DPI Guide Forums-viewtopic-آموزش دوره ای C++ قسمت اول - معرفی مرجع (تصویری) 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

Linux Help Center
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 18 شهریور 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - آموزش دوره ای C++ قسمت اول - معرفی مرجع (تصویری)

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

Stunt
Administrator
Administrator

عضو شده در: 18 مرداد 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: دوشنبه 2 مهر 1386 - 13:51 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

آموزش دوره ای C++ قسمت اول - معرفی مرجع :

با عرض سلام خدمت شما
امیدوارم که با ایجاد آموزش های دوره ای در زمینه های مختلف بتوانیم نیاز دوستان را برطرف کنیم

در صورتی هم که فکر می کنید نیاز به آموزش مبحث خاصی ( خصوصا در مورد ترم جدید که تازه شروع شده ) دارید ، عنوان کنید تا زودتر شروع کنیم

اگر هم از دوستان کسی هست که قصد داره موضوع خاصی را آموزش بده و یا به صورت دوره ای کار کنه ، خوشحال میشیم و حتما حمایت می کنیم

اما آموزش دوره ای زبان C++ :
در مورد این آموزش دوره ای قصد دارم تا به صورت تصویری آموزش ها را در اختیارتان قرار بدم

این سری تصویری از " آموزش الکترونیک دانشگاه علم و صنعت" گرفته شده است
که در اون مدرس به صورت تصویری با مثال و توضیح و صدا و تصویر آموزش می دهد
این آموزش تصویری مختص E-Learning آماده شده است

و به صورت فایل Flash SWF میباشد
و تنها کافیه اونها را دانلود کنید و فایل swf اون را اجرا کنید ، و آموزش را مشاهده کنید !

نکته ای که باقی می ماند این هست که آیا آموزش به صورت تصویری باشد !؟ و یا مثل قبل خودم آموزش بدم !!؟
این تصمیم به عهده شما هست
نظرتون را همینجا عنوان کنید !
البته من شخصا این سری آموزشی را تایید می کنم ! و از اونجایی که به صورت صدا و تصویر ( Multimedia ) میباشد ، فکر می کنم بازدهی بالایی داشته باشه ...
فایل ها هم به صورت Part Part هست و به حجم های کم تقسیم شده و بسیار راحت قابل دانلود است
و از اونجایی که در قسمت ها بین 5 تا 10 دقیقه هستند ، این کوتاهی باعث میشه تا بیننده هم خسته نشه

باز هم انتخاب با شماست !
اگر فکر میکنید آموزش به صورت تصویری نباشه عنوان کنید که آموزش ها را آماده کنم
این قسمت را هم برای امتحان می توانید دریافت کنید و مشاهده کنید تا بهتر تصمیم بگیرید !

DpiGuide.Com قسمت اول آموزش تصویری برنامه نویسی C Plus Plus - از سری آموزش های الکترونیک دانشگاه علم و صنعت ایران
DpiGuide.Com مدرس : دکتر رحمانی ( ار اساتید دانشگاه علم و صنعت )

DpiGuide.Com لینک دریافت : Download

امیدوارم مفید باشه براتون
منتظر قسمت های بعدی باشید
خوش باشید و موفق ...
احمد سمیعی
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
melisa(دوشنبه 2 مهر 1386 - 17:30), blueboy(دوشنبه 2 مهر 1386 - 23:44), amir-asadi(جمعه 7 فروردین 1388 - 11:31), Stunt از این تاپیک تشکر میکنم 

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

پستتاریخ: دوشنبه 2 مهر 1386 - 17:29 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

امیدوارم این آموزش دوره ای به صورت مستمر ادامه داشته باشه تا همگی از این مبحث (++C)که در دانشگاه بدلیل سهل انگاری ارائه نشد ،استفاده کنیم.
بخصوص آموزش تصویری در یادگیری بهتر مطالب نیز مفید است.
البته به نظر بنده ،به علت حجیم بودن مطلب ،اگر در هفته چندبار مطالب به روز شود خیلی بازده بهتر و سریع تری دارد.

متشکرم Surprised
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

Calm
Forum Moderator
Forum Moderator

عضو شده در: 6 شهریور 1386
blank.gif

پستتاریخ: سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 01:16 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

فکر می کنم همین خوبه و اگر هر بار که فایل را برای download می گذاری همون جا بچه ها سوالاتشون بپرسند بهترم میشه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger

Stunt
Administrator
Administrator

عضو شده در: 18 مرداد 1386

پستتاریخ: سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 03:33 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

melisa, ممنون بابت نظرتون ، سعی می کنم برنامه ریزی کنم تا دو روز یکبار یک قسمت بزارم ، در مورد آموزش های دوره ای دیگر هم همینطور
Coward, مرسی ، موافقم

نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.16 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::