عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
سهشنبه 29 بهمن 1387 - 19:05
دوستان سلام،
امروز در دانشگاه یکسری بروشور و Cd درباره این باشگاه در جلوی درب سالن اجتماعات ،توزیع می شد، البته دونفر هم توضیحات بیشتری از این باشگاه و عضویت در این گروه می دادند...
من که این Cd و بروشور ها رو مطالعه کردم و به سایت این باشگاه هم مراجعه کردم به نظرم خیلی خوب و مفید آمد...
این باشگاه توسط دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و ستاد کارآفرینی شهر تهران حمایت می شود...
یکسری توضیحات بیشتری هم برای آشناییتان با این باشگاه و نحوه عضویت برایتان اینجا می گذارم..
معرفی باشگاه دانشجویی توسعه دانش
( Academic Club for Knowledge Transfer)
كشور ايران، با منابع غني طبيعي و خيل عظيم نيروي انساني تحصيلكرده، براي جهشي بزرگ در توسعه اقتصادي و اجتماعي آماده ميشود. توليد ثروت و رفاه براي مردم از طريق توسعه بخش خصوصي، گذار از اقتصاد دولتي به خصوصي، توسعه اقتصاد دانش - محور، ترويج و گسترش كارآفريني و بالاخره دستيابي كشور به جايگاه شايسته خود در بين اقتصادهاي پيشرفته از نتايج اين جهش اقتصادي خواهد بود. تحقق اين اهداف بزرگ مستلزم مجهز شدن مديران بخش دولتي و خصوصي به دانش روز جهاني در حوزه مديريت و كسبوكار و تربيت نيروي جوان كشور به عنوان مديراني برخوردار از دانش روز است. لذا جذب دانش و كسب مهارتهاي عملي جهت هدايت فرايند گذر از اقتصاد دولتي به خصوصي، براي توسعه كارآفريني و هدايت شركتهاي فناوري، و همچنين مديريت شركتها در بازار رقابتي بينالمللي اهميتي حياتي دارد. بنيانگذاران اين باشگاه درنظر دارند با ارتقای سطح علمی ودانش کاربردی دانشجویان عزیز کشورمان ونیز توسعه فرهنگ نوآوری وروحیه کارآفرینی ، فرايند پيشرفت اقتصادي كشور را تسريع نمايد.
اهداف باشگاه :
1. کشف ،شناسايي و پرورش قابليت هاي نهفته و ناشناخته ي دانشجويان
2. پشتيباني مادي و معنوي از دانشجويان کشور به منظور راه اندازی کسب وکار توسعه فرهنگ کارآفرینی وروحیه خلاقیت ترویج و تقویت روحیه کار گروهی در بین دانشجویان
3. ايجاد نشاط و افزايش اميد به زندگي در جوانان دانشجو
4. توانمند سازي اجتماعي دانشجويان
5. پرورش استعدادها، ايجاد توانايي ها و مهارت هاي چندگانه در دانشجويان به منظور حداکثر سازي ظرفيت علمي – عملي آنان
6. ايجاد بستر مناسب براي ارتباط علمي – تجربي دانشجويان سراسر کشور
7. تربيت دانشجويان به عنوان شهروندان موجد کسب وکار و مولد درآمد
8. کمک به شناخت محیط کسب و کار به دانشجویان وتسهیل فرایند ورود به کسب و کار .کمک به فراهم نمودن تسهیلات و امکانات لازم برای دسترسی محققان ونخبگان به تحقیقات جهانی وانتقال دانش جدید به کشور درراستای تحقق اهداف توسعه علمی ومتوازن کشور
9. حمایت ازدانشجویان برای انجام فعالیت های تحقیقاتی وکارآفرینی وتشویق وترغیب پژوهشگران دانشجو
برنامه ها:
1. فراهم آوري تسهيلات و امکانات لازم براي حضور دانشجويان در همايش هاي علمي در سطح ملي
2. برگزاري سمينارهاي علمي تخصصي کاربردی
3. معرفي دانشجويان کارآفرين به منظورالگوسازي براي ساير دانشجويان
5. کمک به شکل گيري گروه هاي کارآفرینی مجازي دانشجوي. تجاری سازی ایده های تحقیقاتی وتحقیقات پایان یافته ساماندهی دانشجویان وصاحبان ایده در قالب شرکت های تعاونی
6. حمايت از ايده هاي کارآفرينانه دانشجويي
7. جهت دهي پايان نامه هاي دانشجويي به موضوعات کارآفريني
8. بازديد از موسسات،کارخانجات و سایر نهادهای کسب وکار
9. شناسایی و برآورده ساختن نیازهای آموزشی، پژوهشی و مشاوره ای دانشجویان با توجه به امکانات و محدودیتهای موجود
10. تبديل ايدههاي نو به محصولات قابل تجاري شدن و تجاري سازي آنها
11. ارايه خدمات آموزشي ، مشاوره اي وترویجی کارآفريني به دانشجويان
12. انجام مطالعات مربوط به شناخت محيط كسب وكار، تشخيص فرصتهاي كارآفريني، آموزش مهارتهاي كارآفريني و ايجاد و توسعه كسب وكارها در جامعه دانشجویان
برای اطلاعات بیشتر در مورد عضویت در این باشگاه و مطالب دیگر می توانید حداکثر تا هفته آینده به مسئولین این باشگاه در دانشکده خودمان مراجعه کرده و بروشور و cd (مطالب مفید زیادی هم داره...از کتاب الکترونیک گرفته تا نرم افزار..)این باشگاه را تهیه کنید و یا از سایت این باشگاه بازدید نمایید...
جالبه این سایت قرار از اطلاعات دانشجو ها استفاده کنه بعد حق عضویتم می گیره خوب و الله
یعنی من دانشجو برم اطلاعتم را در اختیار بزارم یک پولی هم بدم
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
سهشنبه 29 بهمن 1387 - 20:51
Coward, این طور که من در بروشور اش مطالعه کردم این پول حق عضویت در این باشگاه فقط برای استفاده از سایت نیست.. یکسری تسهیلات دیگه هم به اعضاش می دهد..
اعطای گواهینامه معتبر بین المللی،عضویت یکساله نشریات تخصصی رشته عضو، خدمات آمادگی برای کنکور مقاطع بالاتر،ارائه خدمات رفاهی،وام، تخفیف در خرید کتاب ،شرکت در سفرهای علمی و... هست..
مثل اینکه حق عضویت بچه های دانشگاه جامع هم 6500 تومان است(دقیق قیمت رو مطمئن نیستم)ولی تخفیف داره..
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند