سلام دوستان می دونم که خیلی ها زبان انگلیسی رو دوست دارند
اما به چند نکته توجه نمی کنند که من به آنها اشاره می کنم:
خیلی از دوستان به دنبال راههای غلط و بهتر است بگویم سخت برای یادگیری زبان هستند (استفاده از راههای قدیمی برای مثال لغات را هزار بار میخوانند ولی فردای آن روز آنها را فراموش می کنند)
حتی برخی از دوستان بر این باور هستند که زبان را فقط می توان در کشورهای انگلیسی زبان آموخت و دیگر به دنبال آن نمی روند و این تفکر غلطی است.
من دوستانی دارم که اعتقاد دارند زبان فقط حرف زدن می باشد یعنی هر لغتی را کنار هم قرار دهیم و آن را بخوانیم من به این دوستان می گویم که این راه هم درست نیست زیرا گرامر سهم مهمی در صحبت کردن دارد که اشاره خواهم کرد.
نکته خیلی مهم در یادگیری زبان انگلیسی این است که افرادی که در ابتدای راه یادگیری هستند به دنبال اصطلاحات و یا ضرب المثلها می روند و در تمام مدت جلوی دوستان و اساتید آن را تکرار می کنند این افراد باید بدانند که ابتدا باید مانند دبستانی ها به سراغ حروف رفت و بعد از آن راه ورسم درست صحبت کردن را فرا گرفت.
دوستان شما می توانید با دیدن فیلم های مفید و آموزشی نکات خوبی را در مورد فرهنگ یا لهجه های مختلف و ... را فرا گیرید ولی به دنبال تقلید از شخصیت ها نروید و مراحل فراگیری را گام به گام بیاموزید .
من سعی کردم فقط چند نکته در مورد اشتبا هات دوستان را ذکر کنم. برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست اگر به این موضوع شک دارید به آموزشگاههای سطح تهران سر بزنید تا ببینید که افراد با 45 تا 60 سال در حال فراگیری هستند.
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند