DPI Guide 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

برنامه و بازی برای آیفون
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 7 مرداد 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - اخبار کنکوری ها!!

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: یکشنبه 30 فروردین 1388 - 16:26 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

اخبار کنکوری ها!!

دوستان سلام،
از این به بعد این بخش به سایت اضافه می شودو از تمام دوستان خواهش می کنم که در تکمیل شدن این تاپیک همکاری کنند تا اطلاعات به روز در تاپیک قرار بگیره..

کلیه اطلاعیه ها-اعم از زمان و تاریخ ثبت نام کلیه آزمونها(سراسری-آزاد- علمی کاربردی) رشته کامپیوتر در این تاپیک قرار میگیرد.

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
msaber(یکشنبه 13 دی 1388 - 14:01), sub(یکشنبه 13 دی 1388 - 20:10), melisa از این تاپیک تشکر میکنم 

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: یکشنبه 30 فروردین 1388 - 16:35 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

مهلت ثبت نام در آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1388 تا ساعت 24 روز دوشنبه تمدید شد

DpiGuide.Com
جهت خرید اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام آزمون اینجا را کلیک نمایید .

DpiGuide.Com
جهت دریافت دفتر چه آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1388 اینجا را کلیک نمایید

DpiGuide.Com
جهت تکمیل فرم ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1388 اینجا را کلیک نمایید .

جداول مواد امتحانی رشته کامپیوتر اعلام شده در دفترچه سراسری امسال:
[/
b]
DpiGuide.Com

DpiGuide.Com

[b]نکات مهم در تکمیل اطلاعات دفترچه امسال:

رشته تحصیلی: (عنوان)کامپیوتر نرم افزار/ سخت افزار (کد چهار رقمی) 2107
موسسه محل اخذ مدرک: (عنوان) مرکز آموزش عالی انفورماتیک داده پردازی / (کد سه رقمی) 271
رشته امتحانی: (عنوان) کامپیوتر 1-نرم افزار یا کامپیوتر 2-سخت افزار / (کد سه رقمی) 210

موفق و پیروز باشید.. Surprised

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

Atefeh
Gold User
Gold User

عضو شده در: 30 دی 1386

پستتاریخ: دوشنبه 31 فروردین 1388 - 08:31 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

دستت درد نكنهmelisa كه اين تاپيك و راه انداختي
اميدوارم همه دوستان مثل هميشه تو اين تاپيك بهترين اخبار و بزارن Embarassed
به اميد موفقيت همه كنكوري ها..................... Embarassed Embarassed Embarassed Arrow

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: یکشنبه 3 خرداد 1388 - 23:48 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

دكتر بلندي اعلام كرد : امسال 252 هزار نفر در دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرش مي‌شوند

امسال 252 هزار نفر در مقاطع كارداني ، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته در دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرش مي‌شوند.‌

DpiGuide.Com

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ،دكتر حسين بلندي ، رييس دانشگاه با اعلام اين خبر افزود : از اين تعداد 180 هزار نفر در مقطع كارداني ترمي و پودماني و72 هزار نفر در مقطع كارشناسي ناپيوسته و پيوسته در دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرش مي‌شوند. رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي با بيان اين‌كه با توجه به افزايش كيفيت ، استاندارد سازي و افزايش تجهيزات مراكز تحت نظارت دانشگاه جامع علمي كاربردي ظرفيت پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ناپيوسته دانشگاه در سال جاري نسبت به سال قبل 100 درصد افزايش دارد ، اظهارداشت : سال گذشته 34 هزار و 500 نفر در مقطع كارشناسي ناپيوسته در دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرش شدند.

من که کلی خوشحال شدم...گفتم اینجا بزارم شما هم مثل من امیدوار شید.. Sad

منبع خبر

DpiGuide.Com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: شنبه 12 دی 1388 - 14:31 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

تاريخ توزيع کارت ، برگزاري آزمون، تعداد و ترکيب داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه هاي دولتي سال 89

گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش با تشريح جزئيات برگزاري و توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد 89 گفت: 830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسي ارشد از 26 بهمن ماه توزيع و آزمون در صبح و بعدازظهر 28، 29 و30 بهمن ماه برگزار مي شود.
حسين توکلي در گفتگو با مهر افزود: در آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال 1389 براي 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحاني در گروه علوم انساني، 13 کد رشته امتحاني در گروه علوم پايه، 27 کد رشته در گروه فني ومهندسي، 25 کد رشته در گروه کشاورزي، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکي ( فقط براي دانشگاه تربيت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکي دانشجو پذيرش مي شود.

766 هزار و 944 داوطلب در کنکور کارشناسي ارشد ثبت نام کرده اند
وي اظهار داشت: ثبت نام در آزمون براي 141 کد رشته امتحاني از 145 کد رشته امتحاني و همچنين اولين مرحله آزمون پانزدهمين المپياد علمي دانشجويي کشور بر اساس برنامه زماني به صورت متمرکز و از طريق شبکه اينترنت انجام شد. در آزمون 139 کد رشته و اولين مرحله المپياد 766 هزار و 944 داوطلب ثبت نام کرده اند که از اين تعداد 383 هزار و 129 نفر زن و 383 هزار و 815 نفر مرد هستند.

63 هزار و 188 نفر متقاضي شرکت در آزمون کد رشته امتحاني دوم کارشناسي ارشد
معاون سازمان سنجش آموزش کشور به مهر گفت: نظر به اينکه بر اساس ضوابط داوطلبان مي توانستند در صورت واجد شرايط و علاقه مند بودن از ميان 66 کد رشته امتحاني شناور مندرج در دفترچه راهنما يکي از کد رشته هاي مذکور را به عنوان کد رشته امتحاني دوم علاوه بر کد رشته امتحاني اصلي انتخاب کنند 63 هزار و 188 نفر نيز متقاضي شرکت در آزمون کد رشته امتحاني دوم شده اند.

جزئيات توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد 89
وي با اشاره توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد 89 اضافه کرد: با توجه به اينکه آزمون هر کد رشته به طور جداگانه برگزار مي شود و هر داوطلب براي شرکت در آزمون هر کد رشته بايد کارت مربوط را داشته باشد براي داوطلباني که در دو کد رشته امتحاني ثبت نام کرده اند دو کارت ورود به جلسه صادر مي شود.

صدور830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون
توکلي ادامه داد: از اين رو 830 هزار و 132 کارت ورود به جلسه آزمون صادرخواهد شد که از اين تعداد 408 هزار و 850 کارت مربوط به خواهران و 421 هزار و 282 کارت مربوط به برادران مي شود.

توزيع کارت ورود به جلسه آزمون ارشد از 26 بهمن ماه
وي ادامه داد: بر اساس برنامه زماني کارت ورود به جلسه آزمون از طريق شبکه اينترنت سازمان سنجش از 26 بهمن ماه تا 28 بهمن ماه در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با توزيع کارت اينترنتي در نشريه دوشنبه 19 بهمن ماه و 26 بهمن ماه منتشر و همزمان بر روي سايت قرار داده مي شود. همچنين به منظور آشنايي داوطلبان با نحوه برگزاري آزمون و نحوه علامتگذاري در پاسخنامه برگه راهنماي شرکت در آزمون از26 بهمن ماه بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد تا داوطلبان با مراجعه به سايت سازمان نسبت به مطالعه آن اقدام کنند.

برنامه زماني برگزاري آزمون 139 کد رشته امتحاني کنکور کارشناسي ارشد
وي اظهار داشت: آزمون داوطلبان 139 کد رشته امتحاني در صبح و بعدازظهر 28، 29 و 30 بهمن ماه برگزار مي شود و پس از برگزاري آزمون و قرائت پاسخنامه ها و محاسبه نمرات براي کليه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارنامه صادر مي شود.

اعلام نتيجه اوليه آزمون کارشناسي ارشد در نيمه دوم ارديبهشت ماه
توکلي افزود: کارنامه يا نتيجه اوليه آزمون نيمه دوم ارديبهشت ماه از طريق سايت سازمان سنجش آموزش کشور در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد.
وي اظهار داشت: انتخاب رشته براي آن دسته از داوطلبان که مجاز به انتخاب رشته شده اند اينترنتي است و داوطلبان مجاز بايد بر اساس دستورالعمل هاي اعلام شده نسبت به انتخاب رشته هاي تحصيلي مورد علاقه خود از کد رشته هاي امتحاني مجاز اقدام کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش گفت: فهرست اسامي معرفي شدگان کد رشته محل يا کد رشته محلهاي داراي شرايط خاص تا چند برابر ظرفيت به منظور شرکت در مراحل مصاحبه، معاينه و آزمون عملي تشريحي و ... نيمه اول خردادماه اعلام مي شود.

اعلام نتيجه نهايي کنکور کارشناسي ارشد در نيمه اول شهريور
وي ادامه داد: بر اساس برنامه زماني نتيجه نهايي آزمون کارشناسي ارشد 89 در نيمه اول شهريورماه اعلام مي شود.
توکلي درباره برگزاري آزمون 5 کد رشته امتحاني ديگر آزمون کارشناسي ارشد 89 نيز به مهر گفت: آزمون 5 کد رشته امتحاني ديگر با نظارت سازمان سنجش برگزار مي شود. آزمون کد رشته 1151 در روز جمعه 16 بهمن ماه، آزمون کد رشته 1149 در صبح و بعدازظهر 29 بهمن ماه، آزمون کد رشته هاي امتحاني 1150، 1153، 1158 اواخر ارديبهشت ماه 89 و آزمون کد رشته 1147 نيز 27 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد.

DpiGuide.Com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: شنبه 12 دی 1388 - 18:24 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

DpiGuide.Com

برای دریافت دفترچه آزمون کاردانی به کارشناسی فراگیر پیام نور سال 1389 اینجا را کلیک نمایید

برای دریافت دفترچه آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور سال 1389 اینجا را کلیک نمایید

قابل توجه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال1389

برای مشاهده و سفارش کتاب های جدید پرسش هاوپاسخ های تشریحی آزمون های کارشناسی ارشد اینجا را کلیک نمایید

DpiGuide.Com

Atefeh
Gold User
Gold User

پستتاریخ: یکشنبه 13 دی 1388 - 16:30 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

بچه ها کسی میدونه که این دفترچه کاردانی به کارشناسی برای همه رشته هاست یا مختص گروه خاصی از کاردانی هاست؟ Razz

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: یکشنبه 13 دی 1388 - 17:11 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

Atefeh نوشته است:
بچه ها کسی میدونه که این دفترچه کاردانی به کارشناسی برای همه رشته هاست یا مختص گروه خاصی از کاردانی هاست؟ Razz

سلام..Atefeh عزیز،کم پیدایید؟؟ دیگه توی سایت کمتر می بینیمتون؟؟ Razz Confused

همه اطلاعات در لینکی که براش گذاشتم هست.. من نگاهی گذرا که کردم چیز خاصی پیدا نکردم (کاردانی به کارشناسی) برای رشته کامپیوتر.. Razz Mad

می توانید برای پیگیری به پورتال دانشگاه پیام نو یاباشگاه دانشجویان دانشگاه پیام نور هم مراجعه کنید..

موفق باشی.. Surprised

DpiGuide.Com

Atefeh
Gold User
Gold User

پستتاریخ: سه‌شنبه 15 دی 1388 - 11:29 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

melisa, سلام ملیسا عزیز
به دلیل مشغله کاری نمیتونم زیاد بیام تو سایت
اما خیلی خوشحالم که سایت مدیری مثل شما و گروهتون داره
خدا قوت
موفق و موید باشید Embarassed

Atefeh
Gold User
Gold User

پستتاریخ: شنبه 19 دی 1388 - 16:32 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

تاريخ و نحوه ثبت‌نام در آزمون‌ دوره‌هاي فراگير كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيام نور اعلام شد

این دفترچه در واقع واسه کاردانی به کارشناسی ها هم هست

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت‌كننده در آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيام نور مي‌رساند كه ثبت‌نام براي شركت در آزمون مذكور از طريق اينترنت و از ساعت 9 صبح روز يك‌شنبه 20/10/88 آغاز و در پايان روز پنج‌شنبه 24/10/88 پايان مي‌پذيرد، لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام كه داراي شرايط ذيل مي‌باشند مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت‌نام و شركت نمايند.

لینک ضوابط پذیرش و ثبت نام

Atefeh
Gold User
Gold User

پستتاریخ: شنبه 19 دی 1388 - 16:38 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

بچه ها متاسفانه داخل لینک ضوابط پذیرش نمیرود اما شما با مراجعه به سایت سازمان سنجش میتوانید به لینک زیر بروید و مشخصات کامل آن را مشاهده نمایید

(((((تاريخ و نحوه ثبت‌نام در آزمون‌ دوره‌هاي فراگير كارشناسي سال 1389 دانشگاه پيام نور اعلام شد))))) Twisted Evil

m-ch
Gold User
Gold User

عضو شده در: 17 شهریور 1386

پستتاریخ: یکشنبه 20 دی 1388 - 15:14 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام دوستان کسی نمی دونه جواب کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد کی میاد مردیم انقدر چشم به سایت موندیم یکی یه خبر بده ممنون می شویم Sad

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: یکشنبه 20 دی 1388 - 15:29 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

m-ch نوشته است:
سلام دوستان کسی نمی دونه جواب کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد کی میاد مردیم انقدر چشم به سایت موندیم یکی یه خبر بده ممنون می شویم Sad

تاریخ اعلام نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته آزاد 88
نتایج نهایی اواخر دی ماه اعلام می شود.
گروه آزمون و سنجش : معاون اجرايي مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از اعلام نتايج نهايي آزمون کارشناسي ناپيوسته سال 88 دانشگاه در اواخر دي ماه خبر داد. مهندس محمدرضا مهرادفر درگفت وگو با خبرنگار آفرينش ، با اشاره به اعلام نتايج به صورت اينترنتي از طريق سايت مرکزآزمون ، گفت: در اين آزمون 284255 نفر شرکت کرده اند که از اين تعداد 87 هزار و 619 نفر معادل 31 درصد زن و 196 هزار و 636 نفرمعادل 69 درصد مرد هستند. گفتني است ، آزمون کارشناسي ناپيوسته سال 88 دانشگاه آزاد اسلامي روز جمعه 13آذر ماه در دو نوبت صبح و عصر درتهران و 201 حوزه امتحاني در سطح کشور برگزار شد.

منبع خبر

نگران نباشید.. انشاءالله که قبولی.. Surprised

DpiGuide.Com

msaber
Gold User
Gold User

عضو شده در: 26 مهر 1386

پستتاریخ: یکشنبه 20 دی 1388 - 15:56 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت كننده در آزمون دوره‌هاي كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته سال 1388 دانشگاه جامع علمي- كاربردي مي‌رساندكه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور ازطريق اينترنت و از ساعت 9 صبح روز يكشنبه 27/10/88 آغاز و در پايان روز شنبه 3/11/88 پايان مي‌پذيرد، لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط ذيل مي‌باشند مي‌توانند در آزمون مذكور ثبت نام و شركت نمايند.

http://www6.sanjesh.org/Jame/1388/881020_02.php
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: دوشنبه 24 اسفند 1388 - 11:36 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

نحوه ادامه تحصیل دانش آموختگان کاردانی و پودمانی با معدل کمتر از 14

در صورت قبول شدن در دوره کارشناسی ناپیوسته 24 واحد جبرانی در 2 نیمسال باید بگذرانند.
گروه آزمون و سنجش : نحوه ادامه تحصيل دانش آموختگان دوره هاي کارداني پيوسته و دوره هاي پودماني دانشگاه جامع علمي کاربردي داراي معدل کمتر از 14 اعلام شد. به گزارش ايسنا، براساس تصويب شوراي گسترش آموزش عالي، دانش آموختگان دوره هاي کارداني پيوسته و دوره هاي پودماني دانشگاه جامع علمي کاربردي داراي مجوز رسمي از شوراي گسترش آموزش عالي، در صورتي که ميانگين معدل آنها 10 الي 13/99 باشد به شرط پذيرفته شدن در دوره کارشناسي ناپيوسته دانشگاهها و موسسات آموزش عالي بايد 24 واحد درسي را طي دو نيمسال مطابق سرفصل مصوب رشته پذيرفته شده به عنوان واحد جبراني بگذرانند تا به جاي مدرک پيش دانشگاهي آنان ملاک عمل قرار گيرد. مدت مذکور به سنوات تحصيلي دانشجو افزوده مي شود.

منبع خبر

DpiGuide.Com
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.15 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::