عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
دوشنبه 2 شهریور 1388 - 00:02
نتایج آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1388 اعلام شد:
نتایج آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1388 امروز اعلام شد و از طریق سایت سازمان سنجش کشور قابل دسترسی میباشد.
همچنین دانشجویانی که در این آزمون شرکت کرده اند و مجاز به انتخاب رشته شده اند میتوانند ربته و نمرات خود را در این تاپیک قرار دهند
ضمنا با توجه به نزدیکی به آزمون کاردانی به کارشناسی جامع علمی کاربردی تاپیکی در مورد راه های مطالعه ایجاد خواهیم کرد تا دوستانی که برای کنکور در حال آمادگی هستند و همچنین دوستانی که در این کنکور موفق بوده اند روش های مطالعه ، کتاب ها یا کلاس هایی که استفاده کرده اند و به عنوان راهنمایی در اختیار دیگران قرار دهند.
عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
دوشنبه 2 شهریور 1388 - 00:30
با اطلاع من بهترین رتبه از دانشگاه ما مربوط به آقای خشایار کیلک دوست خوبمون هست که رتبه عالی 112 و آورده اند و باعث افتخار و خوشحالی ما شده اند.
به ایشون رتبه خوبشونو تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت میکنم.
همچنین دوستان دیگه ای که رتبه خوبی در این آزمون داشته اند هم پیشنهاد میکنم اعلام کنند.
آقاي كيلك تبرييييييييييييييييييييييييييييييك.عالي بود
اميدوارم 2 سال ديگه باز هم آقاي سميعي توو همين سايت خبر قبولي شما رو در كارشناسي ارشد با رتبه عالي قرار بدن.
موفق و سربلند باشيد.
_________________ براي رسيدن به چيزی كه تا به حال نداشتی بايد كسی باشی كه تا به حال نبودی
اینجانب نیز به نوبه خود این موفقیت را به آقای کیلک ، اساتید گرامی و دانشجویان عزیز تبریک عرض می نمایم.
اینگونه نتایج درخشان علاوه بر افتخار شخصی موجب مباهات همگی و سرفرازی مجموعه خواهد بود. به امید روزهای بهتر و سربلندی همه دلسوزان و زحمتکشان.
فرامرز خالقی
سلام خدمت همه دوستان عزيز
از جناب مهندس خالقي هم خيلي ممنونم قسمت اعظم دوره تحصيلي من مربوط به مديريت بي نقص ايشان است و اميد وارم که مجددا به رياست داده پردازي برگردند چون واقعا ايشان براي آموزش ساخته شده اند.
شایسته است این موفقیت را به آقای اتابکی ، اساتید گرامی و سایر دانشجویان عزیز تهنیت عرض نمایم.
سربلندی شما دانشجویان ساعی و کسب نتایج درخشان و موفقیت های روز افزون
در تمامی مراحل زندگی آرزوی ماست.
فرامرز خالقی
سلام به دوستان
من خيلي خوشحالم كه دوره كارداني رو در خدمت استاد خالقي بودم ، بي اغراق مي گم ، مديريت خوب شما هيچ وقت از يادم نميره بازم ازتون ممنونم
از خانم محمدآبادي هم مچكرم . منم آرزوي موفقيت براي شما و همه دانشجوهاي Dpi دارم
از احمد سميعي هم تشكر مي كنم كه تو سايت جايي براي ما گذاشت
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند