ملیسا از پسر شجاع ،دنی ،سگ آقای پتیبل ، رامکن ، حاچ زنبور عسل ، میشا ، خانواده دکتر ارنست، حنا دختری در مزرعه ،سرنتیپیتی،یوگی و دوستان چه خبر؟ دلم خیلی براشون تنگ شده
_________________ براي رسيدن به چيزی كه تا به حال نداشتی بايد كسی باشی كه تا به حال نبودی
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
چهارشنبه 27 آبان 1388 - 16:30
niloofar نوشته است:
ملیسا از پسر شجاع ،دنی ،سگ آقای پتیبل ، رامکن ، حاچ زنبور عسل ، میشا ، خانواده دکتر ارنست، حنا دختری در مزرعه ،سرنتیپیتی،یوگی و دوستان چه خبر؟ دلم خیلی براشون تنگ شده
niloofar، سلام ویژه رسوندن خدمتتون
سگ آقای پتیبل که جراحی پلاستیک داشتند،فکر کنم پنجم و ششمون بارش باشه
پسرشجاع هم که شبیه باباش بود.. اگه باباش رو یادتون باشه ..اونم همون شکلی شده
دنی هم بزرگ شده و هنوز لپاش قرمز مونده..
حاچ زنبور عسل هم دیگه بعد از فوت مادرش دیگه می خواد بره اون دنیا دنبال مامانش..
خانواده دکتر ارنست هم دیگه شدند خاندان دکتر ارنست
حنا دختری در مزرعه هم دیگه برای خودش خانمی شده و دیگه در مزرعه های دیگران کار نمیکنه و الان برای خودش زمین دار شده..
آره .من دنی رو با همون لپای قرمزش خیلی دوست داشتم.میشا رو بیشتر
هیییییییییی کودکی کجایی که یادت به خیر.!
ولی ای کاش میشد یه عکسی ازشون برام بزاری.
راستی بالاخره معلوم نشد اسم اصلی پدر پسر شجاع چی بود ؟
ملیسا ای دخمل بلا با این تاپیک منو بردی به دوران شیرین کودکی و خاطراتش.
حالا یه تاپیک دیگه بذار و منو از دوران کودکیم خارج کن.نمیتونم بیام بیرون.از دست تو.
رامکال میشا دنی کجایید
راستی از انگوری چه خبر؟ همونی که رو سقف ماشینه بودا.
چند سال پیش شنیدم معتاد شده .حقیقت داره؟!!!
_________________ براي رسيدن به چيزی كه تا به حال نداشتی بايد كسی باشی كه تا به حال نبودی
تازگیا چشام ایراد پیدا کرده چرا این تاپیکو ندیدم
آخی ،چیزی واسه گفتن نمیمونه وقتی بازیگرای مشهور کارتونیو ایجوری میبینم
بابایییییییییییییییییییییییییییییییcoward جون ،یه روزم تو اینجوری میشی بابا جونننننننم
_________________ منتظر هیچ دستی ...
در هیچ جای این دنیا نباش!
اشک هایت را با دست های خودت،
با همین دستمال چرک تنهایی پاک کن.
واااااااااااااااااااااااااااااااای یه سری از اینا رو فراموش کرده بودم.چاق ولاغر - زبل خان- مورچه خوار .
یادش به خیر چه قدر مورچه خوار و چاق و لاغرو دوست داشتم.دختر قرار شد تو یه تاپیک بذاری که منو از این حس وحال بچگی بیاری بیرون.اینجوری که بدتر شد.
ولی خارج ازشوخی melisa جان واقعا ممنون از تاپیک قشنگت.با این که دلم خیلی گرفت، خاطرات شیرین وقشنگی برام تداعی شد
کارتونم کارتونای قدیم.
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند