خب اين هم يه مقاله در مورد افزايش سرعت اينترنت در ويندوز XP Pro كه فكر كنم مفيد باشه.
در ويندوز XP در حالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 درصد از پهناي باند يك اتصال به اينترنت
محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد تنها قادريد از 20 درصد از پهناي باند اتصالتان به اينترنت
بهره ببريد. براي اين كه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد مراحل زير را انجام دهيد:
1- Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2- در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3- منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4- در بخش Local Computer Policy و در زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را
گسترش دهيد (اين كار را با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد)
5- در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6- حال در اين ليست QoS Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7- به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8- بر روي Limit reservable bandwith كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9- پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwith Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable
bandwith گزينه Enabled را انتخاب كنيد .
10- مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش
در مي آيد.
11- به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12- حال به Connection ي كه بوسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكه Properties كليك كنيد.
13- به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه QoS Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود)
14- اين پنجره را OK كنيد.
15- كامپيوتر خود را Restart كنيد.
نویسنده : پيمان كريمي از شيراز
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
تشکرها از این تاپیک
melisa(پنجشنبه 1 اسفند 1387 - 14:57), Calm از این تاپیک تشکر میکنم
عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
جمعه 2 اسفند 1387 - 01:54
این آموزش حاصل یک ترجمه اشتباه هست که همه جا هم داره پخش میشه تو سایت های فارسی !
این روش هم 100% اشتباه است
شما تا زمانی که Limit reservable bandwith و فعال نکنید اصلا Limit ای وجود نداره تو حالت پیش فرض
بعنی چی که اول بریم Limit ( محدودیت ) و فعال ( Enable ) کنیم بعد اونو تغییر بدیم !
مثل اینه که تو یک استخر 4 متری طرح افزایش عمق بدیم و اول بگیم استخر و 2 متر با سیمان پر کنید که از 4 متر بشه 2 متر . حالا 2 متر بکنیم که بشه 4 متر
Limit reservable bandwith در حالت عادی غیر فعال هست . پس نیازی نیست اونو فعال کنیم و بعد تغییر بدیم !
حتی مقدمه مقاله هم اشتباه است!
در مقدمه گفته شده 20% از پهنای باند استفاده میشه . در حالی که وقتی گزینه Limit reservable bandwith فعال باشه 20% محدود ( Limit ) میشه یعنی از 80% پهنای باند استفاده میشه نه 20% ...
اصلا نیازی به فعال کردن Limit reservable bandwith نیست . تو حالت عادی محدودیتی وجود نداره و این قسمت کلا غیر فعال است
با اینکار ما اول میگیم پهنای باند و محدود کن . سپس محدودیت و 0% کن . در صورتی که در حالت عادی و پیش فرض پهنای باند محدود نیست ...
کمی به مراحل کار دقت کنید متوجه میشید که مقاله اشتباه است
متاسفانه این آموزش در N سایت و وبلاگ فارسی وجود داره ...
موفق باشید ...
ممنون از توضیحاتت به نظر خودم هم اشتباه ولی جای نوشته بود معتبر بود شک نکردم
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند