با سلام خدمت دوستان
چند وقتی است که در سایت barnamenevis.org طرح ساخت یک فروشگاه با همکاری اعضای این سایت مطرح گردیده و قرار شده که دوستان هر کسی که مایله که در این پروژه شرکت کنه در آدرس زیر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=172948
حضور خودش را اعلام کنه این پروژه به این سبب که تمامی روند کار از شروع تا پایان و چگونگی پیمودن یک پروژه از آغاز تا پایان را شرح می دهد و برای عضو گیری محدودیت سوادی یا سطحی ندارد برای کسانی که تازه کار هستند و یا تا به حال پروژه کامل یا تیمی انجام ندادن خیلی می توانه مفید باشه
این پروژه مدیریتش با نظر دوستان به من محول شده پس دیدم بهتره از بچه های سایت خودمان هم اگر دوست دارند در این پروژه شرگت کنند
_________________ عمار پتکی
در نبود آنچه که من نیستم, آنچه که هستم نیست
آنگاه که نمادی از امید در فنجان قهوه ات نمی بینی وآنگاه که در طالع این ماهت نیز خبری از معجزه نیست بدان که خداوند همه چیز را به دست خودت سپرده تا بهترين را به ارمغان بياوري
تشکرها از این تاپیک
melisa(سهشنبه 20 مرداد 1388 - 10:23), Calm از این تاپیک تشکر میکنم
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند