DPI Guide Forums-viewtopic-فراخوان تمامی بچه های دانشگاه به Dpi College|FaceBook 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

DpiGuide.com
DPI Guide
ورود / ثبت نام
شنبه 13 شهریور 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - فراخوان تمامی بچه های دانشگاه به Dpi College|FaceBook

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
نویسنده پیام

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: چهار‌شنبه 20 خرداد 1388 - 00:38 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

فراخوان تمامی بچه های دانشگاه به Dpi College|FaceBook

سلام به تک تک دوستان قدیم و جدید دانشگاه... تمام دوستانی که الان دارن در مرکز آموزش عالی انفورماتیک شرکت داده پردازی ایران تحصیل می کنند ، و چه آنهایی که فارغ التحصیل هستند .

به نظر من قشنگ ترین و بهترین خاطرات یک نفر ،خاطرات دوران دانشگاه اش هست.. تو بهترین دوره زندگی مان (جوانی) که همه سرشار از انرژی اند ... شاید بهترین دوستان و صمیمی ترین دوستانمان هم در همین دوره دانشگاه مان پیدا کنیم ...

بعد از دوران فارغ التحصیلی هر شخص خیلی از بچه های هم دوره پراکنده می شوند.. و پیدا کردن جمع بچه ها کار سختی هست. ولی خب برای ما که تو عصر ارتباطات و اینترنت زندگی می کنیم که کاری نداره.. Very Happy

دیدم با خبر حذف سرویس 360 دیگه وقت اون رسیده که کم کم واقعا به FaceBook که دارای مزایای خیلی خیلی بیشتری هست کوچ کنیم.

و چرا جمعی از دانشجویان قدیم و جدید مرکز آموزش عالی انفورماتیک شرکت داده پردازی ایران را در FaceBook نداشته باشیم!!!

این صفحه مربوط به جمع دانشجویان قدیم و جدید دانشکده است..و تقریبا 1 ماه هست که آماده شده..

◄◄◄◄
Dpi College|FaceBook

لازم می دونم که یه خلاصه ای درباره FaceBook در این تاپیک داده بشه که دوستانی که آشنایی ندارند بیشتر آشنا شوند و به جمع FaceBook ها اضافه شوند و از 100 ها مزایای این سرویس استفاده کنند.

و در ادامه هم آموزش هایی برای استفاده بهتر و آشنایی با سرویس های گوناگون FaceBook آورده شود.

امیدواریم شما هم به جمع بچه های DpiCollege بپیوندید.. منتظرتونیم..

موفق باشید.. تیم DpiGuide.Com

◄فیس بوک چیست؟

حتما نام Facebook را شنیده‌اید و یا شاید در آن کاربری هم ایجاد کرده‌اید اما سر از کارش در نیاورده‌اید!؟
شاید هم سوالی در ذهنتان باشید، سوالی شبیه این که «فیس بوک چه چیزی دارد که آن را تا این حد معروف ساخته؟»

کمی در مورد فیس‌بوک:
فیس‌بوک یک پلتفرم است.
فیس بوک زندگی است! از کارهای یک شبکه اجتماعی تا کار روی پروژه‌های اینترنتی و … در آن امکان‌پذیر است.
شما در فیس‌بوک دارای یک صفحه شخصی هستید. می‌توانید گروه تاسیس کنید و یا در گروه‌های دیگر عضو شوید. می‌توانید برای خودتان آلبوم عکس بسازید آن هم بدون هیچ محدودیتی!
می‌توانید دوستانتان را انتخاب کنید و به لیست دوستانتان اضافه کنید.
می‌توانید برای یک هنرمند یا یک وبسایت و یا وبلاگ خودتان و شاید هم برای کالایی که تولید می‌کنید صفحه مجزا طراحی کنید تا دیگران و یا بهتر است بگوییم طرفداران (خریداران) هم در آن صفحات ثبت شوند و پیشنهاد و انتقاد و…
و بسیاری امور دیگر که کمابیش در سایت‌های دیگر هم دیده می‌شود.
خوب تا اینجا که چندان نوآوری در آن دیده نمی‌شود، پس چه چیزی فیس‌بوک را انقلابی تا این حد ساخته است؟
آیا جمع‌آوری بسیاری امکانات در یک مکان؟ - خیر!

فیس‌بوک یک پلتفرم است!
وجه تمایز فیس بوک با دیگر سایت‌ها در اپلیکیشن‌هایی است که شما می‌توانید از آنها استفاده نمایید. یعنی برنامه‌های کوچکی که توسط دیگران ساخته شده و شما می‌توانید آنها را روی صفحه خود نصب کنید و یا آنها را از صفحه خود پاک و یا مدیریت کنید. (فعلا استفاده کنید تا بعدها خودتان هم بسازید.) Very Happy
این یعنی چه؟ یعنی ارتباطی بین فیس‌بوک شما و هرآنچه شما نیاز دارید. برای مثال اپلیکیشنی برای نمایش مطالب وبلاگ شما در صفحه‌تان و یا نمایش هرآنچه به نظرتان می‌آید. اپلیکیشنی برای لیست کردن آخرین موزیک‌هایی که گوش داده‌اید و یا در حال گوش دادن هستید. اپلیکیشن‌های بازی، آرایش، ارتباط با هاست شما برای نمایش فایل‌های مورد نظر و یا چه بهتر که از طریق فیس‌بوک فایل‌ها را آپلود کنید.
و از تاثیرگذارترین اپلیکیشن‌ها، اپلیکیشن‌های کمک‌های مردمی به منظورهای بشردوستانه است.
خلاصه اینکه شما می‌توانید از فیس بوک (Facebook) مانند کامپیوتر شخصی خودتان استفاده کنید. برنامه‌هایی روی آن نصب کنید و یا آنها را از روی سیستم خودتان پاک کنید. عکس‌ها را ویرایش کنید، موزیک گوش دهید و ویدئو ببینید؛ فایل ارسال کنید؛ بازی کنید؛ کمک کنید؛ در گروه‌ها عضو شوید؛ از اشتراکات دیگران استفاده کنید؛ دوست جدید پیدا کنید؛ از گروه‌های بشردوستانه حمایت کنید؛ حمایت مالی از گروهی انجام دهید؛ فال بگیرید؛ قرآن بخوانید؛ برنامه اذان درست کنید؛ ایده‌هایتان را روی اینترنت بیاورید …

این هم خلاصه‌ای از امکانات و مزایای Facebook
راستی شما خبردارید چه اشخاص معروفی در فیس بوک حضور دارند؟ (یکی ایش خود من Very Happy )می‌دانید بسیاری از هنرمندان، مجری‌های شبکه‌های مختلف، روزنامه‌نگاران، خوانندگان و بازیگران، سیاسیون و … در فیس‌بوک صفحه شخصی دارند و شما می‌توانید آنها را به عنوان یک دوست به دوستانتان اضافه کنید؟

کار با فیس‌بوک گرچه بسیار آسان است اما برای شروع باید تمرین بیشتری انجام داد تا با حال و هوای آن آشنایی بیشتر پیدا کنید.

◄چرا باید در فیس بوک عضو شویم؟

◄چرا باید در اینترنت فعالیت کنیم؟

شما برای چی در جامعه فعالیت می کنید؟ به غیر از کارهای فیزیکی می توانید به همان دلیل در اینترنت فعالیت کنید. مثلا برای آموزش. حالا این اینترنت چه مزیتی دارد؟ آن این است که شما فارغ از مرد یا زن بودن یا فارغ از نژاد و لهجه و محل سکونت و … فقط با اطلاعاتتان و مطالبتان ارزش گذاری می شوید. ملکه انگلیس هم بیاید نمی تواند مثلا با شمای IT نویس در زمینه اینترنت بحث کند. در ضمن اینترنت بعد مکان را به کل از بین می برد. برای همین من می توانم با یک مهندس ایرانی در کانادا هم مباحثه کنم و چیزهای جالبی یاد بگیرم.

◄چرا باید در شبکه های اجتماعی اینترنت فعالیت کنیم؟

شبکه های اجتماعی به این ارتباط را برای ما راحت و هدفمند می کنند. مثلا شما از کجا می خواستید ID فلان پروفسور را پیدا کنید تا با ایشان چت کنید؟ الان فقط کافی است که نام کاربری پروفسور مربوطه را در یک شبکه اجتماعی پیدا کنید تا راحت بتوانید از طریق ابزارآلات آن شبکه به فعالیت با ایشان بپردازید.

◄چرا باید در فیس بوک فعالیت کنیم؟

دلیلش این است که فیس بوک از همه این شبکه ها امکاناتش بیشتر است. هر روز هم سیستمهای جدیدی از طریق یک سری ابزار که به آنان اپلیکیشن گفته می شود به این سرویس اضافه می شود. از همه مهمتر این که جامعه کاربری فارسی به این سرویس روی خوش نشان داده است. برای همین شما می توانید به راحتی کیس خودتان را در فیس بوک پیدا کنید.

از همه مهمتر الان فیس بوک به یک مد تبدیل شده و اگر شما از این مد پیروی نکنید و در این شبکه عضو نباشید می شوید بی کلاس. و گرنه اگر شبکه عالی دیگری پیدا کردید. همونم خوب است Smile

◄نحوه عضویت

DpiGuide.Com

◄نحوه عضویت:
به سایتFaceBook وارد شوید.
در صفحه باز شده مانند شکل بالا را ملاحظه می کنید.
در قسمت Full Name نام کاربری خود را وارد می کنید
در قسمت Yor E-mail ایمیل خود را وارد کنید. سعی کنید ایمیلی باشد که با آن ایمیل زیاد کار میکنید. چون از این به بعد با ایمیل خود هم کار میکنید.
در قسمت New Password پسورد خود را وارد کنید.
در قسمت I am نوع جنسیت خود را مشخص میکنید.
و در قسمت Birthday تاریخ تولد خود را وارد میکنید.
و گزینه Sign Up را انتخاب میکنید.

بعد از تکمیل فرم و ثبت نام ایمیلی برای شما فرستاده میشود که لینک فعال سازی حساب کاربری شما در آن قرار دارد .
با کلید بر روی لینک حساب خود را فعال کنید.
برای هر بار ورود به صفحه خود همانطور که درقسمت بالای شکل میبینید در کادر آبی رنگ ایمیل و پسوورد خود را وارد میکنید و گزینه Login را انتخاب میکنید

DpiGuide.Com

◄بعد از وارد شدن شما صفحه اصلی خود را مشاهده میکنید ( مانند عکس بالا )

در قسمت Home شما گزینه های اصلی New Feed,Photo,Links,Video رو مشاهده میکنید
از گزینه New Feed ودر وسط صفحه شما کادری میبینید با عنوان What's On Your Mind که در کادر جلوی آن میتوانید چیزی که تو فکرتون میگذره یا جمله ای که دوست دارید همه اونو ببینند رو بنویسید.
در پایین این کادر شما لیستی از دوستان خو به همراه عکسهای اونارو مشاهده میکنید. در زیر هر پروفایل و عکس ها گزینه های Comment , Like , Share رو مشاهده میکنید که این نشانگر اینه که میتونید نظر خودتونو برای دوستون ارسال کنید یا اینکه عکسهای یکی از دوستانتون رو با بقیه دوستان به اشتراک بگذارید.

در پست بعد به بررسی قسمت های دیگر FaceBook می پردازیم..

موفق باشید.. Surprised

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: چهار‌شنبه 20 خرداد 1388 - 13:07 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

Picture Profile◄
برای اینکه در صفحه شخصی تان عکس داشته باشید(معمولا عکس خود افراد قرار می گیرد) به عنوان آواتار از این قسمت می توانید عکس را قرار دهید(آپلود کنید) یا تغییر دهید.

DpiGuide.Com

Info◄
در این قسمت اطلاعات شخصی ، علایق،اطلاعات کاری و... قرار میگیرد.حتی در آینده هم می توانید آنها را تغییر دهید.

DpiGuide.Com

Photo◄

در این تب می توانید..آلبوم های متفاوتی ایجاد کنید و عکس های مورد علاقه تان را آپلود کنید.و حتی با دوستانتان به اشتراک بگذارید (مثل آلبوم های صفحه Dpi College که بر اساس سال تقسیم بندی شده).
من مراحل این کار رو در تصاویر زیر نشان داده ام.

DpiGuide.Com
DpiGuide.Com
DpiGuide.Com
DpiGuide.Com

◄اضافه کردن Tab های دیگر:
می توانید قسمت های دیگری مثل Note و Video های مورد نظرتان (که آن ها هم مثل قسمت آلبوم عکس می تواند تنظیم کرد.)

DpiGuide.Com

◄قسمت What's on your mind
جمله مورد علاقه و... می تواند قرار بگیرد.
این قسمت مثل فریاد بزنید کلوب هست.. البته با امکانات بیشتر(مثل اضافه کردن عکس،ویدیو و لینک).

DpiGuide.Com

این دو قسمت هم برای تنظیمات دوستان(مثل پیدا کردن دوستان بر اساس نام و نام خانوادگی یا ایمیل آنها، دوستان اضافه شده و..) و دیدن باکس پیغام های رسیده و فرستادن پیغام جدید هست.

DpiGuide.Com
DpiGuide.Com

Zoho Online◄

و اما انجام کارهای روزمره با استفاده از امکاناتی که فیس بوک به شما ارائه میدهد.
یکی از این امکانات زهو آنلاین میباشد .
این سایت خدماتی مانند آفیس ، بیزینس و موارد مختلف ذیگه رو به شما ارائه میده.
با کلید کردن بر روی لینک پایین صفحه ای مانند شکل زیر برای شما نمایان میشود که در قسمت بعدی به تو ضیح هر کدام ار امکانات این سایت میپردازم.

Zoho Online

DpiGuide.Com

و سپس وارد قسمت زیر میشویم و که دارای قسمت های زیر است.

DpiGuide.Com

Zoho Writer◄
با این روش میتوانید برنامه ای شبیه Word رو همیشه یه صورت آنلان داشته باشید .
فقط کافیه روی Zoho Writer کلید کنید و برای استفاده از تمام محصولات یه یوزر نیم بسازید . بعد ساخت یوزرنیم صفحه ای مانند شکل زیر برای شما نمایان میشود که میتوانید به راحتی از اون استفاده کنید
DpiGuide.Com

شما همینطور میتونید برای وارد شدن از ایمیل های یاهو و یا جی میل خودتون هم استفاده کنید

Zoho Sheet◄

رای داشتن یک اکسلبه ضروت همیشگی و آنلاین که بتونین خیلی راحت باهاش کار کنید و حساب کتاباتونو انجام بدین لازمه روی Zoho Sheet کلید کنید و از محیط زیباش لذت ببرید.
محیط قسمت Zoho Sheet رو میتونید در زیر مشاهده کنید
DpiGuide.Com

Zoho Online◄

و شما میتونید نمایش آنلاین رو با Zoho Online تجربه کنید . .

Zoho Creator

شما میتونید با استفاده از این قسمت به ایجاد برنامه های پایگاه داده بپردازید
در این قسمت شما میتونید یوزرنیمی به صورت مجانی داشته باشید و یا با پرداخت مبلغ ناچیزی و خریداری یوزر های اختصاصی امکانات بیشتری رو تجربه کنید

DpiGuide.Com

اونایی که توی کار تولید محتوا هستند خیلی براشون مهمه که هر جایی که هستن این امانو داشته باشن که سریع به یکی از برنامه های تولید محتوا دسترسی داشته باشن
فیس بوک برای این دسته از افراد یا هرکسی که دلش بخواد محتوا تولید کنه Zoho Notebook رو پیشنهاد داده.

DpiGuide.Com

Zoho CHat◄

فیس بوک فکر همه چیو کرده . . .
یک چت گروهی با سرعت بالا

Zoho Db & Report◄

واما یک قسمت خوب دیگه که فیس بوک برای کاربراش در نظر گرفته ..
پایگاه داده تحت وب هستش که امکاناتی نظیر

Import .XLS, .CSV, .HTML
Enter Data Right Away
Create Database from Template
Create Blank Database
به شما میدهد.

Zoho Planner◄
امکانی دیگر که تقریبا تمام کاربران از آن لذت میبرند
تقویم و ثبت کارهای روزانه یه جور دفترچه یاداشته که همیشه کاراهای روزمرتونو به یاد بیارید

DpiGuide.Com

Zoho Wiki◄
اگر میخواهید یک تولید محتوای ساده داشته باشید و اونو با بقیه به اشتراک بذارید از این قسمت استفاده کنید

Zoho CRM◄

اینگونه از نرم افزارها جهت مدیریت رابطه با مشتری به کار میرود.

Zoho People◄
مدیریت منابع انسانی

Zoho Project◄
مدیریت پروژه های نرم افزاری

Zoho E-mail◄
ساختن و فرستادن ایمیل

Zoho Invoice◄
طراحی فاکتور به صورت آنلاین

Zoho Meeting◄
ویدئو کنفرانس- تبادل نظر به صورت آنلاین همراه با صدا و تصویر

تقریبا تمام شد. Rolling Eyes .البته کمی که کار کنید بیشتر امکانات رو خودتون در میابید.
فکر کنم این تاپیک تکی تو نت شود. Cool

◄امیدوارم شما رو در جمع بچه های Dpi College|FaceBook ببینم.

موفق باشید.. Surprised
سوده محمدآبادی.

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

AZBECO
New User
New User

عضو شده در: 19 خرداد 1388

پستتاریخ: سه‌شنبه 26 خرداد 1388 - 19:58 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

ممنون
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر

mostafa
Active Member
Active Member

عضو شده در: 2 فروردین 1387

پستتاریخ: دوشنبه 1 تیر 1388 - 00:24 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

ماشالله چه توضیحاتی منم عضو شدم امیدوارم بچه های جدید همگی بیان مشارکت کنن

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: دوشنبه 1 تیر 1388 - 16:43 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

mostafa نوشته است:
ماشالله چه توضیحاتی منم عضو شدم امیدوارم بچه های جدید همگی بیان مشارکت کنن

خواستم تقریبا هر اطلاعات مفیدی که در FaceBook وجود داره برای دوستان بیارم که به بهانه Dpi College|FaceBook ، آموزشی و معرفی از امکانات زیاد FaceBook به دوستان داده بشه.

خودم که نگاهی داشتم این آموزش به زبان فارسی تا حالا تو نت نبوده و اولین بار بچه های گل DpiGuide اون رو مطالعه می کنند.

امیدوارم دوستانی که عضو میشوند به دوستان دیگرشون هم Dpi College|FaceBook رو معرفی کنند تا همه باخبر شوند. Surprised

و اما یک خبر خوب:

نسخه فارسی‌زبان فیس بوک راه‌اندازی می‌شود
نسخه فارسی زبان شبکه اجتماعی فیس بوک به صورت آزمایشی راه‌اندازی شد.

به گفته اریک کوان، یکی از مهندسان فیس بوک که برروی ترجمه این سایت کار می‌کند، بیش‌تر محتوای ایجاد شده و به اشتراک گذاشته شده کاربران ایرانی به زبان فارسی بوده است اما این کاربران ناچار بودند این سایت را به زبان انگلیسی یا زبان‌های دیگر مرور کنند.

اما اکنون با تغییرات انجام گرفته، فارسی‌زبانان در داخل ایران و سراسر جهان می‌توانند از زبان بومی خود در این سایت استفاده کنند.

به گفته اریک کوان، طراحی نسخه فارسی‌زبان فیس بوک بدون مشارکت بیش از 400 فارسی‌زبان که هزاران ترجمه فارسی از این سایت را ارایه کردند به این سرعت امکان‌پذیر نبود. Very Happy

موفق باشید..
سوده محمدآبادی

DpiGuide.Com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: یکشنبه 27 دی 1388 - 15:45 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

دوستان سلام...
امروز که داشتم صفحه ای که برای دانشکده در فیس بوک درست کرده بودم رو می دیدم با گذشت 8 ماه از زمان ایجاد این صفحه ، تعداد کمی عضو شده اند Razz (البته بحث ق - ـلتر شدن فیس بوک هم نمیشه نادیده گرفت.)

بهرحال اگه می توانید دسترسی داشته باشید. Sad Very Happy
از این طریق می توانید دوستانی Add شده تان ،که جزء دانشجویان دانشگاه هستند و تا به حال عضو این صفحه نشده اند برای عضویت دعوت کنید...

از دوستانی که به دوستان قدیمی شان هم خبر دادند، نهایت تشکر رو داریم، امیدوارم از این طریق پیوندی فعال بین تمام دوستان و هم دانشگاهی ها در جامعه مجازی داشته باشیم.. Surprised

DpiGuide.Com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: جمعه 7 خرداد 1389 - 12:49 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

دوستان سلام..
اگر پیگیر اخبار فیس بوک و تغییرات و تنظیمات ناگهانی چند ماه پیش که توسط فیس بوک انجام شد باشید.
این تنظیمات که با اعتراض بسیار زیاد افراد رو برو شد (برای حفظ حریم شخصی افراد در این شبکه ) البته با تهدید هایی که اعضای سایت کردند(ترک همیشگی این شبکه)، Mark Zuckerberg چند هفته پیش قول داد که این مشکل رو برطرف کند.و امروز هم به قولش عمل کرده Very Happy

بهتر هست که سری به اکانتتون بزنید . Sad

اطلاعات بیشتر

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: شنبه 30 مرداد 1389 - 09:54 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

مقالات جدید آموزشی من :

حفظ امنیت در فیس بوک

آموزش تنظیمات جدید امنیتی فیس بوک

DpiGuide.Com
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.18 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::