عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
شنبه 13 بهمن 1386 - 22:29
کلاس های آموزشی رایگان برای اعضای برتر سایت :
با سلام و خسته نباشید،
شاید با دیدن عنوان تاپیک فکر کرده باشید که قرار هست ما کلاس حضوری داشته باشیم ! در صورتی که اینگونه نیست
این کلاس ها که در ادامه کامل توضیح خواهم داد توسط یک شرکت برگزار میشود و ما تنها کاربران فعال سایت را به شرکت در این کلاس ها به صورت کاملا رایگان دعوت میکنیم
این کار در واقع نوعی تشکر بابت زحمات این دوستان و همچنین وقتی که برای بهبود فعالیت های سایت میگذارند میباشد
افراد انتخابی همه جز کسانی میباشند که فعالیت مثبت ( ملاک امتیاز نیست ! ) داشته اند و در جهت پیشرفت سایت زحمت کشیده اند و افرادی که تشخیص داده ایم علاقه یادگیری دارند و به دنبال پیشرفت میباشند
کلاس های فعلی به این شرح میباشند :
آموزش Windows VISTA
آموزش شبکه
آموزش PHP5
آموزش SQL Server 2005
آموزش Word 2003
آموزش PowerPoint 2003
آموزش Excel 2003
آموزش Access 2003
آموزش FrontPage 2003
آموزش Photoshop CS2
شرکت در این کلاس ها اختیاری میباشد
با توجه به اینکه این امکان فراهم شده پیشنهاد ما این است که از این کلاس ها استفاده کنید
ظرفیت کلاس ها و زمان بزگزاری به عهده شرکت اجرا کننده میباشد و ما تنها معرفی های لازم را انجام می دهیم
ما تنها معرف شما برای شرکت در این کلاس ها هستیم و هیچ هزینه ای برای ما نداشته است
پیشنهاد می کنیم از فرصت بوجود آمده استفاده کنید
لیست کاربران برگزیده ( به ترتیب حروف الفبای انگلیسی ) :
Bikar
blueboy
Coward
elahe
guguri
khashayar
marjan
meisam
melisa
niloofar
Orkideh
هماهنگی های لازم در این مورد از طریق پیغام خصوصی و یا ایمیل خواهد بود
نکته مهمی که باید در این مورد گفته شود دلیل عمومی نکردن این کلاس ها بوده
اولا باید تفاوتی میان فعالان و غیر فعالان سایت باشه
از طرفی ،
همان طور که گفته شد این کلاس ها برای ما هزینه ای نداشته اند و ما تنها معرف میباشیم.
همچنین این را در نظر بگیرید که ظرفیت این کلاس ها محدود میباشد
و وقتی خود شرکت اعلام عمومی نکرده صحیح نیست ما اینکار و انجام بدیم. به همین دلیل افرادی که تشخیص دادیم علاقه به پیشرفت دارند و معرفی کردیم
معمولا ما قدر چیزی که بهایی برای آن پرداخت نکرده باشیم را نمی دانیم !
این شرکت در مورد همه آموزش های خود آموزش Multimedia با محیط کاملا Interactive تهیه می کند که همه اونها رو در اختیار کل اعضا به صورت رایگان قرار خواهیم داد
دوستان دیگه ای هم که علاقه به شرکت در این کلاس ها را دارند با استفاده از پیام خصوصی اعلام آمادگی کنند. حتما معرفی می کنیم !
با آرزوی موفقیت برای شما
احمد سمیعی - بهزاد یزدی زادگان
به روز رسانی در لیست دوره ها !
لیست دوره های جدید اضافه شده به شرح زیر میباشند:
3DMax
ADO.NET & CrystalReports
ASP2
ASP.NET
AutoCAD
CorelDraw
Delphi
Dreamweaver
Flash
FrontPage
Freehand
CSS,JavaScript,HTML
Linux Redhat
MaYa
Pascal
C
Adobe Premiere
SqlServer
Visual Basic .NET 2005
VisualBasic 6
Visual C++ 6
VisualStudio 98
Microsoft Office
ICDL
XML
Visual C#.NET 2005
این لیست اضافه شده ، به همراه لیستی که در بالای تاپیک قرار داره لیست کامل دوره ها را تشکیل میدهد
هماهنگی های لازم با اعضای انتخاب شده امروز ( 14 بهمن با استفاده از پیغام خصوصی صورت میگیرد )
عضو شده در: 4 شهریور 1386
تاریخ:
شنبه 13 بهمن 1386 - 22:53
سلام
به نظره من فوق العاده است.
البته این سایت امکانات دیکه ای هم داره که به مرور زمان اعلام خواهد شد.
تا یه سورپرایزی برا همه باشه.
احمد جان این کارو انجام داد تا یک ایجاد انگیزه برای بقیهء دوستان باشه.تا در سایت
به فعالیت بپردازند
_________________ برای جستجو در مطالب از منوی اصلی استفاده کنید
عضو شده در: 17 شهریور 1386
تاریخ:
یکشنبه 14 بهمن 1386 - 19:52
stunt یه سوال : اعضای برتر رو بر چه اساسی انتخاب کردید ؟
اگه ملاک شما امتیاز نیست ، پس حتما درجه کاربر هستش . درست ؟
پس اگه ملاک شما این باشه . برای من یه سوال پیش امده اونم اینه که من الان Gold User1 هستم و تو سایت 2تا بیشتر Gold User نیست که یکیش من و اون یکی elahe هستش . ولی شما ایشون رو انتخاب کردید ولی من رو انتخاب نکردید .
_________________ ::.
وقتي کبوتري شروع به معاشرت با کلاغها ميکند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود.... دوست داشتن کسي که لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است.::
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
جمعه 26 بهمن 1386 - 03:45
توجه!: توضیحات ابتدایی پیرامون برگزاری این کلاس ها به صورت پیام خصوصی برای اعضایی که در لیست قرار داشتند ارسال شده است !
منتظر تایید تعدادی از دوستان هستیم که هنوز پاسخی به پیغام خصوصی نداده اند
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند