| نویسنده |
پیام |
|
melisa
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386
|
تاریخ:
پنجشنبه 23 خرداد 1387 - 15:25 |
|
.:نمونه نمودار Er برای امتحان تجزیه و تحلیل استاد آرمانی مهر:.
دوستان سلام،
با توجه به اینکه استاد آرمانی مهر برای امتحان پایان ترم درس تجزیه و تحلیل قرار است ، یکی از سوالات امتحانی شان درباره رسم نمودار ER ،سیستم قطار و یا هواپیمایی می باشد .تعدادی از دوستان خواسته بودند که این نمودار ها را برای مطالعه در سایت قرار بدهم.
نمودار اولی: سیستم قطار رجاء هست .(که پروژه درس آز پایگاه داده خودم هست .)
نمودار دومی : سیستم هواپیمایی هست .
در این نمودار ها اسم جدول ها رو مشخص کردم که به راحتی بتوانید ساختار سیستم رو تشخیص بدهید. نام فیلد های جدول هم با کمی دقت متوجه می شوید.
دانلود نمودارERسیستم قطار
دانلود نمودار ER سیستم هواپیمایی
درضمن لازم هست در اینجا از خانم ها:« زرین قلم و رزاق دوست راد »بخاطر در اختیار گذاشتن پروژه شان(سیستم هواپیمایی) در سایت تشکر کنم.
موفق و موید باشید...  |
_________________ سوده محمدآبادی
وبلاگ شخصی من در وردپرس!!
امضای آنلاین من
این مطلب آخرین بار توسط melisa در شنبه 31 مرداد 1388 - 17:56 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است. |
|
|
 |
| تشکرها از این تاپیک |
|
edvard(پنجشنبه 23 خرداد 1387 - 19:00), talashoor(جمعه 24 خرداد 1387 - 22:20), blueboy(دوشنبه 27 خرداد 1387 - 22:22), farnoosh(پنجشنبه 30 خرداد 1387 - 09:50), Stunt(شنبه 4 آبان 1387 - 00:47), guguri(پنجشنبه 1 اسفند 1387 - 00:26), behzadf(سهشنبه 2 تیر 1388 - 07:44), gelayor14(شنبه 28 آذر 1388 - 11:30), melisa از این تاپیک تشکر میکنم |
|
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
چهارشنبه 1 آبان 1387 - 11:58 |
|
دوستان سلام،
یکی از دوستان که - از شهر یزد - با سایت ما آشنا شده بودند،از من خواسته بودند که توضیحاتی کامل تر در رابطه با نمودار Er پروژه خودم -سیستم رجاء - برایشان بفرستم ...که موجب شد این فایلی که هم اکنون در این جا قرار دادم آماده شود... امیدوارم دوستان دیگر هم که در این زمینه سوال برایشان پیش می آید ،این فایل به آنها کمک کند..
توضیحات تکمیلی پروژه رجاء |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
loplop
New User

عضو شده در: 30 بهمن 1387
|
تاریخ:
چهارشنبه 30 بهمن 1387 - 11:48 |
|
سلام چرا نمیشه نمودارها را دانلود کرد.  |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
چهارشنبه 30 بهمن 1387 - 12:41 |
|
|
|
 |
|
hamidzar2002
New User

عضو شده در: 27 اردیبهشت 1388
|
تاریخ:
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388 - 12:31 |
|
man khaili ozr mikham shoma ke hanuz farghe table diagram va ER diagram ro nemidunid chera be khodetun ejaze midin ye edaro tu naduni bezarin?
age mikhay ba nemudare ER ashn shin berin tu site wikipedia khaili kamel tozih dade
http://en.wikipedia.org/wiki/Entity-relationship_model |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 27 اردیبهشت 1388 - 15:30 |
|
|
hamidzar2002 نوشته است:
|
man khaili ozr mikham shoma ke hanuz farghe table diagram va ER diagram ro nemidunid chera be khodetun ejaze midin ye edaro tu naduni bezarin?
age mikhay ba nemudare ER ashn shin berin tu site wikipedia khaili kamel tozih dade
http://en.wikipedia.org/wiki/Entity-relationship_model
|
دوست عزیز، اولا طبق قوانین سایت استفاده از زبان فینگلیش ممنوع میباشد .لطفا در پست های بعدی تون دقت کنید.متشکرم.
در مورد نمودار این تاپیک هم...هم بنده و هم دیگر دوستان سایت فرق بین نمودارER و دیاگرام دیتابیس رو می دونیم...ولی طبق هماهنگی که با استاد مربوطه شده بود (ز مان ایجاد این تاپیک)،قرار شده بود که این نمودار (با ساختار دیتابیس) به عنوان نمودار ER در سایت قرار بگیرد.
چون برای رسم نمودار اصلی نیاز به تجزیه و تحلیل گسترده ای بود.(مخصوصا برای دو عنوان انتخاب شده برای امتحان)،این شد که همین دیاگرام در سایت به عنوان نمودار ER قرار گرفت.
شاید گذشت زمان از این تاپیک ، این اشتباه برای شما پیش اومده که ما هنوز فرق بین ER و Diagram رو نمی دونیم  |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
hamidzar2002
New User

عضو شده در: 27 اردیبهشت 1388
|
تاریخ:
دوشنبه 19 مرداد 1388 - 12:48 |
|
|
melisa نوشته است:
|
|
hamidzar2002 نوشته است:
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Entity-relationship_model
|
دوست عزیز، اولا طبق قوانین سایت استفاده از زبان فینگلیش ممنوع میباشد .لطفا در پست های بعدی تون دقت کنید.متشکرم.
در مورد نمودار این تاپیک هم...هم بنده و هم دیگر دوستان سایت فرق بین نمودارER و دیاگرام دیتابیس رو می دونیم...ولی طبق هماهنگی که با استاد مربوطه شده بود (ز مان ایجاد این تاپیک)،قرار شده بود که این نمودار (با ساختار دیتابیس) به عنوان نمودار ER در سایت قرار بگیرد.
چون برای رسم نمودار اصلی نیاز به تجزیه و تحلیل گسترده ای بود.(مخصوصا برای دو عنوان انتخاب شده برای امتحان)،این شد که همین دیاگرام در سایت به عنوان نمودار ER قرار گرفت.
شاید گذشت زمان از این تاپیک ، این اشتباه برای شما پیش اومده که ما هنوز فرق بین ER و Diagram رو نمی دونیم
|
سلام . این بار فارسی نوشتم. من تازه امروز جوابتون رو دیدم و ببخشید اگه اون سری بد صحبت کردم. احتمالا خیلی اعصابم خورد بوده. ببخشید دیگه. راستش من خودم طراح دیتابیس ام و دوست دارم اگه کسی یه چیزی رو به بقیه یاد میده اونو درست بگه. اگه سوالی چیزی تو این مورد داشتین من در خدمتم بهتون جواب میدم. این آدرس میل منه:
hamidzar2002@gmail.com |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
دوشنبه 19 مرداد 1388 - 19:24 |
|
hamidzar2002, خواهش می کنم... عیبی نداره..
در ضمن خوشحال می شویم که شما که مهارت در این زمینه دارید آموزشی هم در سایت بگزارید که همگی از اطلاعات و تجربیاتتان استفاده کنیم.
متاسفانه مشغله کاری من و دوستان زیاد هست وگرنه یک تجزیه و تحلیل درست حسابی برای این پروژه در سایت می گذاشتیم...
با این حال دوستانی قبلا بودند که به صورت موردی برایشان پروژه ها و نمودار ها رو رسم کرده باشیم.
موفق باشید.  |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
bahador_a
New User

عضو شده در: 21 آذر 1388
|
تاریخ:
شنبه 21 آذر 1388 - 18:21 |
|
با سپاس ...دستت درد نكنه  |
|
|
|
 |
|
it2ir
New User

عضو شده در: 29 آذر 1388
|
تاریخ:
یکشنبه 29 آذر 1388 - 11:03 |
|
سلام melisa
من مدیر it2.ir هستم .
ممنون بابت تذکری که دادید .
من واقعا شرمنده هستم اما حدود 10 درصد پروژه ها و تحقیقات رو برای سایت ارسال می کنن و خوب منم بعد از کلی جستجو پروژه ارسالی رو روی سایت می زارم اما خوب نمیشه به جستجو اکتفا کرد ولی در خیلی از پست ها هم گفتم اگه مثلا این پروژه مربوط به سایت دیه ای هست در بخش نظرات بگید .
پاسخ کامل تر رو در همون لینک گذاشتم به همراه لینک مبدا . با تشکر فراوان و شرمندگی بسیار . موفق و پیروز باشید . |
|
|
|
 |
|
alr_m
New User

عضو شده در: 3 تیر 1389
|
تاریخ:
پنجشنبه 3 تیر 1389 - 13:19 |
|
سلام
میخواستم ببینم چه جوری میتونم کدsql پروژه قطار رو ازتون بگیرم؟ اگه مجانی نمیدید من حاضرم پروژه رو ازتون خریداری کنم |
|
|
|
 |
|
alr_m
New User

|
تاریخ:
پنجشنبه 3 تیر 1389 - 14:15 |
|
melisa, سلام
میخواستم ببینم چه جوری میتونم کدsql پروژه قطار رو ازتون بگیرم؟ اگه مجانی نمیدید من حاضرم پروژه رو ازتون خریداری کنم |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
پنجشنبه 3 تیر 1389 - 14:36 |
|
|
alr_m نوشته است:
|
melisa, سلام
میخواستم ببینم چه جوری میتونم کدsql پروژه قطار رو ازتون بگیرم؟ اگه مجانی نمیدید من حاضرم پروژه رو ازتون خریداری کنم
|
سلام دوست عزیز:
این پروژه در حد پروژه نهایی نیست . گزارشگیری کمی هم داره.
بهرحال برای کمک می توانید از این تاپیک استفاده کنید:
http://forum.dpiguide.com/ftopict-1482.html
اینجا هم یه سایت آموزشی هست.و ما خرید و فروش پروژه نمی کنیم.
شما هم کار کنید هرجا به کمک احتیاج داشتید در سایت مطرح کنید.با کمال میل من و دوستان کمکتون میکنیم. |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
alr_m
New User

|
تاریخ:
جمعه 4 تیر 1389 - 19:50 |
|
|
نقل قول:
|
سلام دوست عزیز:
شما هم کار کنید هرجا به کمک احتیاج داشتید در سایت مطرح کنید.با کمال میل من و دوستان کمکتون میکنیم.
|
من باید اس کیو ال رو با یه زبان دیگه مثلن سی شارپ ادغام کنم یعنی در ویژوال استودیو باشه و از دستورات اس کیو ال استفاده کرده باشه میخواستم ببینم شما ای بوک یا مطلبی در این باره دارین |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
یکشنبه 6 تیر 1389 - 14:04 |
|
|
alr_m نوشته است:
|
|
نقل قول:
|
سلام دوست عزیز:
شما هم کار کنید هرجا به کمک احتیاج داشتید در سایت مطرح کنید.با کمال میل من و دوستان کمکتون میکنیم.
|
من باید اس کیو ال رو با یه زبان دیگه مثلن سی شارپ ادغام کنم یعنی در ویژوال استودیو باشه و از دستورات اس کیو ال استفاده کرده باشه میخواستم ببینم شما ای بوک یا مطلبی در این باره دارین
|
سلام.
راستش E-Book که کامل توضیح داده باشه من دم دست نداشتم.
ولی یه پروژه کوچیک سی شارپ که با بانک اطلاعاتی SQL کار کرده باشه براتون آپلود کردم. برای شروع می تواانید یه نگاهی به کد هاش بندازید. من هم نگاه می کنم اگه کتاب یا مطلبی داشتم براتون در سایت می گذارم.
موفق باشید
لینک دانلود پروژه |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
alr_m
New User

|
تاریخ:
سهشنبه 8 تیر 1389 - 07:05 |
|
سلام
من اشکالات بسیار جدی در connectکردن visual studio2008به sql server 2005 دارم
لطفا راهنمایی کتید |
|
|
|
 |
|
melisa
Forum Administrator

|
تاریخ:
جمعه 11 تیر 1389 - 14:33 |
|
|
alr_m نوشته است:
|
سلام
من اشکالات بسیار جدی در connectکردن visual studio2008به sql server 2005 دارم
لطفا راهنمایی کتید
|
سلام.
من براتون نگاه کردم.توی کتاب آقای هاشمیان خیلی خوب و با شکل توضیح داده.
فصل 16- برنامه نویسی بانک اطلاعاتی SQL Server و ADO.Net
میشه دقیقا صفحه 616 کتاب.از این تاپیک هم می توانید کتاب رو دانلود کنید.
فکر کنم دیگه با مطالعه این فصل از کتاب مشکلتون حل شه.
اگر باز هم حل نشد. و مشکل داشتید..عکس خطا و یا توضیح مشکلتون رو در خود سایت قرار دهید (نه به صورت پیام شخصی) .. چون ممکن است یکی از دوستان و همکاران مشکلتون رو زود تر از من ببینه و سریع تر پاسخ دهد. این به نفع خودتون هست.
اینجا هم اسمش روشه ..انجمن گفتگو  |
امضای آنلاین من
|
|
|
 |
|
|
|
|