بعد مدت ها من فهميدم که ميشه ماشين های most wanted رو دست کاری کرد و ماشين اضافه و جای گزين کرد ...
از چند سايت چنتا ماشين مثله skyline & honda civic گرفتم و طبق دستورات عمل کردم يعنی ماشين ها رو جای گزين ماشين مشخص شده کردم ولی ...
ماشين های که من عوض کردن ناقص هست ... عکس های زير رو ببينيد متوجه ميشيد ...
اين skyline من هست که جای گزين کردم ... مشکلات رو توش ميبينيد ...
اما من در اين عکس های زير به شما ثابت ميکنم که ميشه و خيلی خوب هم ميشه ولی من بلد نيستم درست اديت کنم يا يه جای کارو غلط انجام ميدم يا اصلاً انجام نميدم ..
عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
سهشنبه 9 بهمن 1386 - 15:16
pooya-hacker,
من تا به حال برام پیش نیامده که این کارو انجام بدم ! نصب هم ندارم تا امتحان کنم
اما فکر می کنم اگه لینک اون سایتی که این موضوع و گفته بدی شاید بشه چیزی در موردش پیدا کرد
Google هم استفاده کن
چند تا از بچه ها هستند که روی Game زیاد کار می کنن . اگه جواب این سوال و ندارند می توانند لینک چند تا سایت یا Forum و بدن تا پویا سوالش و اونجا مطرح کنه ...
تاریخ:
سهشنبه 9 بهمن 1386 - 16:59
pooya-hacker,
تو این لینکی که معرفی کردی Path و همه تشکیلاتی که لازم داره ، گقته شده که !
http://www.nfsclub.blogfa.com
تو خود اون وبلاگ هم می توانی مطرح کنی مشکل خودتو
با عرض سلام به شما دوست عزيز , در مورد سوالتون بايد بگم كه شما اگر درست فايل ها رو جايگزين كرده باشيد حتما مشكل از مكاني بوده كه فايل رو گرفتيد ( فايل رو كامل نگذاشته بودند )
حالا من يك راه ديگه پيشنهاد ميكنم.
اين برنامه براي همين كار درست شده بطوري كه شما فايل ماشين جديد رو به اين برنامه ميديد و خود برنامه فايل ها رو جايگزين ميكنه.
پس از اجراي برنامه شما بايد با استفاده از گزينه Open savegame اخرين Save بازي خودتون رو فراخواني كنيد و حالا توسط Add special cars to shop پوشه ماشينهاي جديدي رو كه گرفتيد به بازي ( اخرين save ) انتقال بديد.
سلام
براي اضافه كردن ماشين به mw:
اول از همه بايد Ferrari mod loader رو داشته باشي و نصب كني.
بعد حالا هر ماشيني ميخواي دانلود كن.بايد داخل فايل دانلودي يك پوشه با نام ADDONS باشه كه اين فايل رو در جايي كه بازي رو نصب كردي كپي مي كني.دقت كن كه با نصبFerrari mod loader پوشه ADDONS تو مسير نصب بازي ايجاد ميشه.تو فقط بايد فايل ADDONS ماشيني كه دانلود كردي رو اونجا بزاري...
همين
اگه مشكل داري بگو...
از راهنمايت ممنون ميشم اگر اين برنامه رو بزاری و يه آموزش بزاری
انجامش میدم ببينم اجرا ميشه يا نه !!!
من پيدا نکردم ميشه لينکشو بزاری مام بهره ببريم اگه تونستی يه آموزش کامل هم بزار آخه من زياد از اين دست کاری ها بلد نيستم
با تشکر
آقا ببخشيدا شما ها چرا تيکه تيکه توضيح ميديد بد تر آدمو گيج ميکنيد ...
يا جواب نديد يا بياد کامل توضيح بديد و لينک هارو بزاريد که به چه چيز ها احتياج داريم ....
لطف کنيد کامل توضيح بديد و لينک چيز های که احتياج هست بگيد ... با تشکر
تاریخ:
سهشنبه 9 بهمن 1386 - 21:49
pooya-hacker, همه چیز داخل اون وبلاگ و سایت این دوستمون هست ! بگرد
مشخصه
من همه چیزو دیدم تعجب می کنم که چرا نمیبینی !
هز چیزی که لازم داری داخل همون سایت
http://needforspeed.ir
و وبلاگ
http://www.nfsclub.blogfa.com
هست
پشت سر هم پست نده ! همه داخل یک پست باشن ! تا پست پشت سر هم .. شما که سابقه استفاده از Forum زیاده دیگه چرا !
در کتابچه دلیل داشتن این فایل توضیح داده شده است.شما برای اینکه بتوانید به Most Wanted ماشین اضافه کنید باید این فایل را داشته باشید:
دانلود (پسورد فایل: needforspeed.ir)
جواب ها
1- نه اصلا نمیشه.چون ماشین جدید بر اساس ماشین موجود در most wanted ساخته شده و نمیشه جایگزین یه ماشین دیگه کرد
2- اگه یه نمونه بذاری بهتر می تونم جواب بدم...
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند