DPI Guide 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

Linux Help Center
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 7 مرداد 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - مايكروسافت سورس ويندوز ويستا را انتشار داد

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: دوشنبه 17 فروردین 1388 - 23:09 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

مايكروسافت سورس ويندوز ويستا را انتشار داد

DpiGuide.Com

ويندوز ويستا سيستم عاملي بود كه مايكروسافت روي آن حساب ويژه اي باز كرده بود از تبليغات گسترده آن گرفته تا دعوت هكرها براي پيدا كردن ضعفهاي امنيتي آن. مايكروسافت با اطمينان اعلام كرده بود كه ويستا نياز به آنتي ويروس نداشته و كاملا امن مي باشد ولي پس از چند ساعت از انتشار نسخه نهايي آن شاهد پخش شدن كرك آن بوديم نسخه هاي كرك شده ويندوز ويستا به گونه اي بودند كه مايكروسافت آنها را كاملا قانوني تصور مي كرد ويندوز ويستا روي سريعترين و جديدترين سيستمها هم به طور محسوس كند عمل مي كند

اكنون پس از گذشت بيش از دوسال از انتشار ويندوز ويستا هنوز ويندوز اكس پي در بيش از 75 درصد از كامپيوترها جا خوش كرده اما دست آخر، مايكروسافت با ويندوز ويستا و اشكالات متعدد آن به دام افتاده است و ديگر كسي به راحتي از پيچيدگي نرم‌افزاري ويستا نمي‌گذرد.مايكروسافت با تجربه شكست ويستا و هزينه هاي سرسام آور آن سورس ويندوز ويستا را به صورت متن باز تحت Apache License 2.0 ارائه داد سايت رسمي مايكروسافت در مورد دليل ارائه ناگهاني ويستا به صورت متن باز اينگونه نوشته است.

Since the initial release of Windows Vista we have received a great deal of feedback from the community. We have also been collaborating with a number of customers, partners and the standards communities that would like to adopt the technology when it is ready. Our goal is to achieve widespread adoption of Windows Visrta and to help foster interoperability with complementary technologies like hardware drivers

که به طور خلاصه دليل اصلي آن پيشرفت و وفق دادن سيستم عامل پرهزينه مايكروسافت با تكنولوژي هاي روز بدون صرف هزينه هاي هنگفت است

نكته جالب اينكه ويندوز ويستا از بيش از 50 ميليون خط كد تشكيل شده است. اما ويندوز XP در زمان عرضه از 35 ميليون خط كد تشكيل شده بود كه هم‌اكنون به 40 ميليون خط كد رسيده است.

البته خدمت افرادي كه فكر مي كنند مايكروسافت زيادي به متن باز كه دشمن ديرينه آن بوده نزديك شده بايد گفت مايكروسافت هنوز روي اجازه نامه متن باز بودن ويندوز ويستا تغييرات خود را به دلخواه خواهد داد

Note: While we are using an Apache License, the Windows Vista project is not sponsored or endorsed by the Apache Software Foundation and is not an ASF project

تصويري از سورس ويندوز ويستا

DpiGuide.Com

صفحه دانلود ويندوز ويستا در سايت رسمي مايكروسافت(از قسمتBrowse downloads گزينه سورس ويستا رو انتخاب كنيد )

صفحه پروژه هاي متن باز مايكروسافت

CopyRight:bushehr-it

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
mostafa(سه‌شنبه 18 فروردین 1388 - 11:27), melisa از این تاپیک تشکر میکنم 

mostafa
Active Member
Active Member

عضو شده در: 2 فروردین 1387

پستتاریخ: سه‌شنبه 18 فروردین 1388 - 11:33 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

ویستا هر چند از نظر بخصوص پایداری ( بخاطر بهره گیری از هسته ویندوز سرور 2003 ) و امنیت نسبت به ایکس پی پیشرفت خیلی خوبی داشت ولی از نظر مصرف منابع سیستم واقعا بد عمل کرد هر چند بخاطر دو مورد اول من از ایتدایی که اومد تا حال حاضر از ویستا استفاده میکنم

بی صبرانه منتظرم تا پروزه ویندوز 7 کامل بشه که با توجه به تعریف هایی که ازش شده فکر میکنم پیشرفت های خوبی داشته باشه ... البته مک لئوپارد هم نباید فراموش کرد .... سیستم عاملی که هر کسی استفاده کرده نتونسته ازش دست برداره ...

Stunt
Administrator
Administrator

عضو شده در: 18 مرداد 1386

پستتاریخ: سه‌شنبه 18 فروردین 1388 - 18:19 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

البته این تصویر کاملا طنر هست . از اونجایی که شما داخل تاپیک عنوان نکرده بودید من اضافه کردم تا کسی دوجار اشتباه نشه !

این تصویر و موضوع سورس ویستا کاملا طنر هست و اگر به سورس هم دقت کنید به نوعی ویستا و مسخره کرده Very Happy

احتمالا سایتی که این مطلب و داخل اون مطالعه کردید متوجه طنر بودن این عنوان و تصویر نشده

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.14 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::