عضو شده در: 1 آبان 1386
تاریخ:
یکشنبه 9 فروردین 1388 - 14:04
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خطاب به خبرنگاران حاضر در كنفرانس مطبوعاتي گفت: شما منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كنارهگيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازهمان باز شد. موقعيتهاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نميتوانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
دايي اضافه كرد: شكست را ميپذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر ميشود همه بازيها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي ميكنم.
دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش ميكنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت ميتوانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نميآورد.
وي تاكيد كرد: من نميتوانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيمهاي باشگاهيشان به تيم ملي دعوت ميشوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي ميزنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نميتوان انجام داد.
دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نميتوانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما ميگوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.
_________________ زهرا رزاق دوست راد
همیشه واسه گفتن دیر میشه...
تكون نخور يه لحظه ي ديگه توي رفتن بمون تا اين نفس بريدگي حك بشه روي خاطره .....كنار دلواپسي تقدير لبخندي بزن كه دل دل و دلشوره از آينده رويا بره.
این مطلب آخرین بار توسط edvard در یکشنبه 9 فروردین 1388 - 18:50 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
تشکرها از این تاپیک
Stunt(یکشنبه 9 فروردین 1388 - 15:25), Calm(یکشنبه 9 فروردین 1388 - 15:41), melisa(یکشنبه 9 فروردین 1388 - 19:57), edvard از این تاپیک تشکر میکنم
عضو شده در: 1 آبان 1386
تاریخ:
یکشنبه 9 فروردین 1388 - 18:41
خبر قطعی - علی دایی برکنار شد / کفاشیان: قطبي گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: سرمربي فصل گذشته تيم پرسپوليس يكي از گزينه هاي ما براي هدايت تيم ملي است.
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس با تائيد خبر بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در زمان محدود بايد 3 مسابقه رسمي و 3 ديدار دوستانه برگزار كنيم ترجيح مي دهيم در اين وضعيت حساس از ميان مربيان ايراني كه شناخت خوبي از فوتبال كشور دارند يكي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: چند گزينه مد نظر ما است كه در جلسه امروز بررسي ميكنيم. افشين قطبي يكي از گزينه هاي هدايت تيم ملي ايران است اما تاكنون تماسي با وي نداشتيم.
كفاشيان درباره نحوه عملي كردن تعهدات فدراسيون فوتبال در خصوص دايي گفت: قبل از ديدار با عربستان به همه تعهداتي كه به علي دايي داشتيم عمل كرده و به طور رسمي از امروز قرارداد دايي با فدراسيون به پايان رسيده است. من امروز صبح با دايي تماس گرفتم و از زحماتي كه وي براي تيم ملي كشيده تشكر كردم.
كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه آيا احتمال حضور يك مربي خارجي روي نيمكت تيم ملي ايران وجود دارد يا خير، چنين عنوان كرد: به دليل محدوديت زماني نمي توانيم مربي خارجي به تيم بياوريم. هدف ما حضور يك مربي داخلي كه شناخت كامل و تجربه بالايي دارد؛ است.
وي افزود: در ديدار دوستانه برابر سنگال روته مولر به همراه ساير اعضاي فني غير از علي دايي هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت اما اگر تا فردا گزينه اي نهايي شود مسئوليت سرمربيگري را به مربي جديد واگذار خواهيم كرد.
رئيس فدراسيون درباره نحوه بر كناري دايي گفت: اين تصميم همه اعضاي هيات رئيسه بود كه امروز به اين نتيجه رسيدند. ما مقابل عربستان شكست بدي را تجربه كرديم. با وجود همه مشكلات به آينده اميدوار هستيم.
بازيكنان ايراني نشان دادند كه در مواقع دشوار كارهاي بزرگي انجام مي دهند. اميدوارم با كسب 3 پيروزي مقابل كره شمالي، كره جنوبي و امارات راهي جام جهاني 2010 شويم.
_________________ زهرا رزاق دوست راد
همیشه واسه گفتن دیر میشه...
تكون نخور يه لحظه ي ديگه توي رفتن بمون تا اين نفس بريدگي حك بشه روي خاطره .....كنار دلواپسي تقدير لبخندي بزن كه دل دل و دلشوره از آينده رويا بره.
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
یکشنبه 9 فروردین 1388 - 23:32
قطبی ؟! یک دفعه بگن بیژن شکیبا دیگه
قطبی هم سواد فوتبال نداره
تیم ملی با این مربی ها بجایی نمیرسه
اگر الان مردم شل بگیرن دوباره 6 ماه دیگه تو فوتبال سر کاریم
فوتبال ما با این مربی ها به جایی نمیرسه . هیچ فوتبالی هم با 6 ماه 6 ماه مربی عوض کردن به جایی نمیرسه
Stunt
درست می گه ما احتیاج به یک مربعی تیم ساز داریم مثل اویچ که نذاشتن کار کنه ولی الان هنوز ثمره کارهای چند سال پیشش مشخص است
ما احتیاج به مربی مثل گاس هیدینگ مربی الان روسیه و مربی کره 2002 داریم که کره را 4 دنیا کرد
این تیم باید از پایه ساخته بشه
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
دوشنبه 17 فروردین 1388 - 22:21
مایلیکهن جایگزین دایی در تیم ملی شد
فوتبال- همشهری آنلاین:
محمد مایلیکهن از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان سرمربی تیم ملی جایگزین علی دایی شد.
به گزارش ایسنا پس از نشستهاي مختلف در فدراسيون فوتبال با حضور مسئولان و كارشناسان اين رشته، سرانجام محمد مايليكهن مربي اسبق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد.
محمد مايليكهن، امير قلعه نويي، افشين قطبي و محمود ياوري گزينههاي مدنظر فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم ملي بودند كه در نهايت محمد مايليكهن سكان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده گرفت.
9 روز پيش و پس از شكست ايران به عربستان در تهران، علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي ايران بركنار شده بود. [علي دايي برکنار شد]
مايلي كهن هدايت تيم ملي فوتبال در سه ديدار حساس ايران برابر كرهشمالي، امارات و كرهجنوبي در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 را برعهده دارد.
به نظر من خواب جام جهانی را باید زد
ما 3 هم نمی شیم
حالا ببینید همین امارات جلوی ما چطور بازی کنه
بعدشم کره ها اگر با یک مساوی جفتشون بالا بیان حتما با هم مساوی می کنند
تیمی که از 5 تا بازی 6 امتیاز داره فقط روی کاغذ شانس صعود داره
با این حال ما براشون دعا می کنیم
بنظر من علی دایی مقصر نیست مقصر فدراسیون فوتبال ایران بود که همیشه تصمیمات احمقانه میگیره
این 3 بازی هم بستگی داره چطور بخوان عمل تیم ملی و کلا نمیشه خیلی تاکتیک و بازی گروهی شون توجه کرد تیم ملی ایران و همیشه بازیکن هاش ساختن و خلاقیت فردی شون بنابراین اگر مایلی خودخواهی نکنه و بهترین ها رو دعوت کنه میشه امیدوار بود این 3 بازی و امتیاز بگیریم
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند