DPI Guide Forums-viewtopic-اشتباهات رایج در فراگیری زبان انگلیسی 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

Download Last Verion Of Firefox
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 7 مرداد 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - اشتباهات رایج در فراگیری زبان انگلیسی

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

AHOOR
New User
New User

عضو شده در: 16 شهریور 1386
blank.gif

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: پنج‌شنبه 1 اسفند 1387 - 14:06 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام دوستان می دونم که خیلی ها زبان انگلیسی رو دوست دارند
اما به چند نکته توجه نمی کنند که من به آنها اشاره می کنم:
خیلی از دوستان به دنبال راههای غلط و بهتر است بگویم سخت برای یادگیری زبان هستند (استفاده از راههای قدیمی برای مثال لغات را هزار بار میخوانند ولی فردای آن روز آنها را فراموش می کنند)
حتی برخی از دوستان بر این باور هستند که زبان را فقط می توان در کشورهای انگلیسی زبان آموخت و دیگر به دنبال آن نمی روند و این تفکر غلطی است.
من دوستانی دارم که اعتقاد دارند زبان فقط حرف زدن می باشد یعنی هر لغتی را کنار هم قرار دهیم و آن را بخوانیم من به این دوستان می گویم که این راه هم درست نیست زیرا گرامر سهم مهمی در صحبت کردن دارد که اشاره خواهم کرد.
نکته خیلی مهم در یادگیری زبان انگلیسی این است که افرادی که در ابتدای راه یادگیری هستند به دنبال اصطلاحات و یا ضرب المثلها می روند و در تمام مدت جلوی دوستان و اساتید آن را تکرار می کنند این افراد باید بدانند که ابتدا باید مانند دبستانی ها به سراغ حروف رفت و بعد از آن راه ورسم درست صحبت کردن را فرا گرفت.
دوستان شما می توانید با دیدن فیلم های مفید و آموزشی نکات خوبی را در مورد فرهنگ یا لهجه های مختلف و ... را فرا گیرید ولی به دنبال تقلید از شخصیت ها نروید و مراحل فراگیری را گام به گام بیاموزید .

من سعی کردم فقط چند نکته در مورد اشتبا هات دوستان را ذکر کنم. برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست اگر به این موضوع شک دارید به آموزشگاههای سطح تهران سر بزنید تا ببینید که افراد با 45 تا 60 سال در حال فراگیری هستند.

موفق باشید

melisa(پنج‌شنبه 1 اسفند 1387 - 14:34), mostafa(پنج‌شنبه 1 اسفند 1387 - 21:32), guguri(جمعه 2 اسفند 1387 - 01:14), Stunt(جمعه 2 اسفند 1387 - 01:43), Dr_ace(جمعه 16 اسفند 1387 - 21:23), AHOOR از این تاپیک تشکر میکنم 

mostafa
Active Member
Active Member

عضو شده در: 2 فروردین 1387

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: پنج‌شنبه 1 اسفند 1387 - 21:33 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

خیلی خوبه استقبال میکنم از کاره شما

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.15 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::