سلام دوستان عزيز
واسه درس پايگاه داده ها دنبال يه پروژه اي كامل در اينترنت بودم كه اين سايت توجه من رو به خودش جلب كرد.
مليسا خان يكي از مديران اين سايت نمودار TABLE سيستم قطار را در سايت گذاشته اند كه از ايشان خواهش مي كنم به علت اينكه تعداد زيادي از افراد در سراسر كشور به دنبال همچين پروژه هاي مي گردند برنامه نويسي كامل اين موضوع و همچنين طراحي با SQL SERVER و رسم نمودار ER را در اين تاپيك قرار دهند .
از تمام كساني كه همچين پروژه هاي كاملي سراغ دارند خواهش مي شود تا در اين تاپيك مطرح كنند تا بتوانيم ياري رسان همديگر باشيم
ممنونم
تشکرها از این تاپیک
behzadf(سهشنبه 2 تیر 1388 - 07:45), doosteaziz از این تاپیک تشکر میکنم
سلام
شرمنده اشتباه تايپي بود . ببينيد من با برنامه sql server و برنامه نويسي vb كار نكردم اگه ميشه توضيحات لازم در اين مورد را در اين تاپيك قرار دهيد .
اين برنامه هايي كه واسه دانلود گذاشته ايد را نميدونم چه جوري بايد استفاده كنم و به كار ببرم . ممنونتون ميشم اگه كمكم كنيد
میدونم حرف شما درست . ولی من تنها یک هفته وقت دارم تا بتونم پروژه را تحویل استادم بدم
میشه شما اون کد برنامه نویسی که با vb نوشتین رو هم بزارین تو تاپیک ؟
و اون فایلهایی که باید تحویل استاد بدیم
شما واسه نمودار table سیستم قطار توضیحاتی داده بودین که عالی بود . در اون پست مربوط به خودتون دیدم . اگه میشه در مورد چگونگی استفاده و به کار بردن sql server و کدهای vb هم یه توضیحاتی بدین. میدونم پر رویی میکنم ولی از خجالتتون در میام
من هم از یزد هستم . اومدین اینجا با باقلوا و قطاب یزدی از خجالتتون در میام
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
سهشنبه 9 تیر 1388 - 14:08
دوستان سلام،
یکی از دوستان و اعضای سایت که با ایمیل با من تماس گرفتند خواستند توضیحات بیشتری ازجمله اتصال بانک طراحی شده SqlServer (قطار رجاء) و تقریبا نمودارهای تجریه و تحلیل این سیستم رو برایشان بفرستم، که من از ایشون خواستم که این مسائل رو در سایت پاسخ بدهم که دوستان دیگری هم که می خواهند از این پروژه استفاده کنند به توضیحات بیشتر دسترسی داشته باشند.
من اول یک مسئله ای رو عنوان کنم(این پروژه که در سایت قرار گرفته ،پروژه درس آز پایگاه داده من بوده،این پروژه هم تنها برای آشنایی با مفهوم پایگاه داده و کار با بانک های Sql Server 2000 بود.(و د ر آخر ارتباط با برنامه Vb6.0 )و ما برای این پروژه هیچگونه تجزیه و تحلیلی نکردیم و تنها بر اساس موجودیت هایی که من در سایت رجاء دیدم و ارتباطات بین اون این بانک طراحی شده )
خیلی از دوستان که به دنبال این پروژه هستند و با من با ایمیل تماس گرفتند و تقاضای توضیحات بیشتری داشتند ؛کم کم توضیحاتی اضافه می کنم.(ولی دوستانی که این پروژه را برای پروژه نهاییشان میخواهند باید بگم این پروژه کامل و خالی از اشکالی نیست.)
بهتر هست مشکلاتی که در طراحی بانکتان (حتی تجزیه و تحلیل سیسمتان)دارید در سایت مطرح کنید تا من و دوستان در برطرف شدن مشکلات پروژه خودتان کمکتان کنیم.تا پروژه 100% بهتر و کامل تر از این پروژه داشته باشید.
اما نحوه اتصال بانک طراحی شده:
توضیح اینکه این پروژه با SqlServer 2000 طراحی شده است ،متاسفانه SqlServer 2008 بانک های طراحی شده با این ورژن را پشتیبانی نمیکنه(یعنی نمیتوانید همین بانک را attach کنید) اگه لازم بود بگید بانک را Script کنم .
ولی همین بانک را می تواند در ورژن 2000و 2005 SqlServer ، وصل کنید.
به این صورت:
پس از اینکه این فایل را دانلود کردید و از حالت فشرده خارج کردید:
تصویر1:(باز کردنEnterprise Manager )
سپس در پنجره فوق زیر شاخه های MiroSoft SQL Servers را باز کنید تا به قسمت DataBases برسید سپس روی همین فولدر راست کلیک کرده و گزینه all tasks و attach database را انتخاب کنید.
در پنجره ای که باز می شود بعد از کلیک روی قسمت مشخص شده ،پنجره دیگری باز میشود که درآن محلی که پوشه بانک در آن قرار دارد را انتخاب کنید و پس از انتخاب raja_data.mdf و OK کنید
و سپس در مرحله آخر ok کنید.و پیغامی مبتنی بر اتصال درست بانک ما به SQL Server به مانشان می دهد.
حالا می توانیم حداول و Sp ها ،روابط و... را دید و تغییرات مورد نظر و اضافه کردن اطلاعات و... را در آن انجام داد.
تصویر5
نکته قابل توجه این است که هنگامی که می خواهید بانک را جابجا کنید (مثلا از کامپیوتر خودتان به کامپیوتر دانشگاه انتقال دهید ) می بایست بانک را Detach (جدا) کنید و سپس انتقال دهید و در کامپیوتر مقصد attach کنید و نباید بانک را تنها کپی کرد.
روش Detach کردن:
در پنجره ای که ظاهر میشود ok کنید ..حالا میتوانید بانک را انتقال دهید
یک فایل تجزیه و تحلیل و نمودارهای رجاء داشتم براتون میگذارم امیدوارم بدردتان بخوره.
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند