سلام
راستش من میخوام ویندوز اکس پی پاک کنم بجاش ویندوز سون با لینوکس نصب کنم
ولی راستش بخواطر یکی دو تا مساله دو دلم اول اینکه سخت افزاری مثل کارت گرافیک امکان داره به دلیل مدل پایینش با ویندوز سون سازگار نباشه (مدلش 8600 جی تیه)
ولی مشکله اصلی اینکه من توی ویندوز اکس پی وقتی سیستممو خاموش موقت یا همون (استندبای)
میکردم سیستم به پایین ترین حد مصرف میرسید مثل حالت شات داون (مزیت مادربردهای جدیده)
ولی توی ویندوز سون نه تنها این حالت نمیشه تازه وقتی استندبای میکنم سیستم رستار میشه!!!
اگه راه حلی رو بدید که مثل اکس پی عمل کنه ممنون میشم
عضو شده در: 17 شهریور 1386
تاریخ:
شنبه 17 بهمن 1388 - 08:09
remo88, شاید مادربورد شما نسخه غیر اورجینال ویندوز رو ساپورت نمیکنه . حتماً باید اورجینال باشه . به گارانتی زنگ بزن بپورس. این مشکل به احتمال زیاد از مادربرد هست
البته میگم شاید . (چون برای یکی از دوستام همین مشکل پیش اومده بود)
_________________ ::.
وقتي کبوتري شروع به معاشرت با کلاغها ميکند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود.... دوست داشتن کسي که لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است.::
remo88, شاید مادربورد شما نسخه غیر اورجینال ویندوز رو ساپورت نمیکنه . حتماً باید اورجینال باشه . به گارانتی زنگ بزن بپورس. این مشکل به احتمال زیاد از مادربرد هست
البته میگم شاید . (چون برای یکی از دوستام همین مشکل پیش اومده بود)
اگر منظورت منم اون مربوط به ویستا میشد - خدا رو شکر با سون داره میسازه فعلا
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند