DPI Guide Forums-viewtopic-نتایج آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1388 اعلام شد 

کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

Download Last Verion Of Firefox
DPI Guide
ورود / ثبت نام
سه شنبه 16 شهریور 1389
DPIGuide.Com :: مشاهده موضوع - نتایج آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1388 اعلام شد

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نویسنده پیام

Stunt
Administrator
Administrator

عضو شده در: 18 مرداد 1386

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پستتاریخ: دوشنبه 2 شهریور 1388 - 00:02 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

نتایج آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1388 اعلام شد:

نتایج آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1388 امروز اعلام شد و از طریق سایت سازمان سنجش کشور قابل دسترسی میباشد.

همچنین دانشجویانی که در این آزمون شرکت کرده اند و مجاز به انتخاب رشته شده اند میتوانند ربته و نمرات خود را در این تاپیک قرار دهند

ضمنا با توجه به نزدیکی به آزمون کاردانی به کارشناسی جامع علمی کاربردی تاپیکی در مورد راه های مطالعه ایجاد خواهیم کرد تا دوستانی که برای کنکور در حال آمادگی هستند و همچنین دوستانی که در این کنکور موفق بوده اند روش های مطالعه ، کتاب ها یا کلاس هایی که استفاده کرده اند و به عنوان راهنمایی در اختیار دیگران قرار دهند.

با آرزوی موفقیت
احمد سمیعی

این مطلب آخرین بار توسط Stunt در دوشنبه 2 شهریور 1388 - 00:32 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
niloofar(یکشنبه 8 شهریور 1388 - 23:49), Stunt از این تاپیک تشکر میکنم 

Stunt
Administrator
Administrator

پستتاریخ: دوشنبه 2 شهریور 1388 - 00:30 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

با اطلاع من بهترین رتبه از دانشگاه ما مربوط به آقای خشایار کیلک دوست خوبمون هست که رتبه عالی 112 و آورده اند و باعث افتخار و خوشحالی ما شده اند.
به ایشون رتبه خوبشونو تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت میکنم.

DpiGuide.Com

همچنین دوستان دیگه ای که رتبه خوبی در این آزمون داشته اند هم پیشنهاد میکنم اعلام کنند.

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger

Behzad
Administrator
Administrator

عضو شده در: 4 شهریور 1386

پستتاریخ: دوشنبه 2 شهریور 1388 - 06:38 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

اقا دمت گرم کولاک کردی واقعا آبروی DPI را خریدی خوشحال شدم برات آرزوی موفقیت می کنم عالی بود.
دوست دارم........... DGFlag

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

پستتاریخ: دوشنبه 2 شهریور 1388 - 08:07 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

واقعا آفرین!! DGFlag
آقای کیلک از طرف خودم بهتون تبریک میگم...آفرین به این همه پشتکار
امیدوارم در تمامی مراحل موفق باشید.. Surprised

DpiGuide.Com

niloofar
Gold User
Gold User

عضو شده در: 25 شهریور 1386

پستتاریخ: چهار‌شنبه 4 شهریور 1388 - 23:17 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

آقاي كيلك تبرييييييييييييييييييييييييييييييك.عالي بود DGFlag
DGFlag DGFlag DGFlag
اميدوارم 2 سال ديگه باز هم آقاي سميعي توو همين سايت خبر قبولي شما رو در كارشناسي ارشد با رتبه عالي قرار بدن. Neutral
موفق و سربلند باشيد. Surprised

faramarz
عضو افتخاری
عضو افتخاری

عضو شده در: 15 آبان 1386
blank.gif

پستتاریخ: دوشنبه 6 مهر 1388 - 12:54 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

اینجانب نیز به نوبه خود این موفقیت را به آقای کیلک ، اساتید گرامی و دانشجویان عزیز تبریک عرض می نمایم.
اینگونه نتایج درخشان علاوه بر افتخار شخصی موجب مباهات همگی و سرفرازی مجموعه خواهد بود. به امید روزهای بهتر و سربلندی همه دلسوزان و زحمتکشان.
فرامرز خالقی
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email

sub
Gold User
Gold User

عضو شده در: 7 مهر 1387
blank.gif

پستتاریخ: دوشنبه 6 مهر 1388 - 22:15 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

آقای کیلک از کجا قبول شدین ؟

khashayar
General User
General User

عضو شده در: 9 شهریور 1386
blank.gif

پستتاریخ: چهار‌شنبه 8 مهر 1388 - 16:49 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام خدمت همه دوستان عزيز
از جناب مهندس خالقي هم خيلي ممنونم قسمت اعظم دوره تحصيلي من مربوط به مديريت بي نقص ايشان است و اميد وارم که مجددا به رياست داده پردازي برگردند چون واقعا ايشان براي آموزش ساخته شده اند.
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger

khashayar
General User
General User

عضو شده در: 9 شهریور 1386
blank.gif

پستتاریخ: چهار‌شنبه 8 مهر 1388 - 16:52 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام sub عزيز
من ورودي مهرماه دانشکده شهيد شمسي پور تهران(انستيتو تکنولو‍ ژي )قبول شدم.
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger

sub
Gold User
Gold User

عضو شده در: 7 مهر 1387
blank.gif

پستتاریخ: چهار‌شنبه 8 مهر 1388 - 19:32 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

khashayar, خیلی خیلی خیلی تبریک Embarassed . ان شاءالله در مقاطع بالاتر.غیر از شما کسی هم توی آزمون قبول شدن؟ Question

Stunt
Administrator
Administrator

پستتاریخ: سه‌شنبه 14 مهر 1388 - 23:09 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

آقای داوود اتابکی هم که رتبه عالی 121 و داشتن اطلاعاتشونو در اختبار من قرار دادن. به ایشون هم رتبه خوبشونو تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت میکنم.

DpiGuide.Com

melisa
Forum Administrator
Forum Administrator

عضو شده در: 14 شهریور 1386

پستتاریخ: چهار‌شنبه 15 مهر 1388 - 11:58 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

تبریک تبریک به تمام بچه ها و دوستان درس خوان Surprised DGFlag
آقای اتابکی تبریک میگم Surprised
انشاءالله همگی تا مراحل دکتری پیش بریم(آرزو بر جوانان عیب نیست) Very Happy

اینجوری که من در کارنامه بچه ها دیدم... رمز موفقیتشون اینه که ریاضی رو جواب ندادند Very Happy

DpiGuide.Com

faramarz
عضو افتخاری
عضو افتخاری

عضو شده در: 15 آبان 1386
blank.gif

پستتاریخ: پنج‌شنبه 16 مهر 1388 - 21:43 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

شایسته است این موفقیت را به آقای اتابکی ، اساتید گرامی و سایر دانشجویان عزیز تهنیت عرض نمایم.
سربلندی شما دانشجویان ساعی و کسب نتایج درخشان و موفقیت های روز افزون
در تمامی مراحل زندگی آرزوی ماست.
فرامرز خالقی

Atabaki
New User
New User

عضو شده در: 8 آبان 1386

پستتاریخ: یکشنبه 19 مهر 1388 - 19:22 پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالای صفحه

سلام به دوستان
من خيلي خوشحالم كه دوره كارداني رو در خدمت استاد خالقي بودم ، بي اغراق مي گم ، مديريت خوب شما هيچ وقت از يادم نميره بازم ازتون ممنونم
از خانم محمدآبادي هم مچكرم . منم آرزوي موفقيت براي شما و همه دانشجوهاي Dpi دارم
از احمد سميعي هم تشكر مي كنم كه تو سايت جايي براي ما گذاشت
نمایش پستها:       
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version

مشاهده موضوع بعدی
مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
Forums ©

PHP-Nuke © 2004 Francisco Burzi
INP-Nuke

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.19 ثانیه

:: DpiGuide.Com - Copyright All Rights Reserved By DpiGuide :: Info [at] DpiGuide.Com [dot] Com ::