DPI Guide 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

Linux Help Center
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 7 مرداد 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - .:نمودار ER برای امتحان تجزیه و تحلیل استاد آرمانی مهر:.

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: پنج‌شنبه 23 خرداد 1387 - 15:25 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

.:نمونه نمودار Er برای امتحان تجزیه و تحلیل استاد آرمانی مهر:.

دوستان سلام،

با توجه به اینکه استاد آرمانی مهر برای امتحان پایان ترم درس تجزیه و تحلیل قرار است ، یکی از سوالات امتحانی شان درباره رسم نمودار ER ،سیستم قطار و یا هواپیمایی می باشد .تعدادی از دوستان خواسته بودند که این نمودار ها را برای مطالعه در سایت قرار بدهم.

DpiGuide.Com نمودار اولی: سیستم قطار رجاء هست .(که پروژه درس آز پایگاه داده خودم هست .)

DpiGuide.Com نمودار دومی : سیستم هواپیمایی هست .

DpiGuide.Com

در این نمودار ها اسم جدول ها رو مشخص کردم که به راحتی بتوانید ساختار سیستم رو تشخیص بدهید. نام فیلد های جدول هم با کمی دقت متوجه می شوید.

DpiGuide.Com دانلود نمودارERسیستم قطار

DpiGuide.Com دانلود نمودار ER سیستم هواپیمایی

درضمن لازم هست در اینجا از خانم ها:« زرین قلم و رزاق دوست راد »بخاطر در اختیار گذاشتن پروژه شان(سیستم هواپیمایی) در سایت تشکر کنم.

موفق و موید باشید... Surprised

DpiGuide.Com

این مطلب آخرین بار توسط melisa در شنبه 31 مرداد 1388 - 17:56 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
edvard(پنج‌شنبه 23 خرداد 1387 - 19:00), talashoor(جمعه 24 خرداد 1387 - 22:20), blueboy(دوشنبه 27 خرداد 1387 - 22:22), farnoosh(پنج‌شنبه 30 خرداد 1387 - 09:50), Stunt(شنبه 4 آبان 1387 - 00:47), guguri(پنج‌شنبه 1 اسفند 1387 - 00:26), behzadf(سه‌شنبه 2 تیر 1388 - 07:44), gelayor14(شنبه 28 آذر 1388 - 11:30), melisa از این تاپیک تشکر میکنم 

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: چهار‌شنبه 1 آبان 1387 - 11:58 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

دوستان سلام،

یکی از دوستان که - از شهر یزد - با سایت ما آشنا شده بودند،از من خواسته بودند که توضیحاتی کامل تر در رابطه با نمودار Er پروژه خودم -سیستم رجاء - برایشان بفرستم ...که موجب شد این فایلی که هم اکنون در این جا قرار دادم آماده شود... امیدوارم دوستان دیگر هم که در این زمینه سوال برایشان پیش می آید ،این فایل به آنها کمک کند..

DpiGuide.Com توضیحات تکمیلی پروژه رجاء

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

loplop
New User
New User

عضو شده در: 30 بهمن 1387

پستتاریخ: چهار‌شنبه 30 بهمن 1387 - 11:48 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام چرا نمیشه نمودارها را دانلود کرد. Confused
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: چهار‌شنبه 30 بهمن 1387 - 12:41 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

loplop, لینک ها رو تست کردم... دانلود میشه...ولی با این حال براتون رو rapidshare هم آپلود کردم.

لینک دانلود نمودارERسیستم قطار :
http://rapidshare.com/files/199502351/Train_Raja.rar.html

توضیحات تکمیلی پروژه رجاء:

http://rapidshare.com/files/199503067/Raja_sql.rar.html

آموزش دانلود از رپید شیر:

http://forum.dpiguide.com/ftopict-158-rapidshare.html

DpiGuide.Com

hamidzar2002
New User
New User

عضو شده در: 27 اردیبهشت 1388

پستتاریخ: یکشنبه 27 اردیبهشت 1388 - 12:31 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

man khaili ozr mikham shoma ke hanuz farghe table diagram va ER diagram ro nemidunid chera be khodetun ejaze midin ye edaro tu naduni bezarin?
age mikhay ba nemudare ER ashn shin berin tu site wikipedia khaili kamel tozih dade

http://en.wikipedia.org/wiki/Entity-relationship_model

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: یکشنبه 27 اردیبهشت 1388 - 15:30 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

hamidzar2002 نوشته است:
man khaili ozr mikham shoma ke hanuz farghe table diagram va ER diagram ro nemidunid chera be khodetun ejaze midin ye edaro tu naduni bezarin?
age mikhay ba nemudare ER ashn shin berin tu site wikipedia khaili kamel tozih dade

دوست عزیز، اولا طبق قوانین سایت استفاده از زبان فینگلیش ممنوع میباشد .لطفا در پست های بعدی تون دقت کنید.متشکرم.

در مورد نمودار این تاپیک هم...هم بنده و هم دیگر دوستان سایت فرق بین نمودارER و دیاگرام دیتابیس رو می دونیم...ولی طبق هماهنگی که با استاد مربوطه شده بود (ز مان ایجاد این تاپیک)،قرار شده بود که این نمودار (با ساختار دیتابیس) به عنوان نمودار ER در سایت قرار بگیرد.

چون برای رسم نمودار اصلی نیاز به تجزیه و تحلیل گسترده ای بود.(مخصوصا برای دو عنوان انتخاب شده برای امتحان)،این شد که همین دیاگرام در سایت به عنوان نمودار ER قرار گرفت.

شاید گذشت زمان از این تاپیک ، این اشتباه برای شما پیش اومده که ما هنوز فرق بین ER و Diagram رو نمی دونیم Very Happy

DpiGuide.Com

hamidzar2002
New User
New User

عضو شده در: 27 اردیبهشت 1388

پستتاریخ: دوشنبه 19 مرداد 1388 - 12:48 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

melisa نوشته است:
hamidzar2002 نوشته است:

دوست عزیز، اولا طبق قوانین سایت استفاده از زبان فینگلیش ممنوع میباشد .لطفا در پست های بعدی تون دقت کنید.متشکرم.

در مورد نمودار این تاپیک هم...هم بنده و هم دیگر دوستان سایت فرق بین نمودارER و دیاگرام دیتابیس رو می دونیم...ولی طبق هماهنگی که با استاد مربوطه شده بود (ز مان ایجاد این تاپیک)،قرار شده بود که این نمودار (با ساختار دیتابیس) به عنوان نمودار ER در سایت قرار بگیرد.

چون برای رسم نمودار اصلی نیاز به تجزیه و تحلیل گسترده ای بود.(مخصوصا برای دو عنوان انتخاب شده برای امتحان)،این شد که همین دیاگرام در سایت به عنوان نمودار ER قرار گرفت.

شاید گذشت زمان از این تاپیک ، این اشتباه برای شما پیش اومده که ما هنوز فرق بین ER و Diagram رو نمی دونیم Very Happy

سلام . این بار فارسی نوشتم. من تازه امروز جوابتون رو دیدم و ببخشید اگه اون سری بد صحبت کردم. احتمالا خیلی اعصابم خورد بوده. ببخشید دیگه. راستش من خودم طراح دیتابیس ام و دوست دارم اگه کسی یه چیزی رو به بقیه یاد میده اونو درست بگه. اگه سوالی چیزی تو این مورد داشتین من در خدمتم بهتون جواب میدم. این آدرس میل منه:
hamidzar2002@gmail.com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: دوشنبه 19 مرداد 1388 - 19:24 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

hamidzar2002, خواهش می کنم... عیبی نداره.. Very Happy
در ضمن خوشحال می شویم که شما که مهارت در این زمینه دارید آموزشی هم در سایت بگزارید که همگی از اطلاعات و تجربیاتتان استفاده کنیم.

متاسفانه مشغله کاری من و دوستان زیاد هست وگرنه یک تجزیه و تحلیل درست حسابی برای این پروژه در سایت می گذاشتیم...

با این حال دوستانی قبلا بودند که به صورت موردی برایشان پروژه ها و نمودار ها رو رسم کرده باشیم.

موفق باشید. Surprised

DpiGuide.Com

bahador_a
New User
New User

عضو شده در: 21 آذر 1388

پستتاریخ: شنبه 21 آذر 1388 - 18:21 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

با سپاس ...دستت درد نكنه Very Happy DGFlag

it2ir
New User
New User

عضو شده در: 29 آذر 1388

پستتاریخ: یکشنبه 29 آذر 1388 - 11:03 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام melisa
من مدیر it2.ir هستم .
ممنون بابت تذکری که دادید .
من واقعا شرمنده هستم اما حدود 10 درصد پروژه ها و تحقیقات رو برای سایت ارسال می کنن و خوب منم بعد از کلی جستجو پروژه ارسالی رو روی سایت می زارم اما خوب نمیشه به جستجو اکتفا کرد ولی در خیلی از پست ها هم گفتم اگه مثلا این پروژه مربوط به سایت دیه ای هست در بخش نظرات بگید .
پاسخ کامل تر رو در همون لینک گذاشتم به همراه لینک مبدا . با تشکر فراوان و شرمندگی بسیار . موفق و پیروز باشید .

alr_m
New User
New User

عضو شده در: 3 تیر 1389

پستتاریخ: پنج‌شنبه 3 تیر 1389 - 13:19 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام
میخواستم ببینم چه جوری میتونم کدsql پروژه قطار رو ازتون بگیرم؟ اگه مجانی نمیدید من حاضرم پروژه رو ازتون خریداری کنم

alr_m
New User
New User

پستتاریخ: پنج‌شنبه 3 تیر 1389 - 14:15 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

melisa, سلام
میخواستم ببینم چه جوری میتونم کدsql پروژه قطار رو ازتون بگیرم؟ اگه مجانی نمیدید من حاضرم پروژه رو ازتون خریداری کنم

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: پنج‌شنبه 3 تیر 1389 - 14:36 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

alr_m نوشته است:
melisa, سلام

سلام دوست عزیز:
این پروژه در حد پروژه نهایی نیست . گزارشگیری کمی هم داره.
بهرحال برای کمک می توانید از این تاپیک استفاده کنید:
http://forum.dpiguide.com/ftopict-1482.html

اینجا هم یه سایت آموزشی هست.و ما خرید و فروش پروژه نمی کنیم. Cool
شما هم کار کنید هرجا به کمک احتیاج داشتید در سایت مطرح کنید.با کمال میل من و دوستان کمکتون میکنیم.

DpiGuide.Com

alr_m
New User
New User

پستتاریخ: جمعه 4 تیر 1389 - 19:50 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

نقل قول:

سلام دوست عزیز:

اینجا هم یه سایت آموزشی هست.و ما خرید و فروش پروژه نمی کنیم.
شما هم کار کنید هرجا به کمک احتیاج داشتید در سایت مطرح کنید.با کمال میل من و دوستان کمکتون میکنیم.

من باید اس کیو ال رو با یه زبان دیگه مثلن سی شارپ ادغام کنم یعنی در ویژوال استودیو باشه و از دستورات اس کیو ال استفاده کرده باشه میخواستم ببینم شما ای بوک یا مطلبی در این باره دارین

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: یکشنبه 6 تیر 1389 - 14:04 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

alr_m نوشته است:
نقل قول:

سلام دوست عزیز:

اینجا هم یه سایت آموزشی هست.و ما خرید و فروش پروژه نمی کنیم.

من باید اس کیو ال رو با یه زبان دیگه مثلن سی شارپ ادغام کنم یعنی در ویژوال استودیو باشه و از دستورات اس کیو ال استفاده کرده باشه میخواستم ببینم شما ای بوک یا مطلبی در این باره دارین

سلام.
راستش E-Book که کامل توضیح داده باشه من دم دست نداشتم.
ولی یه پروژه کوچیک سی شارپ که با بانک اطلاعاتی SQL کار کرده باشه براتون آپلود کردم. برای شروع می تواانید یه نگاهی به کد هاش بندازید. من هم نگاه می کنم اگه کتاب یا مطلبی داشتم براتون در سایت می گذارم.

موفق باشید Surprised

DpiGuide.Com

لینک دانلود پروژه

DpiGuide.Com

alr_m
New User
New User

پستتاریخ: سه‌شنبه 8 تیر 1389 - 07:05 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام
من اشکالات بسیار جدی در connectکردن visual studio2008به sql server 2005 دارم
لطفا راهنمایی کتید

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: جمعه 11 تیر 1389 - 14:33 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

alr_m نوشته است:
سلام
من اشکالات بسیار جدی در connectکردن visual studio2008به sql server 2005 دارم
لطفا راهنمایی کتید

سلام.
من براتون نگاه کردم.توی کتاب آقای هاشمیان خیلی خوب و با شکل توضیح داده.
فصل 16- برنامه نویسی بانک اطلاعاتی SQL Server و ADO.Net

میشه دقیقا صفحه 616 کتاب.از این تاپیک هم می توانید کتاب رو دانلود کنید.

فکر کنم دیگه با مطالعه این فصل از کتاب مشکلتون حل شه.
اگر باز هم حل نشد. و مشکل داشتید..عکس خطا و یا توضیح مشکلتون رو در خود سایت قرار دهید (نه به صورت پیام شخصی) .. چون ممکن است یکی از دوستان و همکاران مشکلتون رو زود تر از من ببینه و سریع تر پاسخ دهد. این به نفع خودتون هست.

اینجا هم اسمش روشه ..انجمن گفتگو Arrow

DpiGuide.Com
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.21 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::