشتراک نظرات و فایلها برای آنهاست.
به گمان من گوگلیها حتما نحوه خاص و منحصر به فرد ارتباطات را در فرندفید، تحت نظر گرفتهاند و با استفاده از این مشاهدات ایده گوگل ویو را عملی کردهاند. اگر کاربر فرندفید بوده باشید، میدانید که ارتباط در فرندفید، الگوی خاص دارد:
در ایمیل، ارتباط غیرفعال passive است. به این معنی که وقتی شما ایمیل دریافت میکنید، اجباری برای پاسخ دادن به آن در همان لحظه ندارید. توییتر از این لحاظ، نوع غیرفعالتری از ارتباط است، چون اکثر توییتها به منظور دریافت پاسخ، ارسال نمیشوند.
اما در هنگام چت و استفاده از سرویسهای پیامرسانی بیدرنگ، نوع ارتباط جبری aggressive است. یعنی شما اگر on باشید و بعد دوستتان روی چت ظاهر شود و سوالی بپرسد، اجباری برای پاسخ دادن در همان لحظه دارید.
اما گوگل ویو میکوشد که الگوی تازهتری ار ارتباط را همگانی کند: ترکیبی از ارتباط غیرفعال و ارتباط جبری! از این نظر گوگل ویو دقیقا شبیه فرندفید است.
بگذارید بیشتر برایتان توضیح بدهم، وقتی دعوتنامه گوگل ویو را دریافت کردید، حتما در دقایق ابتدایی گیچ میشوید و از خودتان می پرسید که سرویسی که اینقدر حرف و حدیث برایش به پا شده، همین بود؟! این سرویس چه چیز تازهای دارد؟
در گوگل ویو، هر زمان که بخواهید در مورد مسئلهای صحبت کنید، باید اصطلاحا یک موج یا Wave درست کنید. به نظر من این اصطلاح بسیار بامسما است. فرض کنید که مثلا هوس کردهاید که لپتاپ بخرید، شما میتوانید یک ویو برای این منظور درست کنید و چند نفر از دوستان را وارد «ویو» مورد نظر بکنید و شروع کنید به بحث. بعضی از دوستانی که وارد ویو کردهاید، در آن لحظه آنلاین هستند و در ضمن حوصله بحث دارند، پس تقریبا شبیه یک چت معمول، با شما سوال جواب میکنند. اما تعدادی از دوستانی هم که وارد ویو کردهاید، در آن لحظه آنلاین نیستند، یا در آن زمان، حوصله بحث در مورد برندهای مختلف لپتاپ را ندارند، آنها میتوانند هر زمان که دوست داشته باشند، کل گفتگوهای شما را بخوانند و بعد نظرات خود را اضافه کنند.
پس میبینید که این گوگل ویو با ترکیب دو شیوه ارتباطی غیرفعال و جبری، شیوه جدیدی از ارتباط را درست کرده است، با تسامح میتوان گفت: گوگل ویو، ترکیب ایمیل و چت است. گوگلیها قبلا با کنار هم قرار دادن ایمیل و جیتاک کوشیده بودند که چت وایمیل را با هم ادغام کنند، اما حالا با ویو، آنها توانستهاند، به شیوه مبتکرانهتری این کار را انجام دهند.
تا زمانی که ویو در دسترس همه کاربران اینترنت قرار بگیرد، زمان زیادی باقی مانده، باید منتظر ماند و دید که وقتی این سرویس همگانی شود و اپلیکیشنهای دسکتاپ و موبایل هم برای آن، همچون توییتر ساخته شود، چه میزان محبوبیت خواهد داشت و موفقیت کسب خواهد کرد.
اما چیزی که روشن است این است که ویو، بیش از آنکه یک محصول اختصاصی شرکت گوگل باشد، یک پلتفرم است و به عبارت دیگر یک خط مشی و یک تفکر و اندیشه بنیادی برای ایجاد تحول و تولید شیوه جدیدی از ارتباط است.
منبع:سایت خوب یک پزشک |
_________________ سوده محمدآبادی
وبلاگ شخصی من در وردپرس!!
امضای آنلاین من
این مطلب آخرین بار توسط melisa در شنبه 7 آذر 1388 - 20:39 ، و در مجموع 3 بار ویرایش شده است. |
|
|
 |
| تشکرها از این تاپیک |
|
msaber(دوشنبه 4 آبان 1388 - 17:49), Stunt(سهشنبه 5 آبان 1388 - 19:32), melisa از این تاپیک تشکر میکنم |
|
|
msaber
Gold User

.gif)
عضو شده در: 26 مهر 1386
|
تاریخ:
دوشنبه 4 آبان 1388 - 17:53 |
|
به اين فك كنيد كه چقد از دنيا عقبيم
من كه خجالت مي كشم.
اما خيلي پايم كه يه طرح بزرگ رو شروع كنم .
دوست دارم اگه بچه هاي ديگه هم علاقه دارن مطرح كنن  |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
دوشنبه 4 آبان 1388 - 23:27 |
|
|
msaber نوشته است:
|
به اين فك كنيد كه چقد از دنيا عقبيم
من كه خجالت مي كشم.
اما خيلي پايم كه يه طرح بزرگ رو شروع كنم .
دوست دارم اگه بچه هاي ديگه هم علاقه دارن مطرح كنن
|
واقعا با این امکاناتی که در اختیار مردم و بخش IT هست ... عمرا چنین چیزهایی محقق بشه... فقط ما باید بشینیم و حسرتشو بخوریم...
اینترنت موبایلی و... رو با هزینه های سرسام آور به مردم میدهند...من که دیگه عمرا از اینترنت همراه اول استفاده کنم.. با سرعت پایین از آدم خدادتومن میگیرن..
آدم این دسته مقالات رو میخونه دپرس میشه
تو یه برنامه ای می دیدم... ما از کشورهای بدبخت و بیچاره آفریقا هم بدبختریم تو این عرصه بعد می خواهیم.... ولش کنید..بیشتر بنویسیم یه موقع میگن بحث س.یا.سی می کنند
حالا آقای صابر این طرح" اما خيلي پايم كه يه طرح بزرگ رو شروع كنم ." چی هست؟  |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 10 آبان 1388 - 00:14 |
|
اولین افزونه گوگل ویو برای فایرفاکس
مدت زیادی از را اندازی سیستم جدید گوگل ،گوگل ویو نمیگزرد و در حال حاضر محدود افرادی که دعوت نامه در اختیار دارند فقط میتوانند از آن استفاده کنند.
حرف و حدیث های زیادی در موردسرویس موج گوگل یا گوگل ویو وجود دارد که متاسفانه افراد زیادی دسترسی به آن ندارند .
امروز اولین افزونه ساخته شده گوگل ویو برای فایرفاکس را برای شما دارم البته لازمه ی استفاده از این افزونه داشتن نام کاربری و کلمه عبور گوگل ویو هست که خیلی ها از جمله خود من قادر به استفاده از آن نیستند ولی در حال حاضر کسانی که عضو گوگل ویو هستند میتوانند از آن استفاده کنند.
مشابه این افزونه قبلا برای مدیریت جیمیل ساخته شده بود. افزونه گوگل ویو رو میتوند از اینجا دریافت کنید
منبع: گویا آی تی |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
چهارشنبه 27 آبان 1388 - 18:33 |
|
چگونه دوستان خود را به گوگل ویو دعوت کنیم!
How to Invite others for Google Wave
درحال گشت و گذار در توییتر بودم که متوجه شدم برای خیلی ها سوال هست که چگونه دوستان خود را به گوگل ویو اضافه کنند.
این تصویر ساده یک راهنمای کامل و جامع جهت آموزش ونحوه ارسال دعوتنامه برای گوگل ویو میباشد.
هنگامی که شما برای ثبت نام در گوگل ویو صفحه زیر را مشاهده مینمایید، جهت دعوتنامه دیگرا به گوگل ویو.
در صورت کلیک کردن بر روی آن شما به راحتی می تونید دوستان خود را گوگل ویو دعوت کنید.
شما را دعوت به عمل ۸ کل ، بنابراین استفاده از آن دعوت به عمل عالمانه و کسانی که می توانند به صورت آنلاین ترین آن زمان بود.
شما در مجموع قادر هستید ۸ نفر را دعوت کنید، بنابراین شما باید به افراد آنلاین در اینترنت دعوتنامه ارسال کنید نه آفلاین ها (منظور اینجا کسانی که هر ماه یک بار آنلاین میشنه)
در پانل راست شما باید آدرس ایمیل را وارد کنید از دوستان شما که می خواهید آنها را دعوت کنید.
|
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
شنبه 7 آذر 1388 - 20:36 |
|
گوگل ویو ( موج گوگل ) جدیدترین سرویس ارتباطی گوگل هست که در کنفرانس Google I/O در می 2007 معرفی شد , این سرویس که یک سیستم ارتباطی تلفیقی است از ابزارهای همچون پست الکترونیکی , پیام رسان ها , شبکه های اجتماعی و ویکی ها و ... تشکیل شده است .
گوگل ویو که بر مبنای پروتکل ارتباطی Wave Foundation Protocol بنا نهاده شده است به کاربران این امکان را میده تا شبکه های ارتباطی بین اعضای و دوستان خودتون ایجاد کنید .
این پروتکل بر مبنای مدل پروتکل ارائه و پیام رسانی قابل توسعه XMPP ( که سابقا Jabber نامیده میشد ) ایجاد شده است .
محیط کاربری گوگل ویو به صورت زیر است
در قسمت سمت چپ همانند سرویس های پست الکترونیکی بخش هایی نظیر Inbox , Spam و ... وجود داره و همچنین بخشی برای درخواست های ارسال شده برای کاربر هست , کاربران در سیستم آدرسی به صورت username@googlewave.com دریافت میکنند .
در پائین بخش Navigation بخشی برای Contacts وجود دارد که مانند سرویس های پیام رسان فوری ( مسنجر ها ) عمل می نماید و با کلیک کردن بر روی نام هر یک از لیست دوستان میتوانید به صورت خصوصی را کاربران دیگر گفتگو کنید .
از مهمترین بخش هایی که در گفتگو ها بین کاربران و غیره وجود دارد امکان پاسخگویی به هر پیام وجود دارد و روال پاسخگویی به صورت غیر خطی نیز وجود دارد .
گفتگوهای انجام شده بین کاربران نیز به صورت Wave ذخیره میگردد .
بخش دیگری که در هر پیام مورد استفاده قرار میگرد بخش محتوای گفتگوها یا اصطلاحا Wave هست که قابلیت هایی همچون پاسخگویی غیر خطی , اجرای کلیه ی تغییرات در گفتگو به صورت Playback و ... هست , قابلیت Playback مانند History در ویکی ها عمل می نماید و کلیه ی رخداد ها را صورت نمایشی اجرا می نماید و کاربر میتواند تغییراتی را که در طول یک گفتگو رخداده است را مشاهده نمایدو سپس پاسخ یا متن خود را ارسال نماید .
در بخش ویرایشگر متنی میتوانید به هر Wave خود اعضایی را اضافه نمائید .
ویرایشگر متنی و ابزارهایی برای ایجاد پیوند , G+ ابزاری برای اضافه نمودن نتایج جستجو به متن , اضافه نمودن Gadget ها , در ادامه نیز سایر Gadget هایی که اضافه شده است به صورت گزینه هایی در ویرایشگر موجود می باشد .
بخش Extension ها یا ملحقات اضافی که توسط توسعه دهندگان برای Google Wave آماده گردیده است نیز یکی از بخش های بسیار مهم گوگل ویو است که توسعه دهندگان می توانند بخش هایی را برای گوگل ویو تهیه نمایند و کاربران این بخشها را به گوگل ویو خود اضافه نمایند .
در زیر چند نمونه از این Extension ها را میتونید مشاهده کنید :
رای گیری
سیستم کنفرانس
|
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
شنبه 7 آذر 1388 - 20:42 |
|
گوگل ویو (Google Wave) ابزار آنلاینی است برای ارتباطات و همکاری همزمان. یک ویو (موج) میتواند یک گفتوگو آنلان باشد، یا اینکه فایلی شامل متن، تصویر، فیلم، نقشه و… باشد که افراد درباره آنها به بحث و تبادل نظر میپردازند و روی آنها کار میکنند.
ویو چیست؟
یک موج گوگلی یا ویو، همانطور که گفته شد ترکیبی از گپ آنلاین و فایلهای متنی، تصویری، ویدئویی و… است که افراد در ارتباطات و همکاریهایشان بین همدیگر رد و بدل میکنند.
- ویوها به اشتراک گذاشته میشوند، از همین رو هر یک از شرکتکنندگان در ویوها میتوانند در هر زمان به پیامهای ارسال شده دسترسی داشته باشند، یا اینکه فایلهای ارسالی را ببینند و در آنها دخل و تصرّف کنند. هر یک از شرکتکنندگان میتوانند شرکای دیگری را به ویو اضافه کنند.
- ویوها زنده هستند! با رد و بدل همزمان و زنده اطلاعات، شرکتکنندگان در ویوها سریعتر میتوانند با هم ارتباط داشته باشند و به طور همزمان میتوانند گپهای زده شده و تغییرات داده شده بر روی فایلها را ببینند.
شمای اصلی Google Wave
بعد از وارد شدن به اکانت کاربری گوگل ویوتان، نخستین صفحهای که مشاهده میکنید، چیزی شبیه به تصویر پائین است:
باکسهای سمت چپ صفحه، شامل گزینههای Inbox، All، By Me، Request، Spam، Settings، Trash و لیست دوستانتان است که شباهت زیادی به باکسهای Gmail دارد. همین موضوع نیز باعث میشود که در نگاه اول، این ذهنیت پیش آید که ابزار جدید، نوعی ایمیل است با امکاناتی برتر!
روی هر یک از گزینههای ستون وسط که کلیک میکنید، محتویات آن در ستون سمت راست نمایان می شود که مرا به یاد Microsoft Outlook میاندازد.
چه کارهایی میشود با گوگل ویو انجام داد؟
مسلماً با گوگل ویو کارهای زیادی میتوان کرد که ابتدائیترین آنها ایجاد ارتباط با سایرین برای اهداف مختلف است. اما چند نوع از کارهایی که میشود با گوگل ویو بهتر از قبل انجامشان داد را به عنوان نمونه می آورم:
- سازماندهی کردن وقایع: میتوان همایشها، سیمینارها و سایر وقایع (Events) را در آن با دیگران به اشتراک گذاشت. با وجود گجتهایی مثل نقشه، آب و هوا و… این وقایع نگاری کاملتر از هر زمان دیگری میتواند باشد.
- یادداشتنگاری قرار ملاقاتها: میتوانید با دوستانتان قرار ملاقات بگذارید، نکات مربوط به این قرار را همزمان با همدیگر یادداشت کنید و در انتها یک صورتجلسه کامل از تمام وقایعی که در قرار ملاقات گذشت، داشته باشید.
- گزارش گروهی پروژهها: با وجود گوگل ویو، گزارشدهی پروژههایی که به صورت گروهی انجام میدهید، همزمانتر از همیشه خواهد بود. لذا سریعتر از همیشه به نظر سایرین درباره قسمتی از کار که شما انجامش میدهید، دسترسی خواهید داشت. ضمناً دیگر نیاز نخواهد بود که مدام فایلهای تغییر داده شده را برای همدیگر ایمیل کنید! یکبار که فایلی تغییر کند، همزمان همگان به نسخه اصلاح شده دسترسی سریع خواهند داشت.
- بکارگیری طوفان ذهنی: برای پرورش دادن سریع ایده خامی که به ذهنتان میرسد، کافیست عدهای از دوستان خلاقتان را به یک موج گوگلی دعوت کنید، و در سریعترین زمان ممکن به تصوّرات ذهنی آنها درباره ایدهتان دسترسی داشته باشید.
- اشتراک گذاری تصاویر: کافیست که عکسها را دراگ کنید و داخل ویو بیاندازید، تا به همین آسانی آپلود شود! حالا دیگران را به ویو دعوت کنید تا از اسلایدشوی تصاویرتان لذت ببرند.
افزونههای گوگل ویو چه کارهایی انجام میدهند؟
گجتها و اکستنشنها ابزارهایی هستند که میتوانید به اکانت گوگل ویوتان اضافهشان کنید، تا امکانات جدیدی در اکانتتان داشته باشید. چیزی شبیه به فیس بوک، اینجا هم هر کاری از دست افزونهها برمیآید! برخی از این افزونهها عبارتند از:
- Wave Sudoku: بین دوستانتان تورنومنت سودوکو راه بیاندازید و ببینید که چه کسی بهترین سودوکوباز است!
- Yes/No/Maybe Gadget: با این گجت میتوانید از دوستانتان در ویوها درباره موضوعی خاص نظرسنجی کنید.
- Map Gadget: گجت نقشه گوگل است که میتوانید در ویوهایتان از آن استفاده کنید.
- Video Chat Experience: از طریق این افزونه میتوانید با دیگر شرکت کنندگان در ویوها چت ویدئویی داشته باشید.
نکتهای که درباره اکستنشنها وجود دارد اینکه برخی از آنها متاسفانه برای IP ایران محدودیت دارند و برای اینکه بتوان براحتی از آنها استفاده کرد باید از روشهای تغییر IP استفاده کرد!
چگونه موج جدیدی راه بیاندازیم؟
هیچ کار پیچیدهای لازم نیست انجام دهید. کافیست که روی گزینه New Wave کلیک کنید و در کادری که در ستون سمت راست باز میشود (تصویر پائین)، متن یا فایل مورد نظرتان را قرار دهید و دوستانتان را با کلیک بر روی دکمه + به ویو جدید دعوت کنید!
Ping کردن دوستان به چه معناست؟
در گوشهی پائین سمت چپ، باکس لیست دوستان، قرار دارد. روی هر یک از Contactها که کلیک کنید، گزینهای با عنوان Ping میبینید. پینگ کردن در اینجا شبیه به چت کردن مستقیم و خصوصی با دوستتان است.
روی این گزینه که کلیک کنید، کادری شبیه به تصویر زیر باز میشود که میتوانید از طریق آن برای دوستتان پیغام یا فایل ارسال کنید. Pingها هم مانند Waveها آرشیو میشوند و شما میتوانید هر زمان به آنها دسترسی داشته باشید.
Playback کردن ویوها به چه معناست؟
یکی از قابلیتهای بینظیر و استثنائی گوگل ویو، امکان Playback کردن ویوهاست! در هر موج، وقتی که روی دکمه Playback کلیک کنید، به ترتیب زمانی اتفاقاتی را که در ویو مربوطه افتاده است را میتوانید مشاهده کنید و بدین ترتیب شما متوجه می شوید که پیامهای جدید چه زمانی اضافه شدند، چه وقتی در فایلها تغییر داده شد، چه کسی و در چه زمانی افراد جدید را به ویو دعوت کرد و…
یعنی همه اتفاقات به همان ترتیبی که اتفاق افتادند را از نظر میگذرانید!
چطور میتوان به عضویت Google Wave در آمد؟
هنگام نوشتن این مطلب، گوگل ویو مراحل آزمایشی خود را پشت سر میگذارد و عضویت در آن همچنان محدود به دریافت دعوتنامه از سوی کاربرانی است که هم اکنون در آن عضویت دارند.
که البته تعداد دعوتنامهها نیز محدود است! علاقمندان به این ابزار میتوانند از طریق پر کردن این فرم، در لیست نوبت جهت دریافت دعوتنامه قرار گیرند.
در ضمن به یاد داشته باشید که همه کاربران گوگل ویو، دعوتنامه ندارند، اما بعضی از آنها پس از انکه مدتی از زمان عضویتشان گذشت، این اجازه را مییابند که تعداد محدودی از دوستانشان را به گوگل ویو دعوت کنند. این امکان از طریق پیغامی با عنوان “invite others to google wave” به ایشان اعلام میشود! |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
msaber
Gold User

.gif)
|
تاریخ:
یکشنبه 8 آذر 1388 - 10:17 |
|
ولي اين سيستم براي ايران كار نمي كنه و براي استفاده از گوگل ويو حتماً بايد از پراكسي استفاده كرد...
|
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 8 آذر 1388 - 16:04 |
|
|
msaber نوشته است:
|
ولي اين سيستم براي ايران كار نمي كنه و براي استفاده از گوگل ويو حتماً بايد از پراك-سي استفاده كرد...
|
کی همچین حرفی زده.. ما داریم خیلی راحت-بدون پراک.سی- ازش استفاده میکنیم
فقط بعضی Extension هاش روی IP ایران کار نمی کنه.. اون موقع است که پراک-سی ها (با تغییر آی پی)کارسازه..
در ضمن فقط افرادی که دعوت نامه براشون فرستاده میشه می تونند از این سرویس استفاده کنند... |
امضای آنلاین من
این مطلب آخرین بار توسط melisa در چهارشنبه 25 آذر 1388 - 15:48 ، و در مجموع 3 بار ویرایش شده است. |
|
|
 |
|
msaber
Gold User

.gif)
|
تاریخ:
یکشنبه 8 آذر 1388 - 16:09 |
|
پس اين بدشانسي من بوده كه همون اول رفتم تو Extension ممنوعه  |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 8 آذر 1388 - 16:40 |
|
|
msaber نوشته است:
|
پس اين بدشانسي من بوده كه همون اول رفتم تو Extension ممنوعه
|
حالا از Extension هایی که با IP ایران مشکل دارند به Google Wave تون اضافه نکنید ..ولی به راحتی میتوانید به این سرویس Login شوید و از امکانات خودش استفاده کنید و موج های گوناگونی ایجاد کنید و با دوستانتان به اشتراک بگذارید.البته با همگانی شدن بیشتر این سرویس توسعه دهندگان ایرانی دست بکار می شوند .  |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 20 دی 1388 - 16:24 |
|
ابزارک کاربردی و مفید برای گوگل ویو.
گوگل ویو یکی از پیشرفته ترین و جدیدترین خدمات گوگل هست ، یکی از کار های گوگل ویو ادغام امکانات اینترنتی مثل فیس بوک ، مسنجر ها ،خدمات ایمیلی و غیره… هست ، که همگی این امکانات را در یکجا به شما ارائه میدهد و شما میتوانید با امکانات بیشتر و بهتر از آنها استفاده کنید.
هنوز ۱ سال نشده هست که گوگل ویو پا به دنیای اینترنت گذاشته است که خیلی ها طرفدار آن هستن ، و منتظر پلاگین و ابزارک های آن هستن . ولی گوگل ویو چندین مشکل را دارد مثله ذخیره نشدن پیام های ارسالی و یا در هنگام فرستادن ایمیل بعضی از کاربران به مشکل بر میخورند که کاربران مجبور به تحمل آنها هستند ، ولی در مقابل گوگل دارد روز به روز گوگل ویو را گسترده تر و به مشکلات آن رسیدگی میکند.
مدیران گوگل امیدوار هستن تا با راه اندازی کامل گوگل ویور موج جدیدی در اینترنت ایجاد شود و میلیون ها نفر در وب از آن استفاده کنند.
چند وقتی هست که اخباری از خدمات جدید و امکانات جدید گوگل ویو در بین کاربران اینترنت پیچیده است ، مانند : ابزارک های جدید و حل مشکلات گوگل ویو.
یکی دیگر از مشکلات آن ، نبود دکمه ادیت برای نامه ها هست ، که اگر این امکان فراهم شود کاربران میتوانند نامه های خود را هم به صورت آفلاین و هم به صورت آنلاین ویرایش کنند.
البته خیلی ها هم هستند که برای اولین بار میخواهند با گوگل ویو کار کنند و چیز زیاد از آن بلد نیستند
اینجا یک ویدیوی آموزشی خوب برای چگونگی کار با گوگل ویو هست :
مدت زمان ویدیو : یک ساعت و بیست دقیقه
یکی از نکات مثبت گوگل ویو ابزارک های آن هست که به انگلیسی میشود gadgets . در واقع این ابزارک ها یک نو برنامه های کاربردی کوچک هستند که میتوانند روی گوگل ویو نصب شوند ، ابزارک ها مانند پلاگین ها عمل میکنند.
هر کسی هم که کمی با برنامه نویسی آشنا باشد میتواند خودش به آسانی این ابزارک ها را بسازد و به دیگران بدهد که آنرا روی گوگل ویو خود نصب کنند.
Invity
آیا شما همیشه در هنگام درست کردن لیست دوستان یا فرستادن پیام به آنها زمان زیادی را سپری میکنید؟ شما میتوانید به جای آنکه به صورت دستی پیام های تان را بفرستید با برنامه Invity راحت تر و بهتر این کار را انجام دهید.
Invity دقیقا مانند یک روبات عمل میکند (مثله روبات های یاهو مسنجر در چت روم ها) ولی مفید تر. برای نصب این ابزارک باید این آیدی را در گوگل ویو خود ادد کنید : pw-invity@appspot.com
برای اضافه کردن یک گروه جدید به قسمت “تماس با ما” بروید و از آنجا این ابزارک را به گوگل ویو خود اضافه کنید ، حالا شما میتوانید یک گروه جدید ایجاد کنید. دفعه بعد خیلی راحت تر میتوانید یک روبوت را اضافه کنید و به دیگران دعوت نامه بدهید.
Napkin
Napkins یک ابزارکی برای ایجاد خلاقیت ها هست . با استفاده از این ابزارک و وسایلی که در آن وجود دارد میتوانید اشکال و خط های را بکشید و آنها را در مسنجر به دوستان تان نشان دهید . نکته مثبت این ابزارک این است که میتوانید همان لحظه نقاشی خودتان را به دوست تان نشان دهید.
دانلود : http://code.google.com/p/napkin-wave-gadget
Ribbit Conference Gadget
به وسیله این ابزارک که یک منو با امکانات زیاد دارد میتوانید با دوستان تان تماس تلفنی برقرار کنید ، این برای زمانی مفیده است که دوستتان در گوگل ویو آفلاین هست و با آن کار دارید ، که به وسیله این ابزارک میتوانید با آن ارتباط برقرار کنید.
این ابزارک فعلا رایگان هست ولی احتمالا بعدا برای استفاده از امکانات اش باید مبلغی را پرداخت کنید.
دانلود : http://www.ribbit.com/wave/
iFrame
برای این ابزارک عکس مناسبی پیدا نکردم تا اینجا بگذاریم . این ابزارک به شما این امکان را میدهد که صفحات اینترنت یا هرچیزی را به صورت جداگانه باز کنید. مثلا فایل های فلش را که قبلا در اینترنت دیده اید را میتوانید در یک پنجره جدید ببینید.
برای اضافه کردن این ابزارک به گوگل ویو باید اول این Gadget XML و سپس Installer XML را دانلود و آنرا نصب کنید.
شما چه ابزارک های مفید دیگری را برای گوگل ویو میشناسید؟
منبع: GooyaIT |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
|
|
|