DPI Guide Forums-viewtopic-يه شُبهه فني ... 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

برنامه و بازی برای آیفون
DPI Guide
ورود / ثبت نام
سه شنبه 16 شهریور 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - يه شُبهه فني ...

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

msaber
Gold User
Gold User

عضو شده در: 26 مهر 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: شنبه 18 مهر 1388 - 12:25 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

اين عكس رو با دقت نگاه كنيد

چيز عجيبي توش نمي بينيد....

DpiGuide.Com

اول اينكه باد داره پرچم رو تكون ميده ، مگه تو ماه هم باد مياد ، اصلا مگه جو داره كه باد داشته باشه . Razz
دوم اينكه چرا پرچمه سايه نداره Mad
و سوم چرا تو آسمون تاريك اونجا يه ستاره هم معلوم نيست ؟؟؟؟؟؟ Shocked
چهارم : ببينم تو ماه جاذبه خيلي كمتره ( فك كنم يك هشتم زمين ) و تا اونجا كه ما تو فيلم ها ديديم براي حركت مي پريدن كه هر پرش چند متري مي شده ، ولي تو اين عكس تو ردپاي عكاس كه اومده اينور فاصله قدم ها فقط چند سانتي متره كه مثل ردپاهاي زمينيه Question

به نظر شما قضيه چيه؟؟؟!!!؟؟؟

البته يه زماني راجب اين مسائل شايعاتي وجود داشته كه نمي دونم عاقبت نتيجه چي بوده. Question
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
تشکرها از این تاپیک
melisa(شنبه 18 مهر 1388 - 15:31), msaber از این تاپیک تشکر میکنم 

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

پستتاریخ: شنبه 18 مهر 1388 - 15:28 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

msaber, فکر کنم یه عکس هنری باشه..از این دست عکس های هنری زیاده Razz
بهرحال اگه جواب سوالتون رو اینجا نگرفتید.. می تونید از باشگاه نجوم تهران پیگیری کنید.. جواب هم اینجا بگذارید که معلومات ما هم بالا بره.. Surprised

http://tehranclub.ir/

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

msaber
Gold User
Gold User

عضو شده در: 26 مهر 1386

پستتاریخ: یکشنبه 19 مهر 1388 - 10:23 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

melisa, اون لينك شما چيز خاصي نداره . عكس هاي خود ناسا هم دقيقا همين ايرادات رو دارن .

هدف من تكذيب يا تاييد نيست .در اين زمينه مطالعه كافي داشتم و فقط بحثي كه تو دنيا وجود داره رو خواستم بيان كنم و در بالا هم ايراداتي كه از نظرم وارد هست رو گفتم ولي
مسائل ديگه اي هم مطرح ميشه كه قبول ندارم مثلا اينكه : چون از ماه نور مي تابه پس سطح اون خيلي بايد شفاف باشه و فيلم عكاسي رو بسوزونه ( كه البته به دلايل منطقي قبول ندارم )
( اي موضوع الان خيلي كمرنگ شده و بهتر هم هست كه زياد راجبش بحث نشه چون به نظر من اثرات مخرب داره )
مطالب اوليه كه تو اين تاپيك گذاشتم هم حكم مقدمه داره و مي خواستم نظر بچه ها رو راجبش بدونم كه شما خرابش كردي .
براي اين كار مي تونيد جمله -- آيا آپولو به ماه رفته است -- يا -- دروغ بزرگ قرن بيستم -- را در گوگل سرچ كنيد. البته زياد نبايد به حرفهاي دولتي ( مخصوصا ايران )
در اين باره اهميت بدين چون ممكنه مسائل سياسي و تعصبي هم توشون بي تاثير نباشه .

به هر حال مي خواستم بچه ها درجريان باشن كه همچين بحثي وجود داره ولي توصيه مي كنم كه خيليم بهش گير نديد. DGFlag

براي نمونه مي تونيد به اين سايت ها بريد:
خبر گزاري فارس
سايت علمي دانشجويان ايران
ايران صدا (صداي جمهوري اسلامي) به همراه گزارش پخش شده از راديو
در تاييد اين موضوع --جادوي آپولو
مصاحبه با هريسون اشميت تنها دانشمندي كه به ماه رفت
و در آخر مقاله اي از سايتي كه شما معرفي كرديد ( باشگاه نجوم تهران )

اين مطالب هم در مورد تاييد و هم در مورد تكذيب اين واقعه هستند و قضاوت رو مي سپرم دست خود بچه ها Surprised
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.07 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::