عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
شنبه 28 اردیبهشت 1387 - 00:30
کتاب آموزش برنامه سازی پیشرفته ++C
این کتاب که به صورت فایل PDF هست مربوط به آموزش برنامه سازی پیشرفته رشته کامپیوتر دانشگاه پیام نور هست
این کتاب شامل 415 صفحه به صورت 11 فصل آموزشی به همراه ضمیمه و منابع و ... به صورت کامل میباشد. و بسیار عالی برای یادگیری برنامه نویسی C++ هست
با توجه به اینکه خیلی از دوستان به دنبالش هستند ، این کتاب و در یک تاپیک جداگانه معرفی کردم
امیدوارم مفید باشه
لینک دریافت : Download
پیشنهاد میکنم حتما از این کتاب استفاده کنید
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
شنبه 28 اردیبهشت 1387 - 13:31
دوستان سلام،
پیشنهاد می کنم که همه دوستان E-Bookی کهStuntدر بالا قرار دادن دانلود کنند،(چون ++C جزء آزمون دانشگاه جامع قرار گرفته )، البته من هم یک سری آموزشی زبان ++C را در اینجا در اختیار شما قرار می دهم ، این سری آموزشی از سایت http://www.mrh.ir/ و توسط دانيال خشابي نوشته شده است.این مجموعه به زبان ساده و روان بیان شده و به نظر من برای شروع بسیار مناسب است.
آموزش ++C به زبان فارسی
عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
دوشنبه 7 مرداد 1387 - 19:04
دوستان سلام،
به دلیل این که در این ترم ،زبان ++C در دانشگاه ارائه میشه،امیدواریم کلیه کتاب های آموزشی که در این تاپیک قرار داده میشه مورد استفاده تک تک دوستان قرار بگیره...
آموزش برنامه نويسي C++Builder
بصورت فارسي با حجم616كيلو
بهمراه آموزش گام به گام يك پروژه عملي توپ!
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند