اول اينكه باد داره پرچم رو تكون ميده ، مگه تو ماه هم باد مياد ، اصلا مگه جو داره كه باد داشته باشه .
دوم اينكه چرا پرچمه سايه نداره
و سوم چرا تو آسمون تاريك اونجا يه ستاره هم معلوم نيست ؟؟؟؟؟؟
چهارم : ببينم تو ماه جاذبه خيلي كمتره ( فك كنم يك هشتم زمين ) و تا اونجا كه ما تو فيلم ها ديديم براي حركت مي پريدن كه هر پرش چند متري مي شده ، ولي تو اين عكس تو ردپاي عكاس كه اومده اينور فاصله قدم ها فقط چند سانتي متره كه مثل ردپاهاي زمينيه
به نظر شما قضيه چيه؟؟؟!!!؟؟؟
البته يه زماني راجب اين مسائل شايعاتي وجود داشته كه نمي دونم عاقبت نتيجه چي بوده.
تشکرها از این تاپیک
melisa(شنبه 18 مهر 1388 - 15:31), msaber از این تاپیک تشکر میکنم
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
شنبه 18 مهر 1388 - 15:28
msaber, فکر کنم یه عکس هنری باشه..از این دست عکس های هنری زیاده
بهرحال اگه جواب سوالتون رو اینجا نگرفتید.. می تونید از باشگاه نجوم تهران پیگیری کنید.. جواب هم اینجا بگذارید که معلومات ما هم بالا بره..
melisa, اون لينك شما چيز خاصي نداره . عكس هاي خود ناسا هم دقيقا همين ايرادات رو دارن .
هدف من تكذيب يا تاييد نيست .در اين زمينه مطالعه كافي داشتم و فقط بحثي كه تو دنيا وجود داره رو خواستم بيان كنم و در بالا هم ايراداتي كه از نظرم وارد هست رو گفتم ولي
مسائل ديگه اي هم مطرح ميشه كه قبول ندارم مثلا اينكه : چون از ماه نور مي تابه پس سطح اون خيلي بايد شفاف باشه و فيلم عكاسي رو بسوزونه ( كه البته به دلايل منطقي قبول ندارم )
( اي موضوع الان خيلي كمرنگ شده و بهتر هم هست كه زياد راجبش بحث نشه چون به نظر من اثرات مخرب داره )
مطالب اوليه كه تو اين تاپيك گذاشتم هم حكم مقدمه داره و مي خواستم نظر بچه ها رو راجبش بدونم كه شما خرابش كردي .
براي اين كار مي تونيد جمله -- آيا آپولو به ماه رفته است -- يا -- دروغ بزرگ قرن بيستم -- را در گوگل سرچ كنيد. البته زياد نبايد به حرفهاي دولتي ( مخصوصا ايران )
در اين باره اهميت بدين چون ممكنه مسائل سياسي و تعصبي هم توشون بي تاثير نباشه .
به هر حال مي خواستم بچه ها درجريان باشن كه همچين بحثي وجود داره ولي توصيه مي كنم كه خيليم بهش گير نديد.
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند