DPI Guide Forums-viewtopic-کمک درباره معرفی منبع پایان نامه دانشگاه 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

DpiGuide.com
DPI Guide
ورود / ثبت نام
پنج شنبه 18 شهریور 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - کمک درباره معرفی منبع پایان نامه دانشگاه

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

solale
New User
New User

عضو شده در: 20 مهر 1388

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: دوشنبه 20 مهر 1388 - 18:34 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام خسته نباشید
من موضوع پایان نامه دانشگاهیمو ای جکس (ajax) مطرح کردم . خواهش میکنم اگه امکانش هست سایت یا منبعی که بتونم پایان نامه خودمو به نحو احسن انجام بدم معرفی کنید . فقط نکته ای که هست این سایت یا سایتهایی که معرفی میکنید مطالبشون کامل و جامع باشه تا بتونم پایان ناممو پر محتوا تحویل بدم .
با تشکر
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
تشکرها از این تاپیک
solale از این تاپیک تشکر میکنم 

msaber
Gold User
Gold User

عضو شده در: 26 مهر 1386

پستتاریخ: دوشنبه 20 مهر 1388 - 19:30 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

اگه عملي بخواي شايد بتونم كمكت كنم .
ولي چون براي پايان نامه مي خواي بايد علمي روش كار كني .

اين كتاب شايد بتونه كمكت كنه :
ebook for ajax

البته انتشارات جهاد دانشگاهي هم يه كتاب خوب داره كه براي دريافتش برو به لينك زير
انتشارات جهاد دانشگاهي -- ajax
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

پستتاریخ: سه‌شنبه 21 مهر 1388 - 23:57 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

solale, چون سوالتون مرتبط با همین موضوع(پایان نامه تان)بود..اینجا انتقال دادم.در ضمن سعی کنید برای عناوین تاپیکتان از عنوان های مناسب استفاده کنید (کمکککککککک و بازم کممممممک و اینها استفاده نکنید)من عنوان رو متناسب با تاپیکتان تغییر دادم.

solale نوشته است:
با سلام

ممنون از اینکه به پست من جواب دادین , من رشتم فناوری اطلاعات هستش مقطع کاردانی حالا یه مشورت باهاتون بکنم
به نظرتون این موضوع پیشنهادی من برای پایانامه خوبه یا نه اگه یه فناوری جدید یا تکنولوژی که بتونم واسه پایان نامم استفاده کنم سراغ دارین به من پیشنهاد بدین . ممنون

DpiGuide.Com

این مطلب آخرین بار توسط melisa در چهار‌شنبه 22 مهر 1388 - 00:53 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

پستتاریخ: چهار‌شنبه 22 مهر 1388 - 00:12 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

solale, در مورد پروژه آجاکس به نظر من موضوع پروژه بسیار جذابی هست (من خودم یکی از پروژه هایی بود که برای درس مباحث ویژه روش کار کردم)..
خوشبختانه این چندوقت هم منابع فارسی بسیار خوبی هم در اینترنت هم به صورت چاپی موجود هست.(چون دیگه از جنبه خیلی جدید و نو بودنش در آمده)
اگه با این تکنولوژی آشنایی ندارید (از نظر تخصصی) این تاپیک برای شروع بسیار مفید هست.
http://forum.dpiguide.com/ftopict-456.html
(البته برای آشنایی)...

msaber,هم که منابع خوبی رو معرفی کردند.در اینترنت هم چه انگلیسی چه فارسی جستجو کنید هم E-book ها هم نوشته های خوبی پیدا میکنید.

باز سوالی بود مطرح کنید.
موفق باشید... Surprised

DpiGuide.Com
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.15 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::