DPI Guide Forums-viewtopic-معرفی سایت های مفید ( هر روز آپدیت می شود ) 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

Linux Help Center
DPI Guide
ورود / ثبت نام
سه شنبه 16 شهریور 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - معرفی سایت های مفید ( هر روز آپدیت می شود )

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

msaber
Gold User
Gold User

عضو شده در: 26 مهر 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: سه‌شنبه 1 دی 1388 - 17:37 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

يه بللاگه كه توش ايبوك و مقاله و طرح راجع به همه موضوعات پيدا ميشه . علمي ، ادبي و... خوبه : Surprised

http://erfanrad.blogfa.com/
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر

msaber
Gold User
Gold User

عضو شده در: 26 مهر 1386

پستتاریخ: دوشنبه 14 دی 1388 - 12:01 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

از اسمش پيداست كه چيه

خودتون ببينيد : از برنامه هاي كاربردي گرفته تا اسكريپت توش پيدا ميشه:

http://www.findmysoft.com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

پستتاریخ: سه‌شنبه 13 بهمن 1388 - 15:26 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

جستجو بدون شناسایی

سرويس جست‌وجويي كه به كاربران نگران حريم خصوصي امكان مي‌دهد در اينترنت جست‌وجو كرده و بدون شناسايي شدن برروي صفحات لينك شده كليك كنند، ازسوي شركت Startpage راه‌اندازي شد.

برخلاف موتورهاي جست‌وجوي معروف كه اطلاعات ارزشمند از نظر تجاري را درباره رفتار كاربران جمع مي‌كنند، از سال 2005 برروي حريم خصوصي تمركز يافته است.

شركت Startpage كه خارج از آمريكا و انگليس به‌نام Ixquick معروف بود، پيش از اين امكان جست‌وجوهاي خصوصي را فراهم مي‌كرد اما كاربران پس از كليك و ورود به يك وب سايت ديگر از حمايت اين شركت خارج مي‌شدند.

سرويس جديد استفاده از پ -ر و ک س_ی Startpage را فراهم مي‌كند كه كاربر را براي تمامي وب‌سايت‌ها نامعلوم كرده اما بارگذاري صفحات كندتر مي‌شود زيرا Startpage بايد ابتدا محتواها را دريافت كرده و سپس آن‌ها را به كاربر نمايش دهد.

Startpage كه در نيويورك پايه‌گذاري شده و به شركت هلندي خصوصي Surfboard Holding BV تعلق دارد، شمار كاربرانش را فاش نكرده اما طبق اعلام، اين شركت امكان انجام بيش از 1.2 ميليارد جست‌وجو را در ماه دسامبر فراهم كرده است.

www.startpage.com

(البته ایران هم به سرعت این سایت رو فیل_تر کرد Very Happy )

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: سه‌شنبه 20 بهمن 1388 - 19:39 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

زنگوله..
وبلاگ که با خوندنش از اینترنت لذت می برید.
من سبک نوشتن این سایت رو که الان تقریبا 2 سال هست که فعالیت می کنه خیلی می پسندم..

البته سایت معروفی هست..ولی اینجا معرفی نشده بود.. Surprised

zangoole.com

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: پنج‌شنبه 6 اسفند 1388 - 15:37 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

افتتاح اولین سایت خبری بازی‌های رایانه‌ای

اولین سایت خبری تخصصی بازی‌های رایانه‌ای با عنوان دنیای بازی آغاز به کار کرد.
"دنیای بازی" که به صورت شبانه‌روزی و در تمام طول هفته به روزرسانی می‌شود به گزارش مهم‌ترین اخبار و اتفاقات مربوط به بازی‌های رایانه در ایران و دیگر کشورهای جهان می‌پردازد.
اطلاعاتی از قبیل آخرین بازی‌هایی که توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مجوز ساخت گرفته‌اند، بازی‌های درجه بندی شده توسط اسرا (سیستم درجه بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای در ایران)، آمار فروش کنسول‌ها در بازارهای داخلی و خارجی، مقایسه بازی‌های پلت‌فرم‌های مختلف و تاریخ انتشار بازی‌های ایرانی و خارجی از جمله بخش‌هایی هستند که به طور کامل و منظم توسط سایت اخبار دنیای بازی پوشش داده می‌شوند.
برای مراجعه به این سایت می‌توانید به آدرس www.dbazinews.com مراجعه کنید..

DpiGuide.Com

sub
Gold User
Gold User

عضو شده در: 7 مهر 1387
blank.gif

پستتاریخ: شنبه 8 اسفند 1388 - 20:22 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

دانلود مستقیم نرم افزار آموزشی

دانلود

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: دوشنبه 16 فروردین 1389 - 12:15 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

یک سایت عـــــــــالی(من یکسالی هست ازش استفاده میکنم) در زمینه نرم افزارهای مختلف امنیتی Twisted Evil :

IranSetup.Com

Surprised

DpiGuide.Com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

پستتاریخ: سه‌شنبه 4 خرداد 1389 - 13:26 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

همکلاسی ها . کام
همه ما در زمان مدرسه خود دوست هايی داشتيم که سال ها ست که خبری ازشون نداریم.
درین سایت امکانی فراهم شده که بتونيم اون هارو پيدا کنيم.
برای شروع در سایت ثبت نام کنيد تا اين شانس رو به خود و دوستانتون بديد که از لذت پيداکردن دوستان قديمی بر خوردار بشيد.

DpiGuide.Com

DpiGuide.Com
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.15 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::