این ماهنامه در نیمه اول هرماه منتشر میشه که توی بخش عمده مطالب ماهنامه به شرح زیر هست:
1 - مقالات منتخب برنامه نویسی هرماه که عموما از اینترنت جمع آوری میشه
2 - کاربردهای هوش مصنوعی و بحث پیرامون مطالب آن
3 - مفاهیم پردازش تصویر و کاربرد های مختلف آن
با مراجعه به سایت http://www.hamedhabibi.com می تونید اطلاعات بیشتر در این مورد رو کسب کنید. عضویت در ماهنامه هم به صورت رایگان هست.
عضو شده در: 15 شهریور 1386
تاریخ:
چهارشنبه 15 اسفند 1386 - 19:15
melisa ، فایل های (Richard , chapter1-2 , Digital Image Proccessing(Rafael Gonzales مشکل دارن.اینا رو امتحان کن ببین مشکلی دارن یا نه؟
توی pc من که میخوام zip ش رو بردارم این Error رو میده!!
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
جمعه 17 اسفند 1386 - 20:55
elahe, خیلی متشکرم ،که این نکته رو متذکر شدی!
بله مشکل از آپلود فایل ها بود ،(به دلیل حجم بالای فایل ها و کم بودن سرعت اینترنت)،در اولین فرصت فایلها را اصلاح می کنم.
تاریخ:
شنبه 18 اسفند 1386 - 17:46
elahe, و دوستان حجم یکسری از منابع(که در بالا هم پس از دانلود آنها به مشکل برمی خورید) رو نمی توان برای دانلود در اختیار شما قرار داد.چون غالبا 60MB- 80MBحجم دارند که هم آپلود آنها زمان بر هست و هم دانلود آن .
البته فایل های MV که منابع اصلی و در اصل جزوه این درس هست در این تاپیک قرار داده می شوند ولی منابعی مثل فایل های بهشتی- (Richard Digital Image Proccessing(Rafael Gonzales
را شما می توانید شخصا از من و یا از سایت دانشگاه (از استاد جمشیدی) تهیه کنید.
تاریخ:
یکشنبه 26 اسفند 1386 - 21:02
m-ch,
فقط فایلهای اصلی هست(بدون توضیحات)، شما می توانید توضیحات این اسلاید ها رو به صورت حضوری از دوستانی که نکات رو یادداشت برداری می کنند( برای کپی ) تهیه کنید.
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند