عضو شده در: 14 شهریور 1386
تاریخ:
شنبه 19 بهمن 1387 - 20:30
آموزش نصب و راه اندازی وب سرور آپاچی ( تصویری - ۵ دقیقه)
دوستان سلام،
با توجه به اینکه قرار هست که آموزش نصب و مدیریت جوملا در سایت DpiGuide با زبانی بسیار ساده و به صورت گام به گام و تصویری آموزش داده شود.
باید اول از همه مقدمات نصب این CMS معروف دنیا (و ...) را فراهم کنیم ، در اینترنت یکی از بهترین منبعی که برای نصب و راه اندازی وب سرور آپاچی دیدم، خود سایت جومفا(جوملا ی فارسی) بود که این آموزش بصورت کاملا مولتی مدیا و تصویری و فارسی توسط آقای «مصطفی علوی نیک» - مدیر این سایت - آماده شده است،که لینک آن را در اینجا برای شما دوستان خوب DpiGuide قرار می دهم.
با نصب این وب سرور ، شما می توانید از بانک اطلاعات mysql و مدیریت بانک phpmyadmin نیز استفاده کنید
-----------------
وب سرور چیست؟
به طور خلاصه می تونم بگم وب سرور رابط بین کاربر و سرور اصلی هست.در اینجا منظور از وب سرور ، وب سرور آپاچی هست که با استفاده از آن می توانید بر روی سیستم عامل خود ، فایلهای نوشته شده با پی اچ پی را اجرا کنید.
توجه : در صورتی که قبلا وب سرور را داشتید و حال می خواهید از این وب سرور استفاده کنید ، ابتدا وب سرور قبلی را حذف و غیر فعال کنید.
توجه : در صورتی که از مسنجر skype استفاده می کنید ،ابتدا بایستی این نرم افزار را بسته و سپس وب سرور را راه اندازی کنید
توجه : در صورتی که از فایر وال ( نرم افزار های امنیتی) استفاده می کنید ،و از شما اجازه باز شدن پورت را داد ، به نرم افزار اجازه دهید تا پورت را باز کند.
جناب آقای سمیعی
با سلام
من نمی دونم فرق xamp, vamp, winlamp چیه؟ کدومشون بهتره؟ چطوری نصبشوت کنم؟
نمیدونم باید mysql رو نصب کنم یا نه؟
طریقه دانلود و نصب زمپ و می خوام همین طور مای اسکیو ال
سوال دیگه من الان winlamp,my sql,appacheیه
نصب کردم و لی ارتباط اونا رو با هم نمی دونم چطوری برقرار کنم؟ و باهاشون کار کنم؟
می خوام خیلی خوب راهنماییم کنید که از کجا شروع کنم و ارتباط با بانک اطلاعاتی چگونه تنظیم کنم
عضو شده در: 18 مرداد 1386
تاریخ:
یکشنبه 27 تیر 1389 - 10:35
rezvanm,
همه این برنامه ها برای یک کار ایجاد شدن . اما در حال حاضر Xampp کاملترینشون هست و پیشنهاد میکنم از Xampp استفاده کنید.
بعد از نصب این بسته ها شما نیازی به نصب جداگانه MySQL ندارید و معمولا بیشتر نیاز های شما با نصب بسته رفع خواهند شد بجز موارد خاص.
در مورد WinLamp چون از اون استفاده نمیکنم راهنمایی دقیقی نمیتوانم بکنم اما فکر میکنم با راست کلیک روی icon برنامه در taskbar ویندوز میتوانید به MySql از طریق PhpMyAdmin دسترسی پیدا کنید.
باز هم پیشنهاد میکنم از آخرین نسخه Xampp استفاده کنید
مشاهده موضوع بعدی مشاهده موضوع قبلی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید
:: DpiGuide.Com Forums ::
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند