عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
یکشنبه 5 اسفند 1386 - 08:18
آموزش مقدماتی Java در 21 روز :
یکی از بهترین مجموعه های آموزشی جاوا فارسی ، آموزش در 21 روز هست که به صورت Ebook در 201 صفحه می توانید دانلود کنید
البته به نظر من یادگیری جاوا یک پروسه هست که هیچ وقت تمام نمیشه ! و فقط روز به روز کاملتر میشه ... به همین دلیل بهتره اسم این مقاله 201 صفحه ای و بذاریم آموزش مقدماتی جاوا.
در این مجموعه آموزش از تعاریف ، و ویژگی های جاوا ، حتی دلیل نام گذاری جاوا ... شروع میشه تا توضیح کامل اصول برنامه نویسی شی گرا و کار با کلاس ها و دستورات در جاوا و ...
کل این سری و به صورت یک فایل PDF می توانید دریافت کنید
امیدوارم مفید باشه
ممنون Stun
مطالب زیادی در سایت قرار می گیره و بچه ها رو وسوسه می کنه
امیدوارم بچه ها دچار این وسوسه ها نشن
بهتره که یک برنامه نویسی رو انتخاب کنند و روی ان تمرکز کنند
موفق باشید
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
شما ابتدا کمی در مورد زبانهای برنامه نویسی تحقیق کن ببین از کدام بیشتر خوشت می یاد بعد که تصمیمت را گرفتی میشه کمکت کرد
اگر هم در گرفتن تصمیم اولیه مشکل داری بگو تا کمی توضیح بدیم برات
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
یکشنبه 4 مرداد 1388 - 13:28
Coward نوشته است:
مطالب زیادی در سایت قرار می گیره و بچه ها رو وسوسه می کنه
امیدوارم بچه ها دچار این وسوسه ها نشن
بهتره که یک برنامه نویسی رو انتخاب کنند و روی ان تمرکز کنند
موفق باشید
Coward راست میگه خدا نکنه آدم وسوسه و سر گردون زبان های برنامه نویسی بشه
آدم دوست داره از همه زبان ها بلد باشه... اون وقت میبینه که وقت کم میاره ... ولی خوبه آدم برای خودش آچار فرانسه باشه
anini, به نظر من سعی کن یک زبانی رو یاد بگیری که بیشتر علاقه داری(وب یا application).. و البته کاربردی هم باشه.. اینجوری وقت و زمانت هم از بین نمیره...
خوب کو سوالت
سوالاتونو بنویسید
همه که کلاس های علم غیب نرفتن
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند